Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wykluczyc to u mnei sie tez nieda..ale jak widze taka reakcje to po porpstu na kilka dni wykluczam to z jadlospisu
poznie znowu
ja ogolnie wiekszos rzecyz zjemoprocz mleka..bleeeee nie trawie
kefiru, maslanki, jogurtu naturalnego, flaków i strogonowa.
eszte jakos przejjem
-
Ojj moje kocie chce sie wbic pod kolderke .. zmarzla jej dupka na plytkach
Teraz spi a pozniej o 4 nad ranem przyjdzie mnie obudzic zebym dala jej jesc ;/Lena87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ale się późno zrobiło.
Uciekam do męża i tym razem życzę przyjemnej nocyLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Aniu a jaką dietę stosujesz?
ja nie jem główni i nigdzie natki pietruszki i koperku jak również gotowanego mleka. Wszystkie te rzeczy wywołują odruch wymiotny.Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja w sumei zaczełam jesc regularnie 5 posiłkw dziennie ..a główinie zazełam jesc sniadania
A dwa bardzo duzo pomogła mi zmiena leków na tarczyce..
Nic innego w diecie neie zmienialamwiecej pilam. ogrniczylam tylko pieczywo biale, sol i curkier
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
A ostatnio z racji tego ze maz tez musial zmienic diametralnie zywienie .. to jjemy wiecej owocow warzyw, ryb
Malinowa Panienka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczesniej brałam Euthyrox 75 porazka przytyłam 30 kg.. nie miaam wogle energii.. chodzilam na fitnesprzez rok bylam na diecie i zamiast gubic to tylam ;/
Teraz biore Letrox 25mg i tak łądnie mi spadaogolnie lepiej sie czuje..
przed euthyroxem bralam tez letrox i ez spadlo mi wteyd 20 kgniestety pozniej musialam zmeinic lekarza i baba wcisnela mi euthyrox..niby to samo..a jednak .. ;/
Na szzcescie trafilam do gin ktory wysluchal moich spostrzezen i bez wahania kazal zmeinic na letroxLena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wczesniej brałam Euthyrox 75 porazka przytyłam 30 kg.. nie miaam wogle energii.. chodzilam na fitnesprzez rok bylam na diecie i zamiast gubic to tylam ;/
Teraz biore Letrox 25mg i tak łądnie mi spadaogolnie lepiej sie czuje..
przed euthyroxem bralam tez letrox i ez spadlo mi wteyd 20 kgniestety pozniej musialam zmeinic lekarza i baba wcisnela mi euthyrox..niby to samo..a jednak .. ;/
Na szzcescie trafilam do gin ktory wysluchal moich spostrzezen i bez wahania kazal zmeinic na letroxi niestety od miesiąca pofolgowałam sobie. Ale wracam już do normy
Marta1986 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niestety mnie pomogl..za to nasz starania przez tego gin poszly w pizdu .. ;/tracilismy 9 miesiecy .. ehhh na jendo pomoga na drugei zaszkodza ;/
-
ważne, że teraz masz dobrego lekarza
uciekam na horror póki co papaAnia_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Juz nie jstem u tego lekarza.. aktualnie nie mamy rzadnego lekarza .. bo jestesmy w trakcie badan genetycznych i innych czekamy na zielone swo=iatlo do biopsji
i moze jesli uda tam znalesc plemniczki do in vitro
ja tez mzykam bo oczka juz szczypia
Dobranoc dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 23:10
Lena87, Malinowa Panienka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja obejrzałam film i całkiem mnie obudził
Oglądaliśmy horror Mama. Do połowy niezły później gorzej i na końcu dramat i typowe amerykańskie zakończenie
W związku z tym co napisałam - tak, jak mówiłam nie chciałam nikogo urazić a wyraziłam jedynie swoje zdanie.
Osoby, które czują się urażone - przepraszam.
Naprawdę nie myślałam, że podniesie się larum o to, że kogoś skrzywdziłam/obraziłam. Nie chciałam tego, nie chciałam wprowadzać wojny. Przykro mi, że tak wyszło.
Każdej z Was życzę powodzenia i doczekania się swojej Fasolki.
Zmarła moja znajoma i być może emocje ze środka nocy udzieliły mi się rano i popłynęłam
Nie chciałam pisać o tym ale może spojrzycie inaczej na moje emocje - dziewczyna była w ciąży bliźniaczej i poczuła się źle, dostała duszności i serce się zatrzymało. Ani ona ani dzieci nie przeżyły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 01:45
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Witam piękne
Chyba wczoraj za dużo pojadłyście i dzisiaj z łóżka nie możecie wstać
Ja miałam juz pobudkę o 7, mój kochany małżonek obudził mnie chlustając we mnie wodą ze szklanki, chyba cały blok mnie słyszał
, My juz po śniadanku, jedlismy takie jak wczoraj czyli świąteczne, na obiadek do teściowej
Poza tym w mojego meża wczoraj wstapił demonWróciliśmy od rodziców a on się na mnie rzucił
, chyb moje pończochy go tak podjarały, a dzisiaj z samego rana to samo
, chyba wprowadzę mu do diety wiecej jajek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 08:33
Lena87, Little Frog, Magdas, Fidelissa, Z., sara_nar, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość