Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Simcat, co Ci mogę napisać...jeżeli potrzebujesz, to się poużalaj nad sobą, a później wracaj z podwójną dawką energii do starań!
I przede wszystkim bądź dobrej myśli!
Magda, no tak...nadzieja coraz to większa. Ja jednak trzymam kciuki, żeby to była mała fasolka, a nie jakaś blokada!Spróbuj się przez święta rozluźnić
Hej Anutka!
Malenq, wzajemnie!
Ja idę poćwiczyć póki mam energię i chęć. Może tym razem uda mi się ciutkę dłużej wytrzymać w postanowieniu
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:no zalecił bo chce mieć pewność,że ciąży nie ma. No ja też miałam zrobić z pierwszego moczu ale poszłam gdzieś o 3 w nocy na omacki siusiu a potem wstałam wypiłam wode potem kawe i znowu wode i se przypomniałam o teście a jak se przypomniałam to mnie kusił
-
U mnie też dzisiaj kajmakowo
Simcat, dokładnie, jak chcesz to wyrzuć to po prostu z siebie i Ci ulży,
a Magda jutro test proszę z rana zrobić na wszelki wypadek!
Malenq, ja obchodzę jak najbardziej i dziękuję za życzenia! Tobie również tego samego! Nie jesteśmy same!
ooo Potforzasta, ja pewnie znając życie będę malować paznokcie w samochodzie, w drodze do rodziców
Z. lubi tę wiadomość
-
a ja jutro nic nie robię - no prawie nic
psy do lasu wyganiać albo może nad jakąś wodę zwodować je... zobaczymy na ile ciepło będzie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej Wam!
Sara tak mi przykro! Nie zdążyłaś nacieszyć się ciążą. Ja też jestem zadania, że skoro ma się poronić, to lepiej wcześniej niż później. Choć i tak nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twojego bólu.
To jest niesprawiedliwe i okrutne, a my jesteśmy bezsilne...
Trzymaj się dzielnie, jeszcze bedziesz MAMĄ!
:*
Ja wracam do pracy. W domu prawie nic nie zrobiłam, zmieniłam tylko pościel, mąż zdjął firanki, teściowa dziś je upierze, bo ja nie mam kiedy, ja jutro umyję okna i wysprzątam chałupę. I jak się przydam w kuchni to pomogę.
Dobrego dnia!
I jakbym już tu nie zajrzała, to RADOSNYCH ŚWIĄT! Oby były z jajkiem-niespodzianką!
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Witam. Ja od rana na nogach, czuję się dobrze, o ile można tak powiedzieć. Okna umyte, firanki uprane już wiszą. Została mi nieszczęsna łazienka, ale daję na luz do jutra, sałata prawie gotowa, zostało mi ją tylko warstwami ułożyć.
Dziękuję za ciepłe słowa. Słyszałyście o powiedzeniu `rwać włosy z łowy` właśnie poczytałam i jest taka chorobajak trichotillomania i powiem wam, że wczoraj złapałam się na tym, że wyrwałam kilka włosków, jakoś mi przeszkadzały. To jak jak z obgryzaniem paznokci.
Widzę, że prawie każda z was w kuchni buszuje. A więc udanych wypieków i jakbym się nie pojawiła to oczywiście smacznego jajka i rodzinnych świąt :* buziaki.Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami
Sara bardzo mi przykro. Tulam
Simcat nie jesteś sama, głowa do góry, zaczynamy dzisiaj razem!
Nie doczekałam się jutrzejszego testu, ale rozpoczęłam nowy cykl z wiarą że się uda.
Życzę Wam radosnych Świąt Wielkiej nocy!
i żebyśmy przyszłe święta miały takie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 16:42
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moje najukochansze:)chcialam Wam zyczyc zdrowych wesolych swiat!!!
Laurus tule,nastepny cykl bedzie Twoj juz na pewno♡.♡
Misty dojechalas?
Wszystkie pozdrawiam cieplutko:)Laura, santoocha, Z., Little Frog, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Laura, a co dalej? Znów inseminacja z nadzieją, że owulka będzie z tego jajnika, który ma jajowód? Nie poddajesz się, prawda??? :*
A do nas do pracy przyszła dziś pani sędzina, której leczymy spaniela i przyniosła nam bukiet tulipanów i paczkę czekoladowych jajek
Boże jak nam było miło! W ogóle jest bezbłędna, ma ok 45 lat, 4 dzieci, przychodzi jakiś czas temu, wchodzi i mówi do mnie- słuchaj, a Twój Tomek nie ma dziś imienin? Bo kupiłam mu ptasie mleczko
My do niej na Pani, ona do nas jak do swoich dzieci:)
I bezinteresownie pomogła mi ogarnąć sprawy prawne i spadkowe po śmierci mamy.
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
Spadam na wizytę domową i do domu.
Pa!Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
-
Hej piękne
Sara przykro mi, tule Cię mocno, wiem, ze się nie poddasz
Laura kolejny cykl będzie Twoj, ja gdzieś wyczytałam, że powodzenie inseminacji to skutecznośc jest na pierwszym miejscu drugie podejście, na drugim miejscu trzecie podejście a na trzecim miejscu pierwsze podejście (mam nadzieję, ze składniowo napisałam)
Ja dzisiaj odebrałam wyniki badań takie ogólne, morfologia ok, mocz ok, ob norma 0-12 a ja mam 14, glukoza 71 gdzie norma 70-99 jakoś tak nisko mi się wydaję, no i moje nieszczęsnie TSH, 3,2!! fuck wzrosło od początku roku miałam 2,4
Wiec będę musiała dorobić pozostałe tarczycowe badania i udac się do endo.
Dzisiaj jeszcze byłam u laryngologa i mam przewlekłe zapalenie gardła i mam zrobić rtg zatok, masakra, caly czas odczuwam flegme w gardle.. nie dawno w sumie wróciłam od mamy, teraz coś ogarnełam i zostało mi odkurzanie, mycie podłóg i kurze w duzym pokoju, ale to już jutro po święceniu .. mój mąż smaży frytki ... pięknie frytki, świetą i dupa jak szafa ehhhhLaura lubi tę wiadomość
-
Normalnie zaraz wykroje sobie sama jajniki masakra...nic dzis nie zrobilam,bylam na drodze krzyżowej oj jutro bede zasuwac
Ale kupilam test robie ostatnie podejscieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hejho, wybaczcie że was nie nawiedzam ostatnio ale czytam wszystko na kom przed snem w łóżku. Mam ostatnio etap śpiocha.
Byłam dziś u gina. Fasolka ma 7 mm i serducho biło 120/min także wszystko w porządku jak na mój tydzień.
Sara, przykro mi. Wypocznij teraz trochę.
Laura, walcz.
Magda co żeś zrobiła z małpą?
Santoocha, ty chcesz okna myć z fasolą, czy mi się przewidziało??? Nie możemy rąk do góry za bardzo wyciągać.Little Frog, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
Odetchnęłam - żurek na kuchni pyrka sobie
Jeszcze zrobię tartę kajmakowo-budyniową.
Dziś mija miesiąc od urodzenia Jagody... mój maluśki Aniołek [*][*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150