X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    już nie ma szans :P na ten rok bo powinnyśmy zajść w marcu żeby jeszcze w grudniu się załapać :P
    a zatem - mamy 2015 :) czasami chciałabym wiedzięc kiedy - styczeń, czerwiec... wszyzstko jedno, ale żeby wiedziec kiedy... wtedy mogę czekać , bo wiem, ze się doczekam :)

AnusiaM, Z. lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez bym chciała wiedzieć ;)

Anutka, AnusiaM lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no ja tez bym chciała wiedzieć ;)
    wróżka ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeee nie nie jeszcze by mi powiedziała coś czego nie chciałabym usłyszeć :P
    no i zostałam sama :(

dziś mi pieczenie nie szło jedno przypaliłam ciastko a drugie mi nie urosło :/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    wiesz calkiem mozliwe ze mogla byc tam ovulka ale wtedy oznaczaloby ze albo masz straaaasznie dluga faze lutealna albo ktos sie tam zadomowil:D kirdy masz miec @ hmmm

i witam wszytkie:D

nieee to niemożliwe.. temp niska i nic nie wskazuje żeby coś sie tam działo :P
    zawsze mam późną owulke :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć kochane :)

Chciałam Wam życzyć spokojnych, Wesołych i rodzinnych Świąt aby na ten czas zapomnieć o smutkach , trudach a cieszyć się i pozytywnie nastawić na majówkę ;* :)

Laura, AnusiaM, Z., Magdas, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ja już odpoczywam.
    Z rana poświęciłam jajka... mężowskie ;) Wow, nasz pierwszy raz od początku moich mdłości, czyli od 4 tyg. Ale mu ulżyło! :D

Potem pomyłam okna, odkurzyłam, umyłam podłogi, wytarłam kurze, wysprzątałam łazienkę, poszłam ze święconką.
    Poinstruowałam też męża jak ma powiesić firankę, stwierdził:
    Ostatni raz jesteś w ciąży, ja się więcej nie będę tak męczył z firankami! ;D
    Wisi do kitu, ale stwierdziłam, że i tak muszę kupić swoje i na Boże Narodzenie poprawię.

Potem przespałam się z 2 godziny. Teraz maluję pazurki. Jeszcze tylko mamy z teściową zrobić sos czosnkowy na jutro i musze umyć włosy i będzie finito.
    Do kościoła nie idę, bo i tak nie wystoję 2 godzin.

Miłego świętowania!

Laura, przedszkolanka:), Lena87, Magdas, Macierzanka:), Misty87, sara_nar, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaj tam moje panie?
    Tez spalam chyba z 2 godz...
    Mam dola i chce mi sie ryczec, kloice sie z mezem , juz pojechal do pracy
    Smutne te swieta :(

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też smutne - miały być pierwsze wspólne - we trójkę z Fasolą z brzuchu... miałam już wiedzieć kto tam jest i oznajmić wszystkim...

ale trudno jakoś muszę to przeżyć :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zabezpieczalismy sie z mezem od poczatku wiec jakby cos od razu to nasze dziecko miałoby juz z pół roku :(
    jakby po slubie wyszło to mielibysmy chrzciny w swieta
    oj gdyby , gdyby,,,

• Magdas Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    Chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Smacznego jedzonka ;) i baaaardzo mokrego dyngusa.
    I jeszcze życzę Wam i sobie abyśmy wszystkie przyszłe święta spędzały już ze swoimi szkrabami nie ważne czy już tymi na świecie czy jeszcze w brzuszku!

Z., Laura, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    nie zabezpieczalismy sie z mezem od poczatku wiec jakby cos od razu to nasze dziecko miałoby juz z pół roku :(
    jakby po slubie wyszło to mielibysmy chrzciny w swieta
    oj gdyby , gdyby,,,
    no nie ma co gdybać trzeba spinać pośladki i przeć do przodu :D
    mój mąż myślał,że będziemy się cieszyć na te święta,że mamy fasolkę w brzuszku a tu klapa mam chwilami wrażenie,że go zawiodłam :/ niby mówi, że nie bo wiem,że mi nie powie wprost ale nie wiem co myśli

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt Dziewczyny ;)
    941500xwx0v3clnb.gif

Z., Magdas, Macierzanka:), Misty87, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja chciałabym życzyć Wesołych Świąt moje drogie.
    Oby były spędzone w gronie rodzinnym, w dobrym nastroju i przyniosły nowe nadzieje d782f19cca8e_FI_orig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 00:41

Macierzanka:), Laura, Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    I ja chciałabym życzyć Wesołych Świąt moje drogie.
    Oby były spędzone w gronie rodzinnym, w dobrym nastroju i przyniosły nowe nadzieje d782f19cca8e_FI_orig.gif
    I nie zapominaj, że sen jest dla mięczaków ;)

Laura, Z., Another lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Z. Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym dodać że życzę wam też abyście dziś nie musialy słuchać pytań: "Gdzie jest booobas?"
    Milego dnia i jeszcze raz Wesołych Świąt! :)

Another, AnusiaM, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana :P ja juz nie spie od 5:30! Czemu? Nie wiem, po prostu...
    Na 8 do kosciolka. Wczoraj bylismy 2.5h........ ale sobie siedzialam jak krolowa angielska :P
    Juz nie moge dopiac kurtek przez brzuszek i cyce hehe wiec zaraz wszyscy we wsi beda wiedziec,ze przed koscielnym slubem...itp itd ale mam gdzies :)
    Ale po cywilnym o!

Wczoraj spedzilam 2h z tesciowa, ale powiedzielismy jej, ze nie moge czesto z nia przebywac dopoki bierze chemie. Zrozumiala, nawet nie byla bardzo zdziwiona.
    Dzis jedziemy do rodzinki ;)

Zycze wszystkim smacznego sniadanka dzis! Zeby jajeczko po stole brykalo :D

Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja na nogach od 6. Nowa dziewczyna nie mogła przyjć na rano do pracy więc zgodziłam się przyjść na 4godziy do 11. Tym bardziej, że z M. od wczoraj jestem pokłócona. Bo powiedział, że jeżdżę jak pirat, byliśmy u mojej siostry i mówi, że on wraca z powrotem samochodem, tym bardziej, że siedząc jako pasażer nie czuje się męsko, więc odpowiedziałam mu, że jeszcze jaja i fiutek nikogo mężczyzną nie czynią. Obraził się jak nie wiem co i jeszcze przez jego chorą zazdrość pokłóciliśmy się wieczorem. Nie mam ochoty dzisiaj na nic. Chyba spędzę ten dzień w łóżku.
    Nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj wracając od siostry M. zaszedł do sklepu a ja czekałam na parkingu i nagle zobaczyłam wysiadającego z saochodu mojego pierwszego chłopaka, wielka miłość to była i nogi się pode mną ugieły nie mówiąc już o szybko bijącym sercu....
    Malinowa rozumiem Cię, też cieszyłam się na te święta, że już nie sami we dwójkę, ale no cóż. Może za rok uda nam się być we trójkę i dzień matki będzie naszym świętem.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz Wesołych i mokrego dyngusa i przede wszystkim bobulinka pod serduszkiem. Ja wczoraj na święconce sie poryczałam w kościele... bo zawsze sobie pomyślałam , że gdyby nam sie udało po ślubie (zawsze tak myślałam ze sie uda) to za miesiąc juz bym tuliła maleństwo... i wogóle było tyle ciężarnych w kościele i dzieciątek ..
    jakoś będzie. WESOŁYCH :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na nogach od 6 bo mam kościół niedaleko i kurna jego mać jakaś procesja szła, darli się jak na koncercie, nagłośnienie i strzelali... psy się wściekły, ja się wściekłam bo o 6 rano to ludzie śpią a jak się komuś nudzi to niech poszuka sobie innych rozrywek... no po prostu jakaś paranoja - sąsiad jak go z psem spotkałam to powiedział, że im budę spali :D sorki ale mnie nie bawią takie rzeczy i a muszę w tym uczestniczyć... dodam, że najpierw miałam tu mieszkanie a dopiero potem kościół wystawili - jakby 3 w pobliżu nie wystarczały...

ot taka wściekła jestem bo niewyspana!!! życzę Wam smacznego - dobrego jedzonka, miłych chwil i spacerków bo pogoda piękna :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ