X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam przepis na pyszna biala kiełbaskę:)
    http://allrecipes.pl/przepis/6198/bia-a-kie-basa-pieczona-w-jasnym-piwie.aspx

Mniam:))
    Wesołych Swiat
    Rodzinnego czasu
    Dużo dużych jaj:))

Little Frog, Anutka, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Malinowa dziękuję za informację. Nie wiem czy mam do tego głowę, żeby dochodzić swoich praw.
    Spać nie mogę. M. chrapie i zabrał mi kołdrę. Wstałam na siusiu i nie chce mi się już kłaść.
    Dzień dobry. ... ciekawe co tym razem przyniesie nam nam ten piątek ... rok temu tego dnia zmarła babcia :(
    ja mam chociaż akt urodzenia - dla mnie ważne to bardzo było :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was - czekam na @ jak nic. Brzuch napompowany i boli... niech przychodzi bo muszę zacząć nowy normalny cykl! kupić muszę też nowy termometr :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malinowa! ja też czekam na @, a u Ciebie znowu ovu przesunięte!

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki!
    Anutko waleczna niech tam Cię zdrowo pika :D oby tylko wszystko zadziałało!

Another, trzymaj się Kochana! No jakoś to trzeba wspierać,, tulam mocno i wspieram <3

Alka, jak dzisiaj samopoczucie?

Fidelissa, ja też szaleje w kuchni, więc wpadłam się tylko przywitać :)

Magda, test?!?

Kasiu, miłego dnia zabiegany człowieku!

simcat, tulę! Nie łam się Pamiętaj, że zdrowe pary też zazwyczaj starają się trzy cykle, więc jakby tak @ przyszła to głowa do góry! I do przodu! <3

Żaba, jak chcesz to ja wezmę Twój nastrój na klatę :) zostaw męża... chyba, że zasłużyl ;)

Monia, Tobie również zdrowych, wesołych i pełnych wiary w sukces Świąt!

Sara, może ten piątek będzie spokojny! Trzymaj się kochana!

Witaj Malenq, miłego dnia!

Malinowa, wsyztsko będzie dobrze! Może następny cykl będzie bardziej stabilny! Trzymam kciuki!

W ogóle witam wszystkie, które jeszcze nie dotarły i wszystkie, które się dawno nie pokazywały! Dajcie znać, co u Was!
    Macierzanka ładnie prosi!
    388887sq4euw0mvf.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:52

Little Frog, Anutka, Z., Fidelissa, Another lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się robiłam tylko najpierw wyżłopałam kawe i 2 szklanki wody no ale wpadłam na głupi pomysł i zrobiłam i tak najpierw pojawiła się I kreska potem się kłębił kolor różowy przy drugiej kresce chwile ona była podnosząc mi ciśnienie do granic możliwości po czym znikła czyli dalej czekam na @

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Żaba, jak chcesz to ja wezmę Twój nastrój na klatę :) zostaw męża... chyba, że zasłużyl ;)

Jakoś się postaram uporać z tym moim nastrojem :) Takim się nie dzielę. Staram się raczej zarażać tym dobrym nastawieniem :)

A od męża nie odejdę! :D hehehehehe :D

Macierzanka ma rację - proszę skrobnąć kilka słówek co tam u Was, bo po nickach ciężko wszystkie wyciągnąć :)

Magda, ja to mam zasadę, że jedynie z pierwszego moczu :) To przynajmniej jest dobre jak się waham czy zrobić test i szybko pójdę do łazienki, to już w tym dniu nie robię :D Także nie wiem co Ci napisać. Może faktycznie ta beta będzie najlepszym rozwiązaniem...? W sumie i tak przed wizytą gin Ci zalecił, żeby zrobić, tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:02

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zalecił bo chce mieć pewność,że ciąży nie ma. No ja też miałam zrobić z pierwszego moczu ale poszłam gdzieś o 3 w nocy na omacki siusiu a potem wstałam wypiłam wode potem kawe i znowu wode i se przypomniałam o teście a jak se przypomniałam to mnie kusił :P

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie on sam nie wie co ze mną zrobić :D ale pierniczę testu nie robię i czekam cierpliwie - jak po majówce nie przyjdzie to idę do gina i coś zobaczy - albo @ nadchodzącą albo lokatora :D

pieprzę testy - wolność :D / mój nowy manifest :D

Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no zalecił bo chce mieć pewność,że ciąży nie ma. No ja też miałam zrobić z pierwszego moczu ale poszłam gdzieś o 3 w nocy na omacki siusiu a potem wstałam wypiłam wode potem kawe i znowu wode i se przypomniałam o teście a jak se przypomniałam to mnie kusił :P
    To wszystko tłumaczy :) No niestety....czasami tak kusi, że się na niczsym innym nie można skupić ;]

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas, a kopsnij się do szpitala na betę... przynajmniej będziesz miec pewność, że na przykład w Święta będziesz mogła łyknąć winka ;)

Żaba, Ty mnie nie łap za słóka :D haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:12

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no dziad jeden :D no więc przez to wiem dalej tyle co wiedziałam ;)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Magdas, a kopsnij się do szpitala na betę... przynajmniej będziesz miec pewność, że na przykład w Święta będziesz mogła łyknąć winka ;)

Żaba, Ty mnie nie łap za słóka :D haha
    Ale u nas po południu nie ma gdzie już oddać krwi :( a teraz jestem na szkoleniu
    a dokładnie mam godzinną przerwę i z tej wsi żadnego autobusu którym mogła w godzinę obrócić do laboratorium

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, to ja już na @ nie czekam :-( zaczynam od nowa!

• Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę ja też bym już wolała żeby @ przylazła jak ma przyjść albo niech pokażą się II kreski a nie taka zabawa ...

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko, po przeczytaniu tego, żebym go zostawiła to zaczęłam się zastanawiać co takiego złego napisałam o nim :D I dopiero po chwili mnie olśniło :)
    Magda, wcale się nie dziwię. Takie zawieszenie gdzieś pomiędzy jest chyba najgorsze...
    Simcat, a kiedy masz termin @?

• Anutka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Clo-nowo :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najgorsze jest to,że staram się odganiać nadzieję a ona cały czas gdzieś się tam pojawia bo ta głupia @ nie chce przyjść.
    i o jest mi nie dobrze to sobie zaraz myślę a może... bolą mnie jajniki, bolą mnie cycki i znowu chociaż dobrze wiem,że to mogła być objawy @ i wiem ,że gdyby ta ciąża była to już by test pokazał i może na usg już by coś widział

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała być wczoraj i już myślałam że jej przez jakiś czas nie zobaczę, ale przyszła dzisiaj :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słońca:)
    Wpadłam na momencik życzyć (tym które obchodzą) wesołych, pogodnych, uśmiechniętych, pełnych refleksji i odpoczynku od problemów i pełnych miłości
    Świąt :)
    Zadbajcie aby przyniosły One radość Wam i Waszym bliskim, życzę aby były oazą spokoju - pamiętając przy tym, że nie jesteście same:)

Wesołych Świąt:)

Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ