Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Co do einy i duphastonu.. zalzy jakie dawki siebierze ..moga zablokowac owulke ale nie musza ..
ak samo jest samo jest z temp.. tak naparwde luteina nie powodje jej wzrostu..musiałybysmy barc konkie dawki .. moj znajomy gin kiedys dal mi do poczytania artykuł na temat dupka i lutki ..
ja zrobilam raz stest .. pyz braniul utki i dupka i faktycznie temp nie podnosza.. a co do owulacji tak samo musialaby byc spora dawka zeby zatrzymac owulacjeNati89, Lena87, Natka098, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnei mogla ona lekko zahamowac owulke.. a teraz organizm woricl do normy
i owulka mogla faktycznie sie objawic
Lena87, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Hej Monia
A zawitałąm do Wasteraz lece na 4 fronty
Wieczornica, PLoty Wy i meskie sprawyLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hej jak wam mijają święta ?
Ania witam u nas
Rodzinnie i imprezowowczoraj brat robił urodziny chrześnicy, świętowali 10 rocznicę ślubu i mój tato dołączył ze swoimi urodzinami ..
stwierdzili że wszystko naraz zrobią
więc było Nas sporo bo prawie 30 ludzi
A dziś ciąg dalszy tylko teraz do siostry Tomka jedziemy, i też będzie Nas sporo a przy tym troszkę portfel lżejszy będzie
Bo dzieci będą czekać żeby polać gościwięc trzeba dać czekoladkę i jakiś grosz
a Tobie jak mijają ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 10:22
Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luteina czy też inny lek zawierający syntetyczny progesteron może blokować owulację jeśli zostanie podany zbyt wcześnie (np na tydzień przed owulacją).
Przyjęty jednak w okolicy owulacji- na 1,2 dni przed naturalnym pęknięciem pęcherzyka nie powinien zablokować uwalniania komórki jajowej, gdyż nawet w naturalnym cyklu w okresie około-owulacyjnym poziom progesteronu lekko się podnosi.
Najczęściej jednak zaleca się przyjmowanie tabletek typu Luteina, czy Duphaston w drugiej połowie cyklu (po owulacji), dla wzmocnienia czynności ciałka żółtego.
Moim zdaniem moze zahamowac wzrost .. ale rownie dobrze moglas miec inne echrzyki ktore byly male.. i po odstawieniu lutki zaczely rosac -
Lena87 wrote:Obrotna kobieta
nie wiedziec czemu .chco jemu chyba o co innego chodzi
Lena87, Little Frog, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Widocznie w robótkach ręcznych też musisz być dobra
Ja juz po sniadanku teraz pije kawke i przegryzam plackaLittle Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
my dzis planujemy uderzyc w las
biore aparacik i znowu popstrykam zdjec
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wyszłam spod prysznica:) Powoli zmykam się szykować na obiadek u teściowej
Miły dzień się zapowiada a pogoda fantastyczna
Kochane jeszcze będę was podglądała, ale idę się szykować, tak więc lanego i rodzinnego poniedziałku :*
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość