Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania uwazaj na siebie :)
    Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
    No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeratury

Ania07, Little Frog, Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
    No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeratury

Pomoże :) lekarz wie co robi.
    A z męża powinnaś być dumna :D świetnie sobie poradził :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Będzie musiał, niestety. Leżę teraz cały czas. Później się zdrzemnę, bo jestem wykończona psychicznie i fizycznie.
    ;*
    No nie dziwie sie i chociaz zazdroszcze ci fasolki to jak tak czytam was to zdaje sobie sprawe ze staranie nie jest tak stresujace jak samo bycie w ciazy juz...oczywiscie jak wszytko jest w porzadku to super ale niedajboze pojawia sie jakies klopoty to stres jest niewyobrazalny przejmuje sie w tedy kazdym piknieciem kazdym skurczem...i jak tu wrzucic na luz? hmmm zycze naszym mamuskom samych szczesliwych chwil i ZERO stresu!!! Z reszta tego zycze i sobie i nam wszytkim hehe STRESIE PRECZ !!!!

Maniuś, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Pomoże :) lekarz wie co robi.
    A z męża powinnaś być dumna :D świetnie sobie poradził :D
    no jestem:) i to jak :D jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.

A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:16

Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hahaha ja poszlam z mezem ale tez nam szybko poszlo hehe sam skladzik nas nastroil hehe mozemy dopisac go sobie do dziwnych miejsc w ktorych sie uprawialo seks hehehehee :D bo moj jak szalony wykorzystal to ze bylam kolo niego :D zrobil co mial zrobic oddal "material" iiiii....normalnie jak malolaty hehe

Magdas lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, trochę za wcześnie na testowanie!!! Poczekaj do co najmnej 14dpo!

Dziewczyny a u mnie jest taki wiatr, że aż się boję, że mi okna z futryn polecą!
    Tymczasem praca wre :)

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    No nie dziwie sie i chociaz zazdroszcze ci fasolki to jak tak czytam was to zdaje sobie sprawe ze staranie nie jest tak stresujace jak samo bycie w ciazy juz...oczywiscie jak wszytko jest w porzadku to super ale niedajboze pojawia sie jakies klopoty to stres jest niewyobrazalny przejmuje sie w tedy kazdym piknieciem kazdym skurczem...i jak tu wrzucic na luz? hmmm zycze naszym mamuskom samych szczesliwych chwil i ZERO stresu!!! Z reszta tego zycze i sobie i nam wszytkim hehe STRESIE PRECZ !!!!

No dokładnie, starania stresujące, później jak zajdziesz to się cieszysz, że się udało, a niedługo pojawiają się takie dolegliwości, strach i obawy, że możesz nie donosić ... masakra. Nikomu tego nie życzę.
    Ja Wam życzę szybkiego zafasolkowania i jak najmniej dolegliwości i objawów ;*
    I tak jak mówisz, nie stresować się ..

Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas ja chetnie przyjme te dodatkowe fasolki do siebie hehe takze oddaj mi jak bedziesz ich miala za duzo

Ania07, Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no jestem:) i to jak :D jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.

A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję ;)

Musiało to komicznie wyglądać :D ale z drugiej strony współczuję mu takiej presji i stresującej sytuacji. Nie każdy chłop sobie radzi w takich chwilach.
    Opcja bliźniaków jest fajna :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, to dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze!
    Odpoczywaj i dbaj o siebie <3

Ale macie jurnych tych chłopów dziewczyny! no no!!! :D
    Mój nie gorszy oczywiście... ale żeby się jeszcze tak nie stresował przy tym...

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

wiecie co
    ja tak bardzo chce już dziecko że mnie nawet trojaczki nie przerażają

mogłabym mieć

Macierzanka:), Little Frog, Kaśka28, Magdas, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaba nie czaj sie tylko sie witaj :D

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem :( bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    zaba nie czaj sie tylko sie witaj :D
    No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić :D Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkie

Kaśka28, AnusiaM, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati to mozesz miec problemy z krazeniem hmmm nie wiem coci na to poradzic...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić :D Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkie
    ja juz mam ogarniete hehe zaraz jade do rodzicow do domu zawiezc ciuchy ktorych juz nie uzywam zrobilam porzadek w szafach :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

tez lubie wszystko swieze i pachnace
    szczegolnie posciel wybpac wysuszyk i odrazu ubraz zeby w niej spac
    taki fajny ma zapach wysuszone na dworze
    ja w zeszłym tyg prałam tyle
    dzisiaj tylko 2

Little Frog lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie też tylko,że ja mam wielkość macicy w najniższej normie więc mogłby być ryzykowne...
    Ania no trochę śmiesznie jak tak krązył i mówił ale nikt się z niego tam nie śmiał bo wiadomo,że to nie jest super przeżycie

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Nati to mozesz miec problemy z krazeniem hmmm nie wiem coci na to poradzic...
    No właśnie nei wiem jak sobie z tym poradzić :(

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem :( bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra

Mam to samo. A jak Twoje wyniki: ob, morfologia, tsh, ciśnienie?

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ