Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj mam 2 nieduże okna, jak stane na krześle to nie bede podnosiła rak.
Chociaz T cos mowi, ze umyje, to sie spierać nie bede:)
Wkurza mnie teściowa od rana. Najpierw zakazała Tomkowi jeść na śniadanie sera, bo to niepostne(!) no ja pierdziele, Wlk. Pt. jest bezmiesny, nie weganski! Do mnie sie nie czepiała na szczescie, bo bym powiedziała co o tym myślę.
A teraz zabroniła Tomkowi oglądać TV, bo dzis nie wolno. Bo oni sie wyciszaja, a to ich telewizor.
Nie moge sie doczekać kiedy zamieszkamy oddzielnie!!! -
santoocha wrote:Oj mam 2 nieduże okna, jak stane na krześle to nie bede podnosiła rak.
Chociaz T cos mowi, ze umyje, to sie spierać nie bede:)
Wkurza mnie teściowa od rana. Najpierw zakazała Tomkowi jeść na śniadanie sera, bo to niepostne(!) no ja pierdziele, Wlk. Pt. jest bezmiesny, nie weganski! Do mnie sie nie czepiała na szczescie, bo bym powiedziała co o tym myślę.
A teraz zabroniła Tomkowi oglądać TV, bo dzis nie wolno. Bo oni sie wyciszaja, a to ich telewizor.
Nie moge sie doczekać kiedy zamieszkamy oddzielnie!!! -
Ale numer TV nie wolno oglądać? Ale jaja
a ja dziś pochłonęłam devolaja, mięsko i kiełbaskę - tata dostał z gospodarstwa ekologicznego
Monia niemożliwe żebym dopiero teraz miała owulkę - owu wariuje[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Ale numer TV nie wolno oglądać? Ale jaja
a ja dziś pochłonęłam devolaja, mięsko i kiełbaskę - tata dostał z gospodarstwa ekologicznego
Monia niemożliwe żebym dopiero teraz miała owulkę - owu wariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:04
-
nick nieaktualnyWitam sie ledwo zywa
Laura ciekawe czy ja jutro dostane @ i znow bede jeden dzien za Toba
Moj gin mi przyslal dzis sms ze wynik wymazu ujemny, bakteri nie ma i po @ mozemy robic HSG , boje sie ale bardzo chce miec to juz za soba
Santocha okien zazdroszcze, ja mam w domu chyba z 12 plus w korytarzach od wyjsciabw jednym 1 a w drugim 3wczesniej mylam na raty a dzisiaj przyszlam z pracy o 14 zjadlam obiad , umylam 4 ostatnie okna , ogarnelam cala lazienke az do sufitu, pomylam podlogi ale tylko do klatki schodowej, jutro dol , upieklam babe, murzynka i biszkopt a jutro trzeba je dokonczyc,
Rano wstane bo na 9 na swieconke , wroce to zrobie salatke, dokoncze placki, posprzatam dol i beda swieta
Rok temu myslalam ze na swieconke z wozkiem pojde ;(
Lece sie kapac
Wesołych ŚWIĄT !!!Laura lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor!
Dotarlismy Manius :* po prawie 14h...masakra...
Spalam niecale 5h...
Zmykam do mamy, poplotkowacbede pozniej.
Sara mocno tule i strasznie mi przykro
Najwiekszy plus - nie jestescie bezplodni, a to wazne :*
Buziaki dla wszystkich, ktore za mna tesknily badz nieLittle Frog, santoocha, Z., Laura, Ania07, Maniuś, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Dobry wieczor!
Dotarlismy Manius :* po prawie 14h...masakra...
Spalam niecale 5h...
Zmykam do mamy, poplotkowacbede pozniej.
Sara mocno tule i strasznie mi przykro
Najwiekszy plus - nie jestescie bezplodni, a to wazne :*
Buziaki dla wszystkich, ktore za mna tesknily badz nie
fajnie, że bezpiecznie dojechaliście
-
Git, że cało i bezpiecznie
a teraz czeka Was urządzanie się u siebie - uwielbiam ten moment[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Najlepszego jajca Wam życzę
santoocha, Laura, Driada0102, Kaśka28, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Na chwilke zagladam, ale puuuustki znow...
Teraz do 17 maja nie bedziemy myslec o niczym innym jak o weselu, dograc wszystko itp
Bede miala mniej czasu dla Was, ale postaram sie regularnie zagladac
Chcialam i ja Wam zyczyc zdrowych,spokojnych Swiat Wielkanocnych, spedzonych w rodzinnej atmosferze oraz mokrego dyngusa
Aaaa i tyle dzieciatek ile w koszyczku kurczatek!
Laura, XxMoniaXx, Maniuś, Ania07, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki ja tylko na chwilke przyszlam przywitac sie z kawusia i sniadankiem:D pozniej trzeba posprzatac zrobic koszyczek pojechac po dzieci brata im zrobic koszyczek i pojechac na swiecenie:D potem kawusia u mamy i przygotowywania do wielkanocnego sniadanka:D pomoge im bo bedzie kolo 16osob hehe no nas niestety nie bedzie bo w tym roku u tesciow sniadanko ale za to smingus u mojej mamy:D
ohoho taka godzina a ja pierwsza na forum dzisiaj? no nic mozna wszytkim wybaczyc swieta swieta oby pogoda byla tak piekna jak wczoraj i dzis:D
Simcat i Laura powodzenia w nowym cyklu
Misty fajnie ze juz po podrozy i szczesliwie dojecaliscie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 08:42
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej
Zrobilam test oczywiscie jedna kreska a @ czai sie za rogiem czuje jej oddech na plecach mam nadzieje ze juz dotrze lipa ze na swieta ale trudno.
Dzis szalenstwo w kuchnii trzeba troche ogarnac mieszkanie.
Jestem zla bo moj maz musi isc dzis do pracy i to jeszcze na nocW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
a u mnie też bez @
testować nie zamierzam
my wycieczka do IKEI, sernik zrobiony, jajka niespodzianki też. nie mam co sprzątać bo w salonie nadal skład narzędzi a tż nie spieszy się ogarnąć...
pogoda śliczna i ciepło więc z psami na spacer trzeba się też ruszyć - niewybiegane wczoraj dziś roznoszą mieszkanie od rana!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMagdas wrote:Hej
Zrobilam test oczywiscie jedna kreska a @ czai sie za rogiem czuje jej oddech na plecach mam nadzieje ze juz dotrze lipa ze na swieta ale trudno.
Jestem zla bo moj maz musi isc dzis do pracy i to jeszcze na noc
ja juz po swieconce w drodze na cmetarz
Magda u mnie to samo
1 krecha a maz idzie na nocke
peklam wczoraj wieczorem i ryczałam jak bobr
miłego dnia -
Magdas wrote:Hej
Jestem zla bo moj maz musi isc dzis do pracy i to jeszcze na noc
Magdas nie złośc sie na męza , ja mam gorzejidzie jutro do pracy a 12.30 w południe