Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Malinowa rozumiem Cię, też cieszyłam się na te święta, że już nie sami we dwójkę, ale no cóż. Może za rok uda nam się być we trójkę i dzień matki będzie naszym świętem.
Sara musi tak być!!! przytulam Cię, bo wiem co czujesztak bardzo chciałabym żebyś nie musiała tego przechodzić!
a kłótnie - myślę, że on przeżywa to wszystko - dziewczyny, które zostały Aniołkowymi mami mówiły, że kłótnie na początku są bo jest strata dla każdego.
Przytulam Cię[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Właśnie Marek zadzwonił i powiedział, że i tak mnie kocha. Heh, to ja bardziej na nim się wyładowuję. Wiem, że go ranię, ale nie potrafię inaczej. Po czasie oczywiście mam wyrzuty sumienia i jest mi źle, bo wiem, że on też cierpi.
Wczoraj wieczorem mówi do mnie - przysięgnij mi coś. Pytam, ale co ?
- Przysięgnij. Więc powiedziałam, że przysięgam.
-To dobrze, jak umrę, to wyjdziesz za mąż ponownie.Przysięgłaś.
Ja nie wiem co mu czasem po głowie chodzi ....
Dzięki Malinowa -
sara_nar wrote:Właśnie Marek zadzwonił i powiedział, że i tak mnie kocha. Heh, to ja bardziej na nim się wyładowuję. Wiem, że go ranię, ale nie potrafię inaczej. Po czasie oczywiście mam wyrzuty sumienia i jest mi źle, bo wiem, że on też cierpi.
Wczoraj wieczorem mówi do mnie - przysięgnij mi coś. Pytam, ale co ?
- Przysięgnij. Więc powiedziałam, że przysięgam.
-To dobrze, jak umrę, to wyjdziesz za mąż ponownie.Przysięgłaś.
Ja nie wiem co mu czasem po głowie chodzi ....
Dzięki Malinowasara_nar, dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:a ja na nogach od 6 bo mam kościół niedaleko i kurna jego mać jakaś procesja szła, darli się jak na koncercie, nagłośnienie i strzelali... psy się wściekły, ja się wściekłam bo o 6 rano to ludzie śpią a jak się komuś nudzi to niech poszuka sobie innych rozrywek... no po prostu jakaś paranoja - sąsiad jak go z psem spotkałam to powiedział, że im budę spali
sorki ale mnie nie bawią takie rzeczy i a muszę w tym uczestniczyć... dodam, że najpierw miałam tu mieszkanie a dopiero potem kościół wystawili - jakby 3 w pobliżu nie wystarczały...
ot taka wściekła jestem bo niewyspana!!! życzę Wam smacznego - dobrego jedzonka, miłych chwil i spacerków bo pogoda piękna
Procesja to nie rozrywka, i ludzie nie ida tam z nudow !!
Laura, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ale dlaczego o 6 rano? I czemu na całe osiedle? To jest wg mnie brak szacunku dla ludzi, którzy odpoczywają. A chyba mam prawo wyrazić swoją opinię? Jeżeli nie to nie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Ale dlaczego o 6 rano? I czemu na całe osiedle? To jest wg mnie brak szacunku dla ludzi, którzy odpoczywają. A chyba mam prawo wyrazić swoją opinię? Jeżeli nie to nie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia.
Laura lubi tę wiadomość
-
CZeść dziewczynki
Ja tu chyba pierwszy razale stwierdziłam że od czasu do czasu mogę do Was zawitać
Z., Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niedawno wrocilismy z prawie 3 h spacerku po takim obzarstwie trzeba bylo ruszyc dupke meza i pieska
Wyjełam moja kochana lustrzaneczke i porobiłam zdjeciaLena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Raz do roku jest rezurekcja o 6 rano w wiekszosci kosciolow w polsce, mozesz wyrazic swoja opinie ale nie musisz obrazac cgrzescijan piszac ze to jest paranoja i ze maja znalesc sobie inna rozrywke, jeszcze raz powtarzam ze Kosciol to nie rozrywka!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Brak szacunku dla ludzi śpiących powtarzam to raz jeszcze. Chodzenie z nagłośnieniem i strzelanie z petard? Przepraszam najuprzejmiem ale dla mnie to jest przegiecie. Ja,nie zabraniam chodzić nikomu. Tylko,czemu rano i z takim hałasem?
Malinowa zbędne są twoje komentarze odnośnie naszego koscioła tutaj, bo dla nas jest to bardzo ważne Święto. Żyjesz w kraju w którym 90% to chrześcijanie i skoro prawo akceptuje procesje poranne, a jesteś obywatelką tego kraju to powinnaś to uszanować a nie komentować.
Chrystus Zmartwychwstał Alleluja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 18:34
Gajka, Z., Bursztynka, Lena87, Misty87, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Czepiam się nagłośnienia 0 6 rano i raban na całe osiedle - nikt nie uprzedza o niedogodnościach...
Nie chciałam Was urazić a jedynie wyraziłam swoją opinię.
Btw. znajomi przyszli i kupują działkę na Podlasiu za bezcen. Obok jest druga - rozmawialiśmy z właścicielem bo kazał dzwonić jak chcemy. Pięknie położna w pierwszej linii brzegowej. Mamy przyjechać obejrzećale się cieszę!!! uwielbiam krainę Bugu
no i mogłabym z psami i dzieciątkiem tam jeździć jak tż byłby w pracy.
i taki widok od rana mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 18:39
Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ja mam w domu 2 cardiganki na stałe i stado powiększy się - jeszcze trochę
ale maluchy mnie rozczulają okrutnie - kocham odgłos ciumkania i posapywania... a jak one pachną mlekiem - to najcudowniejszy zapach na świecie - zapach maluśkiego szczylka...Ania_84, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hej Dziewczynki
Mam nadzieję, że święta spedzacie w cieplej, domowej atmosferze
Ja jako rodowita blondynka wybrałam się dziś z mężem na dłuższy spacerek w butach na dość sporym obcasie. W pewnym momencie myślałam, że nie dojdę do samochodu, w którym miałam buty na przebranie (ahhh jakaż ja przewidująca jestem!). Mimo wszystko moje stopy potrzebują kilku dni, żeby dojść do siebie.
Dzień jednak zaliczam do bardzo udanychśniadanko starannie przygotowane, spacerek, obiadek w restauracji, piękna pogoda...czego chcieć więcej?
Witaj Aniu! Widzę, że łączysz przyjemne z pożytecznym
Ahhh, nie wspomniałam Wam, ze zawsze się stresuje jak przechodzę przez bramki w sklepie, że cos zapika (nie, nie jestem złodziejką ani kleptomanką)...no i zapikalo mi dziś! Dopiero za drugim razem przeszłam normalnie...teraz to dopiero będę miała fobięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 19:03
Ania_84, Z., Lena87, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Żabko ja tak wczoraj poszłam w balerinkach - pierwszy raz na gołe stopy
zakupy odzieżowe więc trochę nam zeszło - mam bąbla na nogach...
co do pikania to nie mam tak zupełnie mnie to nie obchodzi jakoś ale za to jak jadę komunikacją miejską to zawsze mam problem i boję się kanarówzawsze zastanawiam się czy skasowałam bilet
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ojj malutkie sa cudne
Nasza kociczke adoptowalismy jak miala 4 tyg.. matko miescila nam sie na dłonia jakis badziew wyrzucil ja na smietnik.. wrrr.. dobrze ze trafila d schroniska skad moglismy ja wziasc
A Pieska Adoptowalismy jak juz ial 2 lataale.. i tak caly czas jest jak szczeniak
Oo takpołaczylam przyjemne z pożytecznym
wreszcie mogłam poszalec, wczesniej nie mialam czsu doskonalic i slzifowac mojego hobby
ale teraz mam zamaiar to nadrobic
Mi raz maz nie powiedzial ze idziemy pochodzic po skalkach i tez chodzilam na obcasie wiec znam ten bólLittle Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ja też uwielbiam zabawy lustrzanką chociaż ja ją kupiłam żeby psie foty robić głównie - bo w ruchu można zamrozić je pięknie
moje suki mają 29 miesięcy i 9 miesięcy. Niestety dokąd mieszkam w bloku to więcej ich nie będzie - chyba, że coś super trafi się hodowlanego to wtedy dołączy do nasa tak to po przeprowadzce dołączy border lub aussi (trwa dyskusja), leonberger i cardigany pewno jakieś. Wiele weekendów spędzam na wystawach - teraz będzie ich więcej tylko podyplomówka niech się skończy i wracamy z dziewczynami na ringi
Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ooo to widze ze modelki
Własnie sobie wuobraziąm naszego Kajtusia na wystawie..Niieee.. chyba by reprezentowal wielorasowce i najbarziej rozbrykane kundelki
my mieszkamy w domku ...i nawet ostatnio trawaja rozmowy nad nastepnawizyta w schronisku
Maz ma na oku pieska ktory wymaga opieki po opreracji wiec mozeno i drugi kotek by sie przydal bo naszej Kami troche tak smutno samej
A goldeny to kocham...ale wiem ze nie moge im posiwecic tak duzo uwagi jak na to zaslugujaLena87 lubi tę wiadomość