Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej - piękny dzień u nas niestety bardzo nieładny - mieliśmy wypadek samochodowy rano
kobieta wyjechała mi z podporządkowanej... nie zatrzymała się na znaku STOP tylko dojechała, zwolniła i prosto pod koła. niestety traf chciał, że jechaliśmy dużym terenowym autem a pani yarisem. ja mam zderzak podrapany i chyba nadpęknięty a pani nie ma auta. jechałam zgodnie z przepisami - 4,5 godziny czekaliśmy na policję... mówię Wam masakra od rana
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
to dla Was troche mojej wiosny dla Was
świeże dzis robione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 17:19
alka89, Little Frog, Z., Misty87, Lena87, sara_nar, Fidelissa, Macierzanka:), Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Wiesz najgorsze jest to, że gdybym jechała mniejszym autem to pewnie by nas pozabijała. Nie miałam jak uciec bo jechał TIR z naprzeciwka i szczęście, że nie odbiłam - gdybym to zrobiła to zabiłabym nas wszystkich i ludzi jadących za mną pewnie też
Policja jak przyjechała to powiedzieli tylko, że szczęście, że taką kobyłą jechałam bo byłoby zdecydowanie gorzej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Aniu, super fotki
Malinowa, to szczęście w nieszczęściu, że tylko tak się to skończyło.
Ja jednak zaliczyłam dziś spacer, zamówiliśmy pizzę (ot taki świąteczny klimacik) i mąż mi zrobił masaż, chociaż momentami miałam wrażenie, że się na mnie wyżywałZ., Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nieee - może stres po prostu... bo do tej pory na takiej adrenalinie jechałam, że wsyprzątałam kuchnię po założeniu ostatnich listw[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
HEJ kobiety.
Malinowa, to nie wesoło. Wczoraj jak jechaliśmy do teściów po 20 jakiś idiota z napszeciwka zjechał na mój pas, a ja kierowałam. Na szczęście udało mi się odbić. Całe szczęście obocze dość szerokie. M. tylko krzyknął, ale tak się przestraszyłam, że dalej on prowadził tym bardziej, że droga kiepska i padało.
Ale od wczoraj fatalnie się czuję, ciągle mi niedobrze, wczoraj myślałam, że wymiotować będę.... łeee masakra. -
XxMoniaXx wrote:zastanawiam sie co to dziś za epizod z tą moją temp.. hehehe na ciąże to to napewno nie jest bo niczego nie czuje i raczej nie miałam owulki ... czekam na @..
chyba dziś taki dzień
też czekam na @
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150