Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hej zazdroszcze wyników u nas mała nadzieja. Cały czas tylko o tym myśle i non stop płaczeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
kejti91 wrote:A zapisal bo pecherzyki nie rosly czy jak? Bo mnie w sumie rosna... moze powinny szybciej rosnac..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Rosły i pękały, ale powiedział, że to poprawi ich kondycję (chociaż wspomniał, że najgorsza też nie jest). Powiedział, że nie zaszkodzi mi clo, tylko pomoże. Ale przepisał bez monitoringuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
No ja właśnie bez. Ale jak dostanę @ to i tak się zapiszę do niego na wizytę. Narazie nie mam jak, bo nie wiem kiedy się łaskawie cykl zacznie, a w ciemno ciężko strzelać z datą wizyty. Mam nadzieję, że się gdzieś wbiję, bo do niego kolejki jak cholera Niby wszyscy prywatnie, a na wizytę po miesiąc się czeka, czasem półtora."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Magdas wrote:o bez monitoringu? ja mam jeździć w tym cylu jeszcze 2 razy i w przyszłym na clo też co ileś dni ale dokładnie ma mi powiedzieć następnym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:33
-
santoocha wrote:Cofam moje słowa, teraz leje jak z cebra, tylko że poziomo!
Rozważamy zostanie po godzinach w pracy, bo strasz wyjść.
Bursztynka, mam nadzieję, że słońce poszło sobie do Ciebie.
santoocha dzięki za słońce - świeci że hej
i serducho po zakupach też było - zaskoczył mnie małż :D:D
robię żurek - pierwszy raz w życiu!!!Magdas, Little Frog, santoocha, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:dziewczyny jakie są proporcje octu jabłkowego do wody ? I w ogóle na co ona pomaga, może któraś piję? Ja kiedyś próbowałam łyżku octu na szklane i prawie chciałam zwymiotować, na tym skończyłam picie octu
Nati89 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Nati89 wrote:O my God podziwiam Cię smak okrutny
Nati89 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.