Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój małzyk własnie wrocil
ale daje mi jeszcze godzinke bo cos musi zrobic przy kompie
wie mam jesczze godzinke na OvuAnutka, Little Frog, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Ja też mam chwilkę
Mężunio poszukuje kurtki na allegro, więc też mam chwilkę
Chciałam jeszcze do kolekcji filmów do polecenia dodać Czas na miłość
Nawet mężowi się podobał, więc myślę, że dość uniwersalnyAnutka, Malinowa Panienka, Ania_84, Lena87, Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:a jest forum świnkowo-morskie ??
mam lecznicę koło siebie nawet specjalnie dla gryzoni
proszę:
https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bwinki+morskie+forum&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=-R9UU9XpIozesgafqYDgDQAnutka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:jest
mam lecznicę koło siebie nawet specjalnie dla gryzoni
proszę:
https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bwinki+morskie+forum&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=-R9UU9XpIozesgafqYDgDQ -
ja mam forum swoich ras
ale tu nie znam się - musisz znaleźć jakieś dla siebie
matko odgrzybiona jestem z maseczką na pyszczku, jeszcze wybalsamować się i mogę leżeć i pachniećLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A ja od kilku dni po porstu fisia dostaje..co rusz jakies krostki..a cere mam paskudna..nigdy takiej nie mailam sucha i co rusz cos wyzskaauje i po pol godzinie ginie ;/
-
To dobrze, że gimie. Ja to mam okropnie suchą cerę...pryszczy w ciągu całego życia to miałam kilka, za to przed okresem wyskakują mi takie małe krostki...
A właśnie zobaczyłam Twój suwaczek i zbieram szczękę z podłogi...GRATULACJE!Ania_84, Lena87, Misty87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
uuuu ja po poronieniu dostałam jakiegoś strasznego parszywca na buzi... maseczki oczyszczające i wyszło coś dziwnego na paszczy. Ale znika teraz bardzo ładnie
może zrób sobie jakąś kurację oczyszczającą na buzię? maseczki itpAnia_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Little Frog - po swietach chyba bede musiala zmienic troche ten suwaczek
hehehe
własnie ja nie wiem co jest ..ale podejrzewam nadmiar jajek..kieds tez tak mailam ;/
raczej okresu jesczze niebede miala bo dopeiro okolo 3 dpoLittle Frog lubi tę wiadomość
-
to może masz faktycznie skazę białkową?
jeju szukam chlebaka i pasujących do niego puszek na kawę i herbatę i cukier...
ktoś ma pomysły - na allegro nie znalazłamAnia_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ania_84 wrote:Little Frog - po swietach chyba bede musiala zmienic troche ten suwaczek
hehehe
własnie ja nie wiem co jest ..ale podejrzewam nadmiar jajek..kieds tez tak mailam ;/
raczej okresu jesczze niebede miala bo dopeiro okolo 3 dpona bank nie będzie tak źle
a jak długo walczysz z kilogramami jeśli można wiedzieć?
Może faktycznie coś uczuleniowegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nie zawsze tak mam jak zjem za duzo jajek lub pomidorow.. albo ogórkow
widac wtedy mam jakis nadmiar czegos - a ze wiosna to ze wsi maialmsporo jajeczek
wiec mzoliwe ze przesadzilam
walcze od maja 2013wiec bedzie rok
Little Frog lubi tę wiadomość
-
no niestety znam ten ból
ja po truskawkach dostaje takich plam, że wyglądam jakbym czerwonkę miała
Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
To jeszcze raz gratuluję samozaparcia
Ja to się cieszę, że nie mam tego rodzaju problemów. A już jakbym nie mogła jeść truskawek, to bym się chyba załamała. Ogólnie ja jestem okropnie wybredna, więc jakbym jeszcze musiała coś wykluczyć, to by mi niewiele dań zostałoMalinowa Panienka, Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość