Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Anusia, Magdas, Simcat i te wszystkie które dołączą do nas z @ mogę powiedzieć tylko tyle że Kwiecień nie był naszym miesiącem ale Maj jest piękny i za to będzie nasz dziewczyny
Proszę się nie załamywać!
Prawda jest taka że w kwietniu mało zieloności było ale za to wysypie się w maju że hohoZ., AnusiaM, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim w ten piękny i słoneczny dzień
Troszke mnie nie bylo bo mnie pochlonely przygotowania swiateczne i robienie potomka
Ale przyszlam na chwile bo chciałabym również życzyć Wam pięknych rodzinny świąt wielkanocnych abyscie przy kolejnych świętach mogły już tulic swoje maleństwa do piersi
Ps. Wczoraj zrobilam test owulacyjny i testowa kreseczka byla tylko troszke jasniejsza od kontrolnej. Pozniej jak ogladalam test juz po czasie w ktorym powinno się odczytywać wynik nie bylam w stanie odroznic ktora jest testowa ktora kontrolna. Pierwszy raz robie te testy wiec sie chcialam spytac czy dobrze zrobilam uznajac go za pozytywny?Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. Moim zdaniem on byl negatywny mi gin kazal zs pizytyw uznawac kiedy testowa jest identyczna lub grubsza od kontrolnej.
Laura ja stwierdzilam,ze wole w maju miec dwie kreseczki chociazby z tego wzgledu ze szwagierka urodzila w styczniu a nasze byloby z grudnia i praktycznie pomimo ze ten sam rok to byloby rok w plecy i zawsze uznawane byloby za gorsze
Tylko niech ta @ przylizie juz i maj jest nasz
Mam plan tuczyc clo pecherzyki i naturalnymi sposobami endoLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dotarłam i ja do domu
byliśmy w IKEI ale jakoś nie miałam weny i poszliśmy do TK MAXXtam wydaliśmy baaardzo okrągłą sumkę - z czego ja mam tylko jedną bluzę a całą siatę rzeczy mój tż
czy któraś może przemówić mojej @ do rozsądku żeby przestała lecieć w kulki i przyszła w końcu? no trafi mnie - ile można czekać
nie chciałabym żeby mnie zastała w centrum miasta i z plamą na 4 literch chodzić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kochane moje. Życzenia świąteczne:
Święta, święty czas już tuż, wcinaj jajka ale już. Kiedy zając Cię zaś wzruszy, daj mu marchew, podrap uszy. A gdy jajko będzie puste, daj mu kopa wprost w kapustę. Niech nie myśli, że jest cwany, za to Ty miej rok udany.
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie "TE" prezenty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:03
Z., Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta
Zdrowych i spokojnych Świąt
Każdej z osobna, małego dzidziucha
, a dla zafasolkowanych szczęśliwego rozwiązania
Mnie brzuch pobolewa tak jakby @, ale jakoś inaczej nie wiem co jest, w środę mam dostać planowo, więc zobaczymy, jak nie dostanę do piątku zrobię test
Ja już posprzątane, maż zaraz bierze się za ciachoLaura lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane!
Wpadłam tylko złożyć Wam życzenia,
Niech te Święta przyniosą Wam spokój, wiarę w lepsze jutro, a ta wiara niech doda sił do walki, a ta walka niech nie trwa długo
A tym, które Świąt nie obchodzą, życzę udanego wypoczynkuZ., Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Hej
Magdas nie złośc sie na męza , ja mam gorzejidzie jutro do pracy a 12.30 w południe
Tez chcialabym byc juz po @ i zaczac nowy cykl, zawsze mialam cykle 24 dniowe a przez hormony pozna owu i dlugi cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 16:16
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Dzień dobry
Anusia, Magdas, Simcat i te wszystkie które dołączą do nas z @ mogę powiedzieć tylko tyle że Kwiecień nie był naszym miesiącem ale Maj jest piękny i za to będzie nasz dziewczyny
Proszę się nie załamywać!
Prawda jest taka że w kwietniu mało zieloności było ale za to wysypie się w maju że hoho
-
Magdas wrote:Z. Moim zdaniem on byl negatywny mi gin kazal zs pizytyw uznawac kiedy testowa jest identyczna lub grubsza od kontrolnej.
Laura ja stwierdzilam,ze wole w maju miec dwie kreseczki chociazby z tego wzgledu ze szwagierka urodzila w styczniu a nasze byloby z grudnia i praktycznie pomimo ze ten sam rok to byloby rok w plecy i zawsze uznawane byloby za gorsze
Tylko niech ta @ przylizie juz i maj jest nasz
Mam plan tuczyc clo pecherzyki i naturalnymi sposobami endoa mam (mialam) kuzynow jeden ze stycznia drugi z grudnia i zadnego sie nie uwazalo za gporszego
XxMoniaXx wrote:program owu oszalałwyznaczył mi owulke a jej nie było .. zawsze mam ok 21 dc . Ale teraz moim zdaniem był bezowulacyjny
i witam wszytkie:Ddżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pogody, słońca, radości,
w niedzielę dużo gości,
w poniedziałek dużo wody
- to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych oraz zdrowych!Laura, Kaśka28, Magdas, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
łoj łojmi chodziło o to,że nasze dziecko byłoby za bardzo porównywane do tego starszego i zaraz teśćie by gadali,że ten to ten tamto a nasze w tyle a przecież ten sam rok
tylko o to mi chodziło
a tak jakby było rok różnicy to już co innego
ja się będe cieszyć nawet jakby nasze się urodziło 31 grudnia o 23: 59
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:łoj łoj
mi chodziło o to,że nasze dziecko byłoby za bardzo porównywane do tego starszego i zaraz teśćie by gadali,że ten to ten tamto a nasze w tyle a przecież ten sam rok
tylko o to mi chodziło
a tak jakby było rok różnicy to już co innego
ja się będe cieszyć nawet jakby nasze się urodziło 31 grudnia o 23: 59
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️