Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:zrób bete wykrywa wcześniej niż sikaniec
ja np. boję się zrobić test i zaczynam zastanawiać się czy nie czekać na @ cierpliwiejak nie przyjdzie za tydzień to wtedy może teścik albo za 2 tygodnie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja np. boję się zrobić test i zaczynam zastanawiać się czy nie czekać na @ cierpliwie
jak nie przyjdzie za tydzień to wtedy może teścik albo za 2 tygodnie
najchętniej to bym nie robiła testu ano bety ani nic
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hehe ja też się boję
najchętniej to bym nie robiła testu ano bety ani nic
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja np. boję się zrobić test i zaczynam zastanawiać się czy nie czekać na @ cierpliwie
jak nie przyjdzie za tydzień to wtedy może teścik albo za 2 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 20:41
-
Malinowa Panienka wrote:czyli jest nas dwie? to może testowy bojkot robimy?
tyle,że Ty nie masz jeszcze tak długiego cyklu
ja bym na Twoim miejscu testowała a co
matko cały wieczór to katujęmeeeeega mi się podoba
https://www.youtube.com/watch?v=pWKrJkrwUgkWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 20:43
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Driada0102 wrote:a ja tak bardzo bym chciala umiec piec a tu zawsze jakis nie wypal mi wychodzi, tylko murzynek pyszny sie udaje
ale powoli powoli i wychodzi
a najgorzej jest jak mam @ nawet nie mam co myśleć o pieczeniu a szczególnie czegoś z drożdżami bo mam murowany nie wypałW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Driada0102 wrote:a wiecie o tym, że jak facet zrobi test ciążowy i wyjdzie pozytywny to musi się udać do lekarza bo może mieć raka czy nowotwór jąder?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:ja też coś tam zawsze przemodziłam
ale powoli powoli i wychodzi
a najgorzej jest jak mam @ nawet nie mam co myśleć o pieczeniu a szczególnie czegoś z drożdżami bo mam murowany nie wypał
hehe kiedys robilam kruche ciasteczka i bylu bardziej slone niz slodkie ;p -
Ja znowu nienawidzę pieczonych/gotowanych/smażonych owoców lubię tylko i wyłącznie surowe. Jedynie dżem truskawkowy mi smakuje jeżeli chodzi o przetworzone owoce
Nawet lodów owocowych nie lubię, a już w szczególności jakichś owoców w czekoladzie (poza rodzynkami) no i nie lubię wiśni
-
Driada0102 wrote:hehe kiedys robilam kruche ciasteczka i bylu bardziej slone niz slodkie ;p
ja kiedyś ciastko upiekłam z mąką ziemniaczaną
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
Little Frog wrote:Ja znowu nienawidzę pieczonych/gotowanych/smażonych owoców lubię tylko i wyłącznie surowe. Jedynie dżem truskawkowy mi smakuje jeżeli chodzi o przetworzone owoce
Nawet lodów owocowych nie lubię, a już w szczególności jakichś owoców w czekoladzie (poza rodzynkami) no i nie lubię wiśni
Magdas, Little Frog lubią tę wiadomość