Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
moj mnie nie raz zadziwa.. ma chyba wiecej wiary niz ja.. bo co rusz gdaa amoze jakis jeden sie przedostanie i bedzie cudzik.. i gada do mojego brzuch..no wyczaj moment i spraw rodzicom niespodzianke
a jak dowiedzial sie ze jedyna opcja to biopsja to polozyl reke na brzuchu i tekst" łobuzie ojciec da se pokluc jadra wiec nie rób nam numerów tylko sie wykluj '
mmy w czasie swiat mielsmy przez jedne dzien bratanka 2 miesiecznego mojego M .. jest wykapany moj Michali wszyscy noo michal patrz na malego moze sie zarazicie
dżona, Magdas, Z., Macierzanka:), Little Frog, Laura, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
W sumie nic specjalnego nie robie.. jjem normlanie tyle ze regularnie..nie pijae napusy zoladek kawy
ograniczylam sol i cukier, pieczywo biale.. mniej makarowow i ziemniakow -
XxMoniaXx wrote:jednak sie zdecydowaliśmy wiesz do 2 tyg idziemy na badanie nasienia.
-
Magda, też chcę zobaczyć jak padasz... prędzej czy później wsyztskie padniemy
Przedszkolanka spokowszystkie się weźmiemy trochę za siebie...od dzisiaj
Aniu mam pytanie do Ciebie. Bo czytałam wcześniejsze posty o euthyroxie. Ja dostałam najpierw 50, a potem 75. Mówiłaś, że przytyłaś po nim. Czy to normalna reakcja? I czy bierzesz inne leki? Bo ja mam jeszcze glocophage (metforminę) i zwykle po metforminie się chudnie, ale trzeba też stosować dietę nisowęglowodanową. Metforminę biorę ponad rok i nawet przytyłam zamiast schudnąć. Na euthyroxie jestem od 2 msc i na diecie. Jeszcze się nie ważyłam i nie wiem jak działa, ale czy mam się bać? Czy mówić cos na ten temat mojemu endo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 13:10
Ania_84, przedszkolanka:), Magdas, dżona, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Monia trzeb amiec nadzieje .. i walczyc..
u nas niby uplynnienie jest po 30 min..ale coz z tego jak plemnickow brak ;/
jestem tylko siekawa cyz u meza zachodzi wogole prces spermatogenezy .. jesli tak to bedziemy miec szansena znalezienie łotrów ktore skrzetnie sie ukrywaja
XxMoniaXx, dżona lubią tę wiadomość
-
narazie czekam a @ .. może dziś przyjdzie.. chciałabym bo po tabletkach aty moje cykle doszły do 35 dniowych a było 50 dni. i teraz co miesiąc 2 dni mam krótsze jeszcze to jakby teraz jeszcze było znów 2 to dzis jest moj 33 dc to może przyjdzie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Monia trzeb amiec nadzieje .. i walczyc..
u nas niby uplynnienie jest po 30 min..ale coz z tego jak plemnickow brak ;/
jestem tylko siekawa cyz u meza zachodzi wogole prces spermatogenezy .. jesli tak to bedziemy miec szansena znalezienie łotrów ktore skrzetnie sie ukrywaja
a to musicie czekac do następnego badania tak i teraz też bierze leki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) - ja w czasie kiedy brałam euthyoks przytylam prawie 30 kg.. ale wtedy tez baral moj wczesniejszy lek na padaczke..a w czasie keidy mzienilam i lek na padaczke ( bardziej dla starajacych sie ) + na Letrox spadlam z masy 20kg .. wiec nie wiem dokladnie czy byla to wina euthyroxu czy tego napadaczke.. kazdy lekarz sie wymigiwal i zganial na ten drugi lek ..
moje odczucie jest takie ze to po euthyroxie- bo wczeseij z tym lekeim na padaczke barlam letrox ispadala mi waga
A przy euthyroxei..chodzilam na fitnes przez rok stosowalam diety i nic.. tylko tylam a raczej puchlam..
wg mnie kazda zmiane powinnas prekazywac lekarzowi..choc jesli endo jest nastawiony tylko na ten lek to leje temat .. w moim przypadku tak bylo ;/
znam sporo dziewczyn ktore po euthyroxie tyly, mialy stany depresyjne, byly ospale.. i co najwazniejsze zaburzal im sie cykl.. ja mialam wszytskie takie same objawy niby TSH spadalo..ale eeszta fiksowala ;/Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:napewno zachodzi
a to musicie czekac do następnego badania tak i teraz też bierze leki
pozniej Novum i mam nadzieje biopsja- a jelsi nie to kureacja 3 miesieczna do mTese -
Ja uwazam ze wszytsko dzieje sie nie bez powodu.. tylko mam nadzieje ze ten powod niedlugo sie nzajdzie
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość