Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzajemnie
My dopiero na 14 na obiad do tesciow
A daleko nie mamy bo za płotto penie wyjdziemy o 13:55
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 10:42
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie to juz tak uzaleznilo ze próbowałam po tym jak dostalismy wyniki meza calkiem odstawic forum .. ale nie potrafilam.. wiedzialam ze w najblizszym czasie naturalnie nie maszns na zielona krope. ale brakowalo mi kilku osobek
i ciaglego kontaktu
-
Tak to jest...z jednej strony sposób na nudę, czy miejsce wymiany poglądów, a z drugiej to z czasem tworzą się jakieś relacje i ta ciekawość co się u kogo dzieje, czy najzwyczajniej chęć rozmowy
trochę to chaotycznie ujęłam, ale myślę, że w miarę zrozumiale
Ania_84, Z., Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie
A szczegolnei jak widze ze "eznadziejne " przypadki staja sie nagle II
Nam z mezem daje to nadziejechoc wiemy z ełatwo nie bedzie
za to jak juz kiedys sie uda .. to bedziemy kochac dziecko z calego serducha
Jak nie nasze biologiczne to adoptowane dziecatkoLittle Frog, Z., Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Czasami jak się czyta te wszystkie historie, to aż serce rośnie
Oj nie wątpięmam nadzieję, że Wam się uda
A u mnie właśnie wychodzi słońce
Może się uda jeszcze jakiś spacerek dziś zaliczyć, bo popołudniu trzeba powoli wracać do rzeczywistości.Ania_84, Z., Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
U nas piekne sloneczko od rana
spacerek trzeba zaliczyc
A juztro.. wracamy do pracy
A ja musze wziasc sie ostro za proocje mojej firmy i zaczac rolziczanie lekarzy bo zbliza sie koniec miesiaca -
Mam nadzieje ze sie uda
9 maja gentyka ..pozniej 8 tyg czekania.. nastepnie biopsja.. i wteyd jesli cos znajdziemy ..szykowanie do ICSI
Little Frog lubi tę wiadomość
-
To ja mocno trzymam kciuki i życzę cierpliwości, chociaż domyślam się, że jesteś tym wszystkim podekscytowana
bo jesteś coraz bliżej celu
Uciekam do męża, bo się poczuje olany...chociaż dziś mogę, bo przecież lany poniedziałek mamy
Pięknego dnia Wam życzę!Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Czy podekscytowana. raczej ciekawa.. czy dadza nam cin szansy
w tym momencie czuje strach pmieszany z nadzieja.. boja sie ze znowu dostaniemy cegla w łeb.. ale podjelismy decyzje.. walczymy dalej jesli definitynie okaze sie ze nawet w jadrach nie zachodzi proces spermaogenezy to maz zapropnowal dawce..Ja jesczze mam mieszane uczucia.. ale niedlugo zaczynamy wizyty u psychologa zeby miec start do ewentualnej adopcji lub wlasnie dawcy .. chcemy byc psychicznie przygotowani
W tym momencie ciesze sie ze wszytskiego co daje Nam szczescie ..bo wiem ze trzeba znalesc nie raz cos innego niz tylko dziecko.. cos co da nam siłe zeby walczyc i zeby byc lepszymi przyszlysmi rodzicamiLittle Frog, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Widzę, że wątek się ruszył i coś się tu dzieje
U mnie dzisiaj leniwieee. Piję dopiero kawkę
Męża obudziłam dziś "spryskiwaczem" do kwiatków więc zamiast Dzień Dobry usłyszałam jęk "nieee psikaj!"Śniadanko zjedzone, teraz trzeba posprzątać i zabrać się za szykowanie obiadu. Wczoraj zaliczyliśmy kilka różnych odwiedzin więc dziś mamy dzień tylko dla siebie
Poza tym ładnie mi skoczyła tempka, ale w sumie to może po wczorajszym alkoholu... no nic zobaczymy jutro
Życzę Wam wszystkim udanego, radosnego lanego poniedziałku!
PozdrawiamAnia_84, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześc Kobity
pytałam u Nas ale tutaj też zapytam - wybaczcie :*
Ostatnio byłam u lekarza i 1,5tyg.przed owu miałam pęcherzyk 12mm i endo 6,3 , lekarka powiedziała,że ładne (to było 14.04) owu mam mieć 25.04 czy nie za duży będzie pęcherzyk wtedy? Dodam że ani sluz ani żadnych bóli nie mam a wcześniej zawsze czułam...dziwne to , bo pije siemie a tu nic...
Wesołych nadal ;*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:mam nadzieję,że przymoich długich cyklach rośnie 1mm i wtedy w piątek miałby 23mm
skoro rosnie to dobrze
a jelsi juz peknie to bedzie surprise