Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Malinowa dziękuję za informację. Nie wiem czy mam do tego głowę, żeby dochodzić swoich praw.
Spać nie mogę. M. chrapie i zabrał mi kołdrę. Wstałam na siusiu i nie chce mi się już kłaść.
Dzień dobry. ... ciekawe co tym razem przyniesie nam nam ten piątek ... rok temu tego dnia zmarła babcia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam Was - czekam na @ jak nic. Brzuch napompowany i boli... niech przychodzi bo muszę zacząć nowy normalny cykl! kupić muszę też nowy termometr[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczynki!
Anutko waleczna niech tam Cię zdrowo pikaoby tylko wszystko zadziałało!
Another, trzymaj się Kochana! No jakoś to trzeba wspierać,, tulam mocno i wspieram
Alka, jak dzisiaj samopoczucie?
Fidelissa, ja też szaleje w kuchni, więc wpadłam się tylko przywitać
Magda, test?!?
Kasiu, miłego dnia zabiegany człowieku!
simcat, tulę! Nie łam się Pamiętaj, że zdrowe pary też zazwyczaj starają się trzy cykle, więc jakby tak @ przyszła to głowa do góry! I do przodu!
Żaba, jak chcesz to ja wezmę Twój nastrój na klatęzostaw męża... chyba, że zasłużyl
Monia, Tobie również zdrowych, wesołych i pełnych wiary w sukces Świąt!
Sara, może ten piątek będzie spokojny! Trzymaj się kochana!
Witaj Malenq, miłego dnia!
Malinowa, wsyztsko będzie dobrze! Może następny cykl będzie bardziej stabilny! Trzymam kciuki!
W ogóle witam wszystkie, które jeszcze nie dotarły i wszystkie, które się dawno nie pokazywały! Dajcie znać, co u Was!
Macierzanka ładnie prosi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:52
Little Frog, Anutka, Z., Fidelissa, Another lubią tę wiadomość
-
przyznam się robiłam tylko najpierw wyżłopałam kawe i 2 szklanki wody no ale wpadłam na głupi pomysł i zrobiłam i tak najpierw pojawiła się I kreska potem się kłębił kolor różowy przy drugiej kresce chwile ona była podnosząc mi ciśnienie do granic możliwości po czym znikła czyli dalej czekam na @W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Macierzanka:) wrote:Żaba, jak chcesz to ja wezmę Twój nastrój na klatę
zostaw męża... chyba, że zasłużyl
Jakoś się postaram uporać z tym moim nastrojemTakim się nie dzielę. Staram się raczej zarażać tym dobrym nastawieniem
A od męża nie odejdę!hehehehehe
Macierzanka ma rację - proszę skrobnąć kilka słówek co tam u Was, bo po nickach ciężko wszystkie wyciągnąć
Magda, ja to mam zasadę, że jedynie z pierwszego moczuTo przynajmniej jest dobre jak się waham czy zrobić test i szybko pójdę do łazienki, to już w tym dniu nie robię
Także nie wiem co Ci napisać. Może faktycznie ta beta będzie najlepszym rozwiązaniem...? W sumie i tak przed wizytą gin Ci zalecił, żeby zrobić, tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:02
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
no zalecił bo chce mieć pewność,że ciąży nie ma. No ja też miałam zrobić z pierwszego moczu ale poszłam gdzieś o 3 w nocy na omacki siusiu a potem wstałam wypiłam wode potem kawe i znowu wode i se przypomniałam o teście a jak se przypomniałam to mnie kusiłW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
No widzicie on sam nie wie co ze mną zrobić
ale pierniczę testu nie robię i czekam cierpliwie - jak po majówce nie przyjdzie to idę do gina i coś zobaczy - albo @ nadchodzącą albo lokatora
pieprzę testy - wolność/ mój nowy manifest
Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Magdas wrote:no zalecił bo chce mieć pewność,że ciąży nie ma. No ja też miałam zrobić z pierwszego moczu ale poszłam gdzieś o 3 w nocy na omacki siusiu a potem wstałam wypiłam wode potem kawe i znowu wode i se przypomniałam o teście a jak se przypomniałam to mnie kusił
No niestety....czasami tak kusi, że się na niczsym innym nie można skupić ;]
-
Magdas, a kopsnij się do szpitala na betę... przynajmniej będziesz miec pewność, że na przykład w Święta będziesz mogła łyknąć winka
Żaba, Ty mnie nie łap za słókahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:12
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Magdas, a kopsnij się do szpitala na betę... przynajmniej będziesz miec pewność, że na przykład w Święta będziesz mogła łyknąć winka
Żaba, Ty mnie nie łap za słókahaha
a teraz jestem na szkoleniu
a dokładnie mam godzinną przerwę i z tej wsi żadnego autobusu którym mogła w godzinę obrócić do laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 12:17
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Macierzanko, po przeczytaniu tego, żebym go zostawiła to zaczęłam się zastanawiać co takiego złego napisałam o nim
I dopiero po chwili mnie olśniło
Magda, wcale się nie dziwię. Takie zawieszenie gdzieś pomiędzy jest chyba najgorsze...
Simcat, a kiedy masz termin @? -
No najgorsze jest to,że staram się odganiać nadzieję a ona cały czas gdzieś się tam pojawia bo ta głupia @ nie chce przyjść.
i o jest mi nie dobrze to sobie zaraz myślę a może... bolą mnie jajniki, bolą mnie cycki i znowu chociaż dobrze wiem,że to mogła być objawy @ i wiem ,że gdyby ta ciąża była to już by test pokazał i może na usg już by coś widziałW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej słońca:)
Wpadłam na momencik życzyć (tym które obchodzą) wesołych, pogodnych, uśmiechniętych, pełnych refleksji i odpoczynku od problemów i pełnych miłości
Świąt
Zadbajcie aby przyniosły One radość Wam i Waszym bliskim, życzę aby były oazą spokoju - pamiętając przy tym, że nie jesteście same:)
Wesołych Świąt:)Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość