Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:nie nie, chyba nie... tylko odczuwam jak pecherzyki rosna
dziwne uczucie... takie pikanie raz jeden raz drugi
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:luzik... szczęście masz
Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Simcat...wspieram kochana ale to twoj pierwszy cykl takze spokojnie mam nadzieje ze uda sie w nastepnym cyklu:D
w sesnie pierwszy z mierzeniem o to mi chodzilo heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 09:27
Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziendoberek
Wcielam śniadanko uwaga cos sie zmienia bo z apetytem;))
I biorę sie za ciasto do mazurków:)) potem gotuje szynkę. Pieke mazurki. Pieke kiełbasę w piwie. Ubieram mazurki- robię cytrynowego i kajmakowe. No i obiad- łosoś pieczony, zupke kminkowa wczoraj zrobiłam. Uff. Bakalie juz posiekane:)
No a potem pakowanie:)
A w niedziele wieczorem Pascha na poniedziałek:)
Little Frog, dżona, Z., Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dziendoberek
Wcielam śniadanko uwaga cos sie zmienia bo z apetytem;))
I biorę sie za ciasto do mazurków:)) potem gotuje szynkę. Pieke mazurki. Pieke kiełbasę w piwie. Ubieram mazurki- robię cytrynowego i kajmakowe. No i obiad- łosoś pieczony, zupke kminkowa wczoraj zrobiłam. Uff. Bakalie juz posiekane:)
No a potem pakowanie:)
A w niedziele wieczorem Pascha na poniedziałek:)Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja od rana na pełnych obrotach... Zaraz wrzucam drugie pranie, już większość posprzątałamObiadu nie gotuję - będą frytki i paluszki rybne. Jak dostanę natchnienia to może coś upiekę
A nastrój taki trochę dziwny...coś wisi w powietrzu i myślę, że wystarczy mała iskierka, żeby wybuchło. Wszystko mnie irytuje. No, ale może przejdzie zanim mąż wróci z pracy, bo nie chciałabym, żeby padł moją ofiarą.
Fidelissa, widzę że przygotowania pełną parą!To ja też wbijam
No i życzę Wam zdrowych spokojnych świątI dużo jajeczek ;] Jakie która potrzebuje, to niech sobie wybierze ;] To tak jakbym zapomniała to zrobić później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 09:35
Fidelissa, dżona, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Dzona przywitaj sie jak ludź a nie podgladaj;)
Dzień dobry, dzień dobry, witam
Ja tak z doskoku
Little Frog, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
hej zabko:d a ja mam wyrzuty sumienia bo nie robie na siweta nic totalnie nic....ide do rodzicow myslalam zeby zrobic salatke na drugi dzien swiat ale niecce mi sie isc do sklepu teraz jak sa taaaaaaaaaakie kolejki...
hej Dzona
ja zaraz do pracy sie bede szykowala moze jakiejs ochoty na aktywnosc nabiore heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 09:38
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyA ja przygotowania do Świąt zaczynam dopiero jutro! dzisiaj jeszcze w pracy, ale wieczorem już podróż do rodziców i jutro od rana razem z mamą ruszam pełną parą
uwielbiam to
przynajmniej zapomnę o tej wstrętnej @
Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lipa. Pęcherzyk nie tyle co nie urósł, co przepadł. Jajniki czyste. Dla mnie to źle, dla gina dobrze, bo chociaż nie są tak jak zawsze pełne małych pęcherzyków, tylko przeszkadzających. Cykl odpuścić, nie brać luteiny aż do 40 dc(!!) i jak do 40 dc nie pojawi się @ to dopiero wtedy. I Clo zwiększył z 1x1 tabl do 2x1. Może zadziała.
Idę przebrać pościel."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wspieram kurcze chyba sie zezloszcze na los!!! czemu az tak wszytkie mamy pod gorke?!! uhhhhhh denerwuje mnie to!!! niech sie kazdej zacznie ukladac BO TAK MOWIE I JUZ!!!!!
JAJCORY MACIE ROSNAĆ A POTEM PIEKNIE PEKAC-U KAZDEJ!!!!!!dżona, Z., Fidelissa, Another lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hejo
Jestem cialem na szkoleniu duchem jeszcze w łóżku
Ale dzis plan skonczyc troche wczesniej i mam w planie moze upiec ten sernik zeby na jutro wszystkiego nie zostawiac no nie wiem zobaczy sie:)
Miłego dnia Wam życze Słońca moje kochane ♥Kaśka28, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 18:59
Z., Little Frog, Anutka, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."