Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania uwazaj na siebie
Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeraturyAnia07, Little Frog, Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ania uwazaj na siebie
Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeratury
Pomożelekarz wie co robi.
A z męża powinnaś być dumnaświetnie sobie poradził
-
Ania07 wrote:Będzie musiał, niestety. Leżę teraz cały czas. Później się zdrzemnę, bo jestem wykończona psychicznie i fizycznie.
;*Maniuś, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Pomoże
lekarz wie co robi.
A z męża powinnaś być dumnaświetnie sobie poradził
jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:16
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Ania uwazaj na siebie
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeraturybo moj jak szalony wykorzystal to ze bylam kolo niego
zrobil co mial zrobic oddal "material" iiiii....normalnie jak malolaty hehe
Magdas lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No nie dziwie sie i chociaz zazdroszcze ci fasolki to jak tak czytam was to zdaje sobie sprawe ze staranie nie jest tak stresujace jak samo bycie w ciazy juz...oczywiscie jak wszytko jest w porzadku to super ale niedajboze pojawia sie jakies klopoty to stres jest niewyobrazalny przejmuje sie w tedy kazdym piknieciem kazdym skurczem...i jak tu wrzucic na luz? hmmm zycze naszym mamuskom samych szczesliwych chwil i ZERO stresu!!! Z reszta tego zycze i sobie i nam wszytkim hehe STRESIE PRECZ !!!!
No dokładnie, starania stresujące, później jak zajdziesz to się cieszysz, że się udało, a niedługo pojawiają się takie dolegliwości, strach i obawy, że możesz nie donosić ... masakra. Nikomu tego nie życzę.
Ja Wam życzę szybkiego zafasolkowania i jak najmniej dolegliwości i objawów ;*
I tak jak mówisz, nie stresować się ..Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas ja chetnie przyjme te dodatkowe fasolki do siebie hehe takze oddaj mi jak bedziesz ich miala za duzo
Ania07, Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no jestem:) i to jak
jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję
Musiało to komicznie wyglądaćale z drugiej strony współczuję mu takiej presji i stresującej sytuacji. Nie każdy chłop sobie radzi w takich chwilach.
Opcja bliźniaków jest fajnaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ania, to dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze!
Odpoczywaj i dbaj o siebie
Ale macie jurnych tych chłopów dziewczyny! no no!!!
Mój nie gorszy oczywiście... ale żeby się jeszcze tak nie stresował przy tym...
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no jestem:) i to jak
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję
wiecie co
ja tak bardzo chce już dziecko że mnie nawet trojaczki nie przerażają
mogłabym miećMacierzanka:), Little Frog, Kaśka28, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem
bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra
-
Kaśka28 wrote:zaba nie czaj sie tylko sie witaj
Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkie
Kaśka28, AnusiaM, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić
Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkie
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić
tez lubie wszystko swieze i pachnace
szczegolnie posciel wybpac wysuszyk i odrazu ubraz zeby w niej spac
taki fajny ma zapach wysuszone na dworze
ja w zeszłym tyg prałam tyle
dzisiaj tylko 2Little Frog lubi tę wiadomość
-
ja w sumie też tylko,że ja mam wielkość macicy w najniższej normie więc mogłby być ryzykowne...
Ania no trochę śmiesznie jak tak krązył i mówił ale nikt się z niego tam nie śmiał bo wiadomo,że to nie jest super przeżycie
nick nieaktualnyNati89 wrote:Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem
bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra
Mam to samo. A jak Twoje wyniki: ob, morfologia, tsh, ciśnienie?