X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Malinowa rozumiem Cię, też cieszyłam się na te święta, że już nie sami we dwójkę, ale no cóż. Może za rok uda nam się być we trójkę i dzień matki będzie naszym świętem.

Sara musi tak być!!! przytulam Cię, bo wiem co czujesz <3 tak bardzo chciałabym żebyś nie musiała tego przechodzić!

a kłótnie - myślę, że on przeżywa to wszystko - dziewczyny, które zostały Aniołkowymi mami mówiły, że kłótnie na początku są bo jest strata dla każdego.
    Przytulam Cię <3

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Marek zadzwonił i powiedział, że i tak mnie kocha. Heh, to ja bardziej na nim się wyładowuję. Wiem, że go ranię, ale nie potrafię inaczej. Po czasie oczywiście mam wyrzuty sumienia i jest mi źle, bo wiem, że on też cierpi.
    Wczoraj wieczorem mówi do mnie - przysięgnij mi coś. Pytam, ale co ?
    - Przysięgnij. Więc powiedziałam, że przysięgam.
    -To dobrze, jak umrę, to wyjdziesz za mąż ponownie.Przysięgłaś.
    Ja nie wiem co mu czasem po głowie chodzi ....
    Dzięki Malinowa <3

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, jeszcze raz zdrowych i Wesołych Świąt :) My juz po śniadanku teraz odpoczywamy, a na obiad od mamy :) Pogoda nie za bardzo nastraja optymizmem, ale może coś się wyklaruje :)

0d1yflw1vo1m1usk.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Właśnie Marek zadzwonił i powiedział, że i tak mnie kocha. Heh, to ja bardziej na nim się wyładowuję. Wiem, że go ranię, ale nie potrafię inaczej. Po czasie oczywiście mam wyrzuty sumienia i jest mi źle, bo wiem, że on też cierpi.
    Wczoraj wieczorem mówi do mnie - przysięgnij mi coś. Pytam, ale co ?
    - Przysięgnij. Więc powiedziałam, że przysięgam.
    -To dobrze, jak umrę, to wyjdziesz za mąż ponownie.Przysięgłaś.
    Ja nie wiem co mu czasem po głowie chodzi ....
    Dzięki Malinowa <3
    Sara nigdy nie będzie już dobrze ale. Z czasem jest lżej. Przeczytaj u mnie na blogu list do mamusi. Pomoże Ci :)

sara_nar, dżona lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    a ja na nogach od 6 bo mam kościół niedaleko i kurna jego mać jakaś procesja szła, darli się jak na koncercie, nagłośnienie i strzelali... psy się wściekły, ja się wściekłam bo o 6 rano to ludzie śpią a jak się komuś nudzi to niech poszuka sobie innych rozrywek... no po prostu jakaś paranoja - sąsiad jak go z psem spotkałam to powiedział, że im budę spali :D sorki ale mnie nie bawią takie rzeczy i a muszę w tym uczestniczyć... dodam, że najpierw miałam tu mieszkanie a dopiero potem kościół wystawili - jakby 3 w pobliżu nie wystarczały...

ot taka wściekła jestem bo niewyspana!!! życzę Wam smacznego - dobrego jedzonka, miłych chwil i spacerków bo pogoda piękna :)
    Nikt cie tu nie obraza ze jestes niewierzaca a wiec troche wyrozumialosci z twojej strony
    Procesja to nie rozrywka, i ludzie nie ida tam z nudow !!

Laura, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dlaczego o 6 rano? I czemu na całe osiedle? To jest wg mnie brak szacunku dla ludzi, którzy odpoczywają. A chyba mam prawo wyrazić swoją opinię? Jeżeli nie to nie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia.

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Ale dlaczego o 6 rano? I czemu na całe osiedle? To jest wg mnie brak szacunku dla ludzi, którzy odpoczywają. A chyba mam prawo wyrazić swoją opinię? Jeżeli nie to nie dziękuję za uwagę i życzę powodzenia.
    Raz do roku jest rezurekcja o 6 rano w wiekszosci kosciolow w polsce, mozesz wyrazic swoja opinie ale nie musisz obrazac cgrzescijan piszac ze to jest paranoja i ze maja znalesc sobie inna rozrywke, jeszcze raz powtarzam ze Kosciol to nie rozrywka!!

Laura lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść dziewczynki :)

Ja tu chyba pierwszy raz :) ale stwierdziłam że od czasu do czasu mogę do Was zawitać :)

Z., Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ania :) zagladaj do nas ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedawno wrocilismy z prawie 3 h spacerku po takim obzarstwie trzeba bylo ruszyc dupke meza i pieska :)

Wyjełam moja kochana lustrzaneczke i porobiłam zdjecia :D

Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    Raz do roku jest rezurekcja o 6 rano w wiekszosci kosciolow w polsce, mozesz wyrazic swoja opinie ale nie musisz obrazac cgrzescijan piszac ze to jest paranoja i ze maja znalesc sobie inna rozrywke, jeszcze raz powtarzam ze Kosciol to nie rozrywka!!
    Brak szacunku dla ludzi śpiących powtarzam to raz jeszcze. Chodzenie z nagłośnieniem i strzelanie z petard? Przepraszam najuprzejmiem ale dla mnie to jest przegiecie. Ja,nie zabraniam chodzić nikomu. Tylko,czemu rano i z takim hałasem?

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Laura Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Brak szacunku dla ludzi śpiących powtarzam to raz jeszcze. Chodzenie z nagłośnieniem i strzelanie z petard? Przepraszam najuprzejmiem ale dla mnie to jest przegiecie. Ja,nie zabraniam chodzić nikomu. Tylko,czemu rano i z takim hałasem?
    To w takim układzie w Sylwestra o północy strzelanie z petard do białego rana i cały nowy rok nie przeszkadza Ci?? A się czepiasz do naszego Święta które jest obchodzone raz w roku jak i Sylwester i nowy rok!
    Malinowa zbędne są twoje komentarze odnośnie naszego koscioła tutaj, bo dla nas jest to bardzo ważne Święto. Żyjesz w kraju w którym 90% to chrześcijanie i skoro prawo akceptuje procesje poranne, a jesteś obywatelką tego kraju to powinnaś to uszanować a nie komentować.
    Chrystus Zmartwychwstał Alleluja!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 18:34

Gajka, Z., Bursztynka, Lena87, Misty87, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czepiam się nagłośnienia 0 6 rano i raban na całe osiedle - nikt nie uprzedza o niedogodnościach...

Nie chciałam Was urazić a jedynie wyraziłam swoją opinię.

Btw. znajomi przyszli i kupują działkę na Podlasiu za bezcen. Obok jest druga - rozmawialiśmy z właścicielem bo kazał dzwonić jak chcemy. Pięknie położna w pierwszej linii brzegowej. Mamy przyjechać obejrzeć :) ale się cieszę!!! uwielbiam krainę Bugu :) no i mogłabym z psami i dzieciątkiem tam jeździć jak tż byłby w pracy.

i taki widok od rana mam :)

jpkfx5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 18:39

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowa.. jaaaa.. pikności :D matko ja to jestem straszny świrus jeśli chodzi o psy koty i inne zwierzaki :D

To nasz zwierzyniec :D

33224031041e76b1m.jpg

Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam w domu 2 cardiganki na stałe i stado powiększy się - jeszcze trochę :)

ale maluchy mnie rozczulają okrutnie - kocham odgłos ciumkania i posapywania... a jak one pachną mlekiem - to najcudowniejszy zapach na świecie - zapach maluśkiego szczylka...

Ania_84, Lena87 lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)
    Mam nadzieję, że święta spedzacie w cieplej, domowej atmosferze :)

Ja jako rodowita blondynka wybrałam się dziś z mężem na dłuższy spacerek w butach na dość sporym obcasie. W pewnym momencie myślałam, że nie dojdę do samochodu, w którym miałam buty na przebranie (ahhh jakaż ja przewidująca jestem!). Mimo wszystko moje stopy potrzebują kilku dni, żeby dojść do siebie.
    Dzień jednak zaliczam do bardzo udanych :) śniadanko starannie przygotowane, spacerek, obiadek w restauracji, piękna pogoda...czego chcieć więcej? :)
    Witaj Aniu! Widzę, że łączysz przyjemne z pożytecznym :)

Ahhh, nie wspomniałam Wam, ze zawsze się stresuje jak przechodzę przez bramki w sklepie, że cos zapika (nie, nie jestem złodziejką ani kleptomanką)...no i zapikalo mi dziś! Dopiero za drugim razem przeszłam normalnie...teraz to dopiero będę miała fobię :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 19:03

Ania_84, Z., Lena87, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko ja tak wczoraj poszłam w balerinkach - pierwszy raz na gołe stopy :D zakupy odzieżowe więc trochę nam zeszło - mam bąbla na nogach...

co do pikania to nie mam tak zupełnie mnie to nie obchodzi jakoś ale za to jak jadę komunikacją miejską to zawsze mam problem i boję się kanarów :D zawsze zastanawiam się czy skasowałam bilet :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj malutkie sa cudne ;)
    Nasza kociczke adoptowalismy jak miala 4 tyg.. matko miescila nam sie na dłoni :) a jakis badziew wyrzucil ja na smietnik.. wrrr.. dobrze ze trafila d schroniska skad moglismy ja wziasc :D

A Pieska Adoptowalismy jak juz ial 2 lata :) ale.. i tak caly czas jest jak szczeniak :D

Oo tak :) połaczylam przyjemne z pożytecznym :) wreszcie mogłam poszalec, wczesniej nie mialam czsu doskonalic i slzifowac mojego hobby :D ale teraz mam zamaiar to nadrobic :)

Mi raz maz nie powiedzial ze idziemy pochodzic po skalkach i tez chodzilam na obcasie wiec znam ten ból :D

Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam zabawy lustrzanką chociaż ja ją kupiłam żeby psie foty robić głównie - bo w ruchu można zamrozić je pięknie :)

moje suki mają 29 miesięcy i 9 miesięcy. Niestety dokąd mieszkam w bloku to więcej ich nie będzie - chyba, że coś super trafi się hodowlanego to wtedy dołączy do nas :) a tak to po przeprowadzce dołączy border lub aussi (trwa dyskusja), leonberger i cardigany pewno jakieś. Wiele weekendów spędzam na wystawach - teraz będzie ich więcej tylko podyplomówka niech się skończy i wracamy z dziewczynami na ringi :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to widze ze modelki :)

Własnie sobie wuobraziąm naszego Kajtusia na wystawie..Niieee.. chyba by reprezentowal wielorasowce i najbarziej rozbrykane kundelki :D

my mieszkamy w domku ...i nawet ostatnio trawaja rozmowy nad nastepnawizyta w schronisku :)
    Maz ma na oku pieska ktory wymaga opieki po opreracji wiec moze ;) no i drugi kotek by sie przydal bo naszej Kami troche tak smutno samej :)

A goldeny to kocham...ale wiem ze nie moge im posiwecic tak duzo uwagi jak na to zasluguja :)

Lena87 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ