Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenka, a jakaś taka przygaszona jestem
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
ja też żeby nie myśleć o zachodzeniu pracuję nad ciałem
narazie z małym skutkiem, ale robię to metodą małych kroczków... juz raz przeżyłam jojo
margarettad witam wśród nas! Życzę Ci aby się jak najszybciej udało!
Dżona, co tam?sara_nar, margarettad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara przykro mi tak cholernie... tak bardzo wiem co czujesz... tak bardzo chciałabym żebyś nigdy tego nie poczuła żeby żadna z Was nie poczuła tego...
Sara pamietraj, że jak było więcej niż 6 tygodni to możesz dodstać akt urodzenia i zarejestrować dziecko z USC, należy Ci się 8 tygodni urlopu macierzyńskiego i możesz pochować dziecko i przysługuje Ci zasiłek pogrzebowy.
W razie pytań śmiało - warto korzystać ze swoich praw[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa dziękuję za informację. Nie wiem czy mam do tego głowę, żeby dochodzić swoich praw.
Spać nie mogę. M. chrapie i zabrał mi kołdrę. Wstałam na siusiu i nie chce mi się już kłaść.
Dzień dobry. ... ciekawe co tym razem przyniesie nam nam ten piątek ... rok temu tego dnia zmarła babcia -
Cześć laseczki. Nie mam czasu nawet do Was zajrzeć przez tą gonitwę przedświąteczną
Nie jestem totalnie na bieżąco, nie licząc ostatniej strony. Sara mocno tulę do serducha kochana
Trzymaj się cieplutko.
Ja dzisiaj nawet tempki nie zmierzyłam, w ogóle spać nie mogłam, a zaraz jadę na oddział do mojego gina na ten monitoring. Nie nakręcam się w ogóle, bo powiedział, że na 99% ten cykl sobie musimy odpuścić. Bardzo się zezłoszczę jak się okaże, że clo w ogóle na mnie nie działa. Pewnie w przyszłym cyklu podniesie mi dawkę. Zobaczymy dzisiaj na tej wizycie. Miłego Wielkiego Piątku kochane. Buziole.Magdas, Fidelissa, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyWitam w pośpiechu.
Sara..przykro mi:( też bym Cię przytuliła, jak chyba wszystkie i popłakałabym z Tobą...współczuję...sama nie wiem co napisać...kilka dni temu dowiedziałam się, że moja siostra też poroniła (prawie 9tydzień)...smutno:(
Trzymaj się jakoś kochana, w końcu musi być dobrze ....
Another 3mam kciuki żebyś jednak reagowała na clo - ale tak normalnie - nie jak ja hiperstymulacją....
U mnie też ten cykl odpada, czekam na maj....
margarettad witam;)
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki moje
mam nadzieje ze te swieta przyniosa wszytkimsame dobre juz wiadomosci i same wspaniale chwile zycze wam zeby wszytko sie poukladalo zeby kazdej spelnily sie marzenia no kurcze musi zaczac sie dobry czas dla kazdej wierze ze zaniedlgo tak bedzie:D
margarettad wrote:sara, przytulam mocno.
mam 22 lata, zaburzenia hormonalne i baaardzo chcę już mieć dzidziusia z moim chłopakiem. od roku się "staramy" 9sypialiśmy bez zabezpieczeń, bez jakichkolwiek kalendarzyków, temperatur itp). Wiem, że będzie ciężko, ale mam ciuchutką nadzieję, "a to może w tym cyklu wyjdzie"dżona wrote:Lenka, a jakaś taka przygaszona jestem
dżona, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej. Wpadłam tylko sie przywitac bo musze brac sie za robote.
Sniło mi sie,ze urodziłam w jakiejs szkole i to dziecko miało wszedzie pieprzyki...dziwny sen
Sara ,tak mi przykro,nie wiem co powiedziec...tule mocno,trzymaj sie KochanaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka wrote:aaaa... moje jajniki
Clo działa
podoba mi sie twoj podpis Anutka waleczna:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 09:11
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️