Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to ogólnie jak się gdzieś wybieram, to po 5 razy sprawdzam czy mam wszystko...a już nie wspomnę o egzaminach czy czymś w tym stylu... bilety to najchętniej bym w zębach trzymała. A w szczególności te na samolot
Aniu, jakby mi mąż taki numer wywinął, to by musiał spacerować ze mną na plecach
Ania_84, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Heheh no musiał bo sobie noge skrecilam wtedy
łotr jeden
pózniej latal kolo mnie jak kolo ksiezniczki
hehehe
Little Frog, Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Aniu jak nie zamierzasz hodować to pewnie, że kundelki są fajne. My zastanawiamy się nad adopcją psiaka z fundacji - staruszka jakiegoś żeby był i miał swój ciepły kąt
psy hodowane są w moim domu od wielu lat - mama miała kiedyś collie ale ja nie jestem ich fanką wielką, były jamniki i potem corgi się pojawiły i tak u mnie zostały. Rodzice mają inne zachcianki - a chcę im wcisnąć po starszej suszce coś na wystawya jak chcesz popatrzeć na nasze pstrykanie i psiaki to zapraszam cardimania.blogspot.com
Żaba ja zawsze coś gubię... jedynie nie zgubiłam do tej pory: okularów przeciwsłonecznych, telefonu i auta na parkinguAnia_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witajcie. Nie było mnie wczoraj i nie miałam okazji zlozyc Wam zyczen. Zycze wam miłosci i małego serduszka pod Waszym sercem,a przyszłym mama zeby codziennie cieszyły sie z robienia kariery mamy
AnusiaM, Z., Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kiedys marzyłam o szkole dla psów.. ale ..niestety..stwierdzilam ze chyba nie jestem typem przywódcy
i psy raczej by mnie nie słuchały
Co do hodowli to fajnie miałasja zawsze bylam z kundelkami
-
nick nieaktualny
-
Jakoś tak wyszło, że psy były integralną częścią mojego życia. Obawiam się, że moje dziecko będzie brało również udział w konkursie młodego prezentera i będzie biegało z psami po ringu - jakoś się to u nas niesie
Ania_84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
To wg mnie jest bardzo dobre dla dziecka
A szczególnie w naszych czaach kiedy komputery pochłaniają dzieciKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Hej Malinko,dzisiaj ksiadz w kosciele cos mowił i zachecał do rodzin zastepczych,wisi jakis plakat tam,jutro przeczytam i dam znac bo pytałas ostatnio jakie sa wymogi
Ania_84, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
Napewno trzeba przejsc przez podobna procedure jak przy adpocji .. mzoe troche uproszczona ..ale podobna.. my jestesmy na etapie zbierania informacji na temat adopcji bo chyba tylko to nam ewentualnie pozostanie.. ale w ciagu roku wszytsko sie rozwiaze
juz i tak tyle czekalismy to poczekamy jeszcze troche a noz widelec dadza nam choc cien szansy
alka89, Malinowa Panienka, Lena87, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,wiecie jak ja sie denerwuje,nie moge sie doczekac kolejnej wizyty...według gina jutro bd 10 tydz,a ja jeszcze nie miałam zadnych objawoe,nie tyje...kompletnie nic
Ania_84 lubi tę wiadomość
Spokojnie moja szwagierka ww I trymestrze schudla 7 kg
a teraz ma zdrowego malucha
2 miesiecznego
alka89 lubi tę wiadomość
-
A wcesniej mialas objawy ?? czy od poczatku lekko przechodzilas >
Moja iostra przez cala ciaze miala 2 razy młodscii ogolnie jak sama mowila nie cuzje sie w ciazy
w grudniu urodzila zdrowego mauszka
-
Ania_84 wrote:A wcesniej mialas objawy ?? czy od poczatku lekko przechodzilas >
Moja iostra przez cala ciaze miala 2 razy młodscii ogolnie jak sama mowila nie cuzje sie w ciazy
w grudniu urodzila zdrowego mauszka
Zadnych objawow od poczatku nic,zadnych zachcianek,wymiotowTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
to skoro tak to moze łągodnie przechodzisz
Trzymam kciuki zebys sie uspokoila w czwartekalka89 lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Zadnych objawow od poczatku nic,zadnych zachcianek,wymiotow
w 5 miesiącu wyglądała jakby miała lekkie wzdęcie więc spoko
teraz w 2 wygląda duuuużo grubiej
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150