Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:ja w sumie też tylko,że ja mam wielkość macicy w najniższej normie więc mogłby być ryzykowne...
Ania no trochę śmiesznie jak tak krązył i mówił ale nikt się z niego tam nie śmiał bo wiadomo,że to nie jest super przeżycie
Moja macica też nie jest za wielka.
Każdy inaczej znosi, mam nadzieję, że da rade przez to przejść. -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Moja macica też nie jest za wielka.
Każdy inaczej znosi, mam nadzieję, że da rade przez to przejść.Kaśka28, Ania07, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Magdas to ci sie rozciagnie jak bedzie trzeba:DW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Ania07 wrote:Nati na problemy z krążeniem najlepsze są przemienne prysznice, raz ciepłą, raz letnią wodą, od nóg do góry. Nie odwrotnie. No i pij wino czerwone
Myslałam, ze sama jestem z takim czymś mój maz zawsze patrzy na mnie jak na kosmitke, ale sama bym tak nie chciałą, ze inni siedzą w krótkim a ja w długim rękawie i czasami sweter ubieram jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:44
-
Magdas wrote:mhm no w sumie jak to lekarz powiedział walczymy chociaż o jedno i powiedział,że mam strasznie leniwe jajniki i,ze trzeba im dopalacza ;)i nagadał mężowi,żeby pogadał ze swoją rodziną żeby nikt na mnie nie naciskał bbo głowa też jest ważna a jak narazie z tego co mu mówiłam jest straszna presja na nas. Mój mąż tak się przejął,że pojechał do swojej rodziny i zakazł rozmów ze mną na temat ciązyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:mhm no w sumie jak to lekarz powiedział walczymy chociaż o jedno i powiedział,że mam strasznie leniwe jajniki i,ze trzeba im dopalacza ;)i nagadał mężowi,żeby pogadał ze swoją rodziną żeby nikt na mnie nie naciskał bbo głowa też jest ważna a jak narazie z tego co mu mówiłam jest straszna presja na nas. Mój mąż tak się przejął,że pojechał do swojej rodziny i zakazł rozmów ze mną na temat ciązy
Świetna postawa męża
Psychika ma ogromny wpływ na to co się dzieje w organizmie. Jeszcze jak ktoś naciska i wywiera presję to już całkiem.
Teraz musi być już dobrze jajniki dostaną dopalacze i będą pracować jak szalone -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Noo to winko mi się podoba , właśnie jak wychodzę z sauny to nie umiem się zimną wodą polać, tylko takaletnią bardziej w stronę ciepla, niekiedy tak mi jest zimno, ze mnie skóra boli
Myslałam, ze sama jestem z takim czymś mój maz zawsze patrzy na mnie jak na kosmitke, ale sama bym tak nie chciałą, ze inni siedzą w krótkim a ja w długim rękawie i czasami sweter ubieram jeszcze
Ja potrafię spać w dresie pod grubą kołdrą bo mi zimno. Pod prysznic nie pójdę jak w łazience nie będzie ciepło grzeję sobie zazwyczaj farelką
Też zmarzluch straszny jestemNati89 lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:no teraz tam będą uważać,że jestem jakąś wariatką
Magdas, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Świetna postawa męża
Psychika ma ogromny wpływ na to co się dzieje w organizmie. Jeszcze jak ktoś naciska i wywiera presję to już całkiem.
Teraz musi być już dobrze jajniki dostaną dopalacze i będą pracować jak szaloneNati89, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Słabe ciśnienie nie zawsze idzie w parze z krążeniem i temperaturą. Ja zazwyczaj mam ciśnienie skurczowe nie przekraczające 100, a wiecznie mi gorąco. Ręce i stopy mam ciepłe, a w sumie i po wykresie widać, że tempki mam niskie, więc nie wiem od czego to może zależeć.
-
Magdas wrote:no tak powiedział gin,że oprócz jajników to u mnie głownie to,że każdy wkoło się pyta czy ja jestem bezpłdona i,że jest nacisk na mnie i im ja bardziej na tym sie skupiam im bardziej myślę tym bardziej moje jajniki odmawiają posłuszeństwa. Więc mąż załatwił sprawę i powiedział im,że to głowinie przez nerwy nie mogę zajść w ciążę i że jeszcze raz coś usłyszy,że ktoś do mnie mówi to poprosyu wychodzimy ;p
zajefajnie! mąż na medal!
Mój nie musi nawet stawać w mojej obronie bo u niego nigdy nikt nie poruszył tematu dzieci odkąd jestęsmy małżeństwem!
Resztę załatwiłam samaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
I tak trzymać, moja teściowa co dwa tygdnie patrzy mi na brzuch i pyta się czy w ciąży jestem, ostatnio mojemu męzowi powiedziałam, że jak tym razem się zapyta mnie czy jestem w ciązy masz zareagować, bo mnei to irytuje i boli. No i co ? Oczywiscie zapytała, a widziała nas 2 tyg wczesniej, maż się zdenerwował i powiedział, że ma się nie pytać, że jak bedziemy w ciazy to na pewno się dowie, a ona jak dziecko, a czemu się nie mogę pytać, a może ja chce, no czysta kretynka. Powiedział, ze ma sie nie pytać, a jak nie potrafi to nie bedziemy przyjeżdzać, wiec nie wiem jak bedzie następnym razem.
-
Macierzanka:) wrote:Słabe ciśnienie nie zawsze idzie w parze z krążeniem i temperaturą. Ja zazwyczaj mam ciśnienie skurczowe nie przekraczające 100, a wiecznie mi gorąco. Ręce i stopy mam ciepłe, a w sumie i po wykresie widać, że tempki mam niskie, więc nie wiem od czego to może zależeć.
-
Macierzanka i to jest spoko podejście jak nikt się nie pyta bo takie pytanie wcale nie pomaga:)
Nati to u nas podobnie cały czas gadka chętnie byśmy wasze pobawili, na co wy czekacie itp...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:no tak powiedział gin,że oprócz jajników to u mnie głownie to,że każdy wkoło się pyta czy ja jestem bezpłdona i,że jest nacisk na mnie i im ja bardziej na tym sie skupiam im bardziej myślę tym bardziej moje jajniki odmawiają posłuszeństwa. Więc mąż załatwił sprawę i powiedział im,że to głowinie przez nerwy nie mogę zajść w ciążę i że jeszcze raz coś usłyszy,że ktoś do mnie mówi to poprosyu wychodzimy ;p
No i prawidłowo! Niech Ci dadzą spokój, a na pewno szybko Wam się uda
Muszą być cierpliwi i nie naciskać.Magdas lubi tę wiadomość