Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania uwazaj na siebie
Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeraturyAnia07, Little Frog, Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ania uwazaj na siebie
Wiecie co myslalam,ze bedzie wikeszy problem z oddaniem nasienia a maz co pod zadnym pozorem nie chcial zebym weszla z nim wszedl najpierw chlopak wyszedl po ok 30min mysle se oho to se poczekam a tu co moj maz wlazl i po 7min wyszedl. Padlam normalnie on podszedl zadaniowo do tego:p
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeratury
Pomoże lekarz wie co robi.
A z męża powinnaś być dumna świetnie sobie poradził -
Ania07 wrote:Będzie musiał, niestety. Leżę teraz cały czas. Później się zdrzemnę, bo jestem wykończona psychicznie i fizycznie.
;*Maniuś, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Pomoże lekarz wie co robi.
A z męża powinnaś być dumna świetnie sobie poradził
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:16
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Ania uwazaj na siebie
No wieci co mam nadzieje ze to clo pomoze i mam jeszcze jedno zalecenie zadnego mierzenia temoeraturyMagdas lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No nie dziwie sie i chociaz zazdroszcze ci fasolki to jak tak czytam was to zdaje sobie sprawe ze staranie nie jest tak stresujace jak samo bycie w ciazy juz...oczywiscie jak wszytko jest w porzadku to super ale niedajboze pojawia sie jakies klopoty to stres jest niewyobrazalny przejmuje sie w tedy kazdym piknieciem kazdym skurczem...i jak tu wrzucic na luz? hmmm zycze naszym mamuskom samych szczesliwych chwil i ZERO stresu!!! Z reszta tego zycze i sobie i nam wszytkim hehe STRESIE PRECZ !!!!
No dokładnie, starania stresujące, później jak zajdziesz to się cieszysz, że się udało, a niedługo pojawiają się takie dolegliwości, strach i obawy, że możesz nie donosić ... masakra. Nikomu tego nie życzę.
Ja Wam życzę szybkiego zafasolkowania i jak najmniej dolegliwości i objawów ;*
I tak jak mówisz, nie stresować się ..Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas ja chetnie przyjme te dodatkowe fasolki do siebie hehe takze oddaj mi jak bedziesz ich miala za duzo
Ania07, Macierzanka:), Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no jestem:) i to jak jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję
Musiało to komicznie wyglądać ale z drugiej strony współczuję mu takiej presji i stresującej sytuacji. Nie każdy chłop sobie radzi w takich chwilach.
Opcja bliźniaków jest fajnaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ania, to dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze!
Odpoczywaj i dbaj o siebie
Ale macie jurnych tych chłopów dziewczyny! no no!!!
Mój nie gorszy oczywiście... ale żeby się jeszcze tak nie stresował przy tym...
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no jestem:) i to jak jeden chłopak mało co nie uciekł i cały czas do żony mówił nie dam rady ja naprawdę nie dam rady.
A wiecie co lekarz mówił,że na clo możliwa jest ciąża mnoga i pacjentak przedemną była w ciązy po clo z trojaczkami;) to mnie przeraża w tym:P bo te skutki uboczne to przeżyję
wiecie co
ja tak bardzo chce już dziecko że mnie nawet trojaczki nie przerażają
mogłabym miećMacierzanka:), Little Frog, Kaśka28, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra
-
Kaśka28 wrote:zaba nie czaj sie tylko sie witaj
Kaśka28, AnusiaM, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:No właśnie nie mogę się jakoś wkręcić Poza tym piorę dziś cały dom i za chwilę wrzucam 4 pranie. Ale pościel, zasłony i ubranka będę miała świeżuteńkie
tez lubie wszystko swieze i pachnace
szczegolnie posciel wybpac wysuszyk i odrazu ubraz zeby w niej spac
taki fajny ma zapach wysuszone na dworze
ja w zeszłym tyg prałam tyle
dzisiaj tylko 2Little Frog lubi tę wiadomość
-
ja w sumie też tylko,że ja mam wielkość macicy w najniższej normie więc mogłby być ryzykowne...
Ania no trochę śmiesznie jak tak krązył i mówił ale nikt się z niego tam nie śmiał bo wiadomo,że to nie jest super przeżycie
nick nieaktualnyNati89 wrote:Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra
Mam to samo. A jak Twoje wyniki: ob, morfologia, tsh, ciśnienie?