Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jego mamusia i tak przyniesie salatke ,specjalnie zrobie zeby jej nie tknał,jak na wigilie mu przyniosła to stała tak dlugo az smierdziała,a ona była wsciekla,zawsze jadł ,a traz nie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
wróciłam na chwilę z maseczką na twarzy
ja robię sałatkę grecką i sałatkę z zupek chińskich i sernik zebra i tyle bo i tak całe święta w rozjazdach ale nie chce jechać z pustymi rękomaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:wróciłam na chwilę z maseczką na twarzy
ja robię sałatkę grecką i sałatkę z zupek chińskich i sernik zebra i tyle bo i tak całe święta w rozjazdach ale nie chce jechać z pustymi rękoma
Magdas lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:... Ja wiem, że każdy przypadek inny i ciężko doradzać i ja pewnie jestem jakaś inna, ale jak coś się dzieje w tych sprawach zawsze biorę mojego na rozmowę i wałkuję... starając się nie przekroczyć pewnej granicy, bo sama życzę sobie szacunku i do swojej mamy.
Co nie oznacza oczywście, że mam się dawać gnoić!
Odcinanie pępowiny synusiowi to proces żmudny i długotrwały, ale rozmowy z mamą tu nie pomogą, to z nim trzeba gadać! On się też musi nauczyć odmawiać mamie, być za Tobą i Cię wspierać...
Ja bym mu kurde dała sałatkę!!!
Dobra, lećcie, ale wróćcie!!!Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Żołądki są przepyszne duszone z pieczarkami i cebulką
Nie slyszałam o tym nigdy,ale nie lubie pieczarek,ale w galarecie pycha.Poprostu rosol ugotowac,zelatyny dodac i zalac nim zoładkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Lena87 wrote:Żołądki są przepyszne duszone z pieczarkami i cebulką
Nie slyszałam o tym nigdy,ale nie lubie pieczarek,ale w galarecie pycha.Poprostu rosol ugotowac,zelatyny dodac i zalac nim zoładkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Sprobuj
neverani żadnych ozorków, żadnych żołądków, wątróbek, serc i salcesonu
sara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150