Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:już nie ma szans
na ten rok bo powinnyśmy zajść w marcu żeby jeszcze w grudniu się załapać
czasami chciałabym wiedzięc kiedy - styczeń, czerwiec... wszyzstko jedno, ale żeby wiedziec kiedy... wtedy mogę czekać , bo wiem, ze się doczekam
AnusiaM, Z. lubią tę wiadomość
-
eeeeee nie nie jeszcze by mi powiedziała coś czego nie chciałabym usłyszeć
no i zostałam sama
dziś mi pieczenie nie szło jedno przypaliłam ciastko a drugie mi nie urosłoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:wiesz calkiem mozliwe ze mogla byc tam ovulka ale wtedy oznaczaloby ze albo masz straaaasznie dluga faze lutealna albo ktos sie tam zadomowil:D kirdy masz miec @ hmmm
i witam wszytkie:D
nieee to niemożliwe.. temp niska i nic nie wskazuje żeby coś sie tam działo
zawsze mam późną owulke -
Cześć kochane
Chciałam Wam życzyć spokojnych, Wesołych i rodzinnych Świąt aby na ten czas zapomnieć o smutkach , trudach a cieszyć się i pozytywnie nastawić na majówkę ;*Laura, AnusiaM, Z., Magdas, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja już odpoczywam.
Z rana poświęciłam jajka... mężowskieWow, nasz pierwszy raz od początku moich mdłości, czyli od 4 tyg. Ale mu ulżyło!
Potem pomyłam okna, odkurzyłam, umyłam podłogi, wytarłam kurze, wysprzątałam łazienkę, poszłam ze święconką.
Poinstruowałam też męża jak ma powiesić firankę, stwierdził:
Ostatni raz jesteś w ciąży, ja się więcej nie będę tak męczył z firankami!
Wisi do kitu, ale stwierdziłam, że i tak muszę kupić swoje i na Boże Narodzenie poprawię.
Potem przespałam się z 2 godziny. Teraz maluję pazurki. Jeszcze tylko mamy z teściową zrobić sos czosnkowy na jutro i musze umyć włosy i będzie finito.
Do kościoła nie idę, bo i tak nie wystoję 2 godzin.
Miłego świętowania!
Laura, przedszkolanka:), Lena87, Magdas, Macierzanka:), Misty87, sara_nar, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie też smutne - miały być pierwsze wspólne - we trójkę z Fasolą z brzuchu... miałam już wiedzieć kto tam jest i oznajmić wszystkim...
ale trudno jakoś muszę to przeżyć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Kochane!
Chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Smacznego jedzonkai baaaardzo mokrego dyngusa.
I jeszcze życzę Wam i sobie abyśmy wszystkie przyszłe święta spędzały już ze swoimi szkrabami nie ważne czy już tymi na świecie czy jeszcze w brzuszku!
Z., Laura, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
AnusiaM wrote:nie zabezpieczalismy sie z mezem od poczatku wiec jakby cos od razu to nasze dziecko miałoby juz z pół roku
jakby po slubie wyszło to mielibysmy chrzciny w swieta
oj gdyby , gdyby,,,
mój mąż myślał,że będziemy się cieszyć na te święta,że mamy fasolkę w brzuszku a tu klapa mam chwilami wrażenie,że go zawiodłamniby mówi, że nie bo wiem,że mi nie powie wprost ale nie wiem co myśli
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
I ja chciałabym życzyć Wesołych Świąt moje drogie.
Oby były spędzone w gronie rodzinnym, w dobrym nastroju i przyniosły nowe nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 00:41
Macierzanka:), Laura, Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:I ja chciałabym życzyć Wesołych Świąt moje drogie.
Oby były spędzone w gronie rodzinnym, w dobrym nastroju i przyniosły nowe nadziejeLaura, Z., Another lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry z rana
ja juz nie spie od 5:30! Czemu? Nie wiem, po prostu...
Na 8 do kosciolka. Wczoraj bylismy 2.5h........ ale sobie siedzialam jak krolowa angielska
Juz nie moge dopiac kurtek przez brzuszek i cyce hehe wiec zaraz wszyscy we wsi beda wiedziec,ze przed koscielnym slubem...itp itd ale mam gdzies
Ale po cywilnym o!
Wczoraj spedzilam 2h z tesciowa, ale powiedzielismy jej, ze nie moge czesto z nia przebywac dopoki bierze chemie. Zrozumiala, nawet nie byla bardzo zdziwiona.
Dzis jedziemy do rodzinki
Zycze wszystkim smacznego sniadanka dzis! Zeby jajeczko po stole brykalo
Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja na nogach od 6. Nowa dziewczyna nie mogła przyjć na rano do pracy więc zgodziłam się przyjść na 4godziy do 11. Tym bardziej, że z M. od wczoraj jestem pokłócona. Bo powiedział, że jeżdżę jak pirat, byliśmy u mojej siostry i mówi, że on wraca z powrotem samochodem, tym bardziej, że siedząc jako pasażer nie czuje się męsko, więc odpowiedziałam mu, że jeszcze jaja i fiutek nikogo mężczyzną nie czynią. Obraził się jak nie wiem co i jeszcze przez jego chorą zazdrość pokłóciliśmy się wieczorem. Nie mam ochoty dzisiaj na nic. Chyba spędzę ten dzień w łóżku.
Nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj wracając od siostry M. zaszedł do sklepu a ja czekałam na parkingu i nagle zobaczyłam wysiadającego z saochodu mojego pierwszego chłopaka, wielka miłość to była i nogi się pode mną ugieły nie mówiąc już o szybko bijącym sercu....
Malinowa rozumiem Cię, też cieszyłam się na te święta, że już nie sami we dwójkę, ale no cóż. Może za rok uda nam się być we trójkę i dzień matki będzie naszym świętem. -
Jeszcze raz Wesołych i mokrego dyngusa i przede wszystkim bobulinka pod serduszkiem. Ja wczoraj na święconce sie poryczałam w kościele... bo zawsze sobie pomyślałam , że gdyby nam sie udało po ślubie (zawsze tak myślałam ze sie uda) to za miesiąc juz bym tuliła maleństwo... i wogóle było tyle ciężarnych w kościele i dzieciątek ..
jakoś będzie. WESOŁYCH -
a ja na nogach od 6 bo mam kościół niedaleko i kurna jego mać jakaś procesja szła, darli się jak na koncercie, nagłośnienie i strzelali... psy się wściekły, ja się wściekłam bo o 6 rano to ludzie śpią a jak się komuś nudzi to niech poszuka sobie innych rozrywek... no po prostu jakaś paranoja - sąsiad jak go z psem spotkałam to powiedział, że im budę spali
sorki ale mnie nie bawią takie rzeczy i a muszę w tym uczestniczyć... dodam, że najpierw miałam tu mieszkanie a dopiero potem kościół wystawili - jakby 3 w pobliżu nie wystarczały...
ot taka wściekła jestem bo niewyspana!!! życzę Wam smacznego - dobrego jedzonka, miłych chwil i spacerków bo pogoda piękna[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150