Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Wszystkim
Ja jestem z siebie dumna od tygodnia nie dotknęłam słodyczy
wczoraj tyle słodkości, jedzenia było a ja tylko sałatkę zjadłam i zbytnio nie musiałam walczyć ze sobą
Dzisiaj ciąg dalszy przetrwania i kolejna mała walka
No i oczywiście jak by było mało choroba się do Mnie dobiera znowu
a Wy jak tam ? Brzuszki pełne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 08:48
Little Frog, Magdas, Fidelissa, Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej świątecznie
Ja wczoraj podjadlam i ze mnie sie śmiali a ja calkiem nieswiadomie to robilam ze zjadlam ciasto i zaraz wedline
Dzis sie wybieramy na dalszy ciag goscinyLena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej!
Nati, to we mnie tak wczoraj cos wystąpiło
Lenko, też jestem z Ciebie dumnaja się przyznam bez bicia, że wczoraj pękłam i odgryzłam zajączkowi uszy. Ale ogólnie przerzuciłam się na owoce
Ja się niedawno obudziłam i właśnie prowadzę negocjacje z mężem kto przygotuje śniadanie. Poza tym muszę go wyciągnąć z łóżka, żeby go oblać
A dziś u mnie już pochmurno. Cieszę, że udało nam się wczoraj wykorzystać pogodęLena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam do piątku soboty na @ jak nie przyjdzie to zrobie test, planowo mam mieć w czwartek. Po luteinie myślałam, ze mi się cykl skróci, ale niestety. U mnie pogoda idealna, niebo błękitne i ciepło, od wczoraj jakoś tak czuje się szczęśliwa, chyba magia świąt, chociaż brakuje tej fasolinki w brzuszku ..
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też będę oczekiwać na @ do końca tygodnia, zdecydowałam że wezmę duphaston, w końcu miałam Go brać na regulację cykli
Najwyżej dostanę lekki ochrzanale co tam .. już dość długo czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 09:15
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Lena a kiedy masz termin @?
Nie mam pojęcia, bo ostatnio duphaston brałam na wywołanie i teraz też wzięłam,
na pewno za rogiem nie siedziała, tak więc mogło by być długie oczekiwanie
Tylko na co mam czekać ? skoro bez pęcherzyków i owu ten cykl, progesteron mówił sam za siebie
Ja wierzę, że będziecie cieszyć się szybciej ode MnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 09:27
-
nick nieaktualny