Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Słabe ciśnienie nie zawsze idzie w parze z krążeniem i temperaturą. Ja zazwyczaj mam ciśnienie skurczowe nie przekraczające 100, a wiecznie mi gorąco. Ręce i stopy mam ciepłe, a w sumie i po wykresie widać, że tempki mam niskie, więc nie wiem od czego to może zależeć.
Tak? A mi się wydawało, że to jest od siebie zależne. Czyli widać nie zawsze. A mi lekarz mówił, że to też może być od złej czynności tarczycy. To prawda? -
No Nati, to faktycznie głupia sytuacja! Ja to nie wiem co Ci ludzie w sobie mają...
Przecież my się nikogo nie pytamy:
a mamusia to jak tam? seksik z tatusiem dzisiaj był?
A może to by załatwiło temat?Magdas, Ania07, Kaśka28, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Dziewczyn ma któraś z was cały czas zimne ręcę i stopy? Ja mam takie zimne, ze nie umiem ich zagrzać nawet latem, a po drugie jest mi strasznie zimno, cały czas, moje dobre temperatury gdzie dobrze się czuję to 30 st, u mnie w pokoju jest 22 i mam ubrane skarpety, spdnie dresowe, bluzę i leze pod kocem bardzo to jest uciążliwe, mój mąż w samym podkoszulku. Wczoraj byłam na basenie, w saunie, pote jakuzzi gdzie jest cepła woda, po 10min miałam ciarki z imna w jakuzzi.. masakra"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Moja teściowa zawsze wychodzi z załozenia, ze ona ma racje i nikt jej nie przegada i to,że ona się pyta to uważa, ze nic złego nie robi, a jak bym jej pwoiedziała, że mnie to boli i przez to się spinam i nie wychodzi to by powiedziała, ze głupoty gadam i ona urodziła 3 dzieci, itp. Mój maż ją ignoruje, drugi brat męża sie z nia kłóci, a trzeci wychodzi z pokoju, tam to jest dopiero meksyk, każdy ma inną metodę
Macierzanka:), Magdas, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:I tak trzymać, moja teściowa co dwa tygdnie patrzy mi na brzuch i pyta się czy w ciąży jestem, ostatnio mojemu męzowi powiedziałam, że jak tym razem się zapyta mnie czy jestem w ciązy masz zareagować, bo mnei to irytuje i boli. No i co ? Oczywiscie zapytała, a widziała nas 2 tyg wczesniej, maż się zdenerwował i powiedział, że ma się nie pytać, że jak bedziemy w ciazy to na pewno się dowie, a ona jak dziecko, a czemu się nie mogę pytać, a może ja chce, no czysta kretynka. Powiedział, ze ma sie nie pytać, a jak nie potrafi to nie bedziemy przyjeżdzać, wiec nie wiem jak bedzie następnym razem.
U mnie rodzice ani teście nie naciskali, nie pytali. Raczej ja bardzo pragnęłam ciąży. Oni mi mówili, że to nie tak chop siup na krowę i ciele. Bardziej znajomi byli ciekawscy .. -
Ania07 wrote:Tak? A mi się wydawało, że to jest od siebie zależne. Czyli widać nie zawsze. A mi lekarz mówił, że to też może być od złej czynności tarczycy. To prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:00
-
Hej dziewczyny . Widze ze ntamtym forum juz yba nie ma prawie nikogo. Porozddzielalyscie sie!
W takim razie jesli pozwolicie to dopisuje sie do Was
U mnie dzis byla lekka drugkreska ntescie owulajnym. Wiewnioskuje ze pecherzyk rosnie. Co prawda tylko po 1 mm na dobe ale dobrze ze rosnie. Dzis ma peie 18 mm. Owulka mysle bedzie w poniedzialek. Czyli 20 mm, mysle ze jest ok
Nati rozumiem Cie doonale... ja jak slysze kolejne pytanie kie bedziemy miec dziecko tosk! Wtedy na przekor mowie ze jeem jeszcze mloda i mam czas! Ehhh j ja tego nie lubie! -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:no z tarczycą to akurat tak. Mnie się też zawsze wydawało, że skoro jest mi zawsze ciepło, wręcz czasem za bardzo to pewnie mam wysokie ciśnienie i temperaturę, ale jak zaczęłam prowadzić wykresy okazało się coś innego...
Ja też właśnie myślałam, że skoro mi zimno to mam za niskie ciśnienie. No widzisz, dobrze wiedzieć -
Macierzanka:) wrote:no z tarczycą to akurat tak. Mnie się też zawsze wydawało, że skoro jest mi zawsze ciepło, wręcz czasem za bardzo to pewnie mam wysokie ciśnienie i temperaturę, ale jak zaczęłam prowadzić wykresy okazało się coś innego...
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Hej dziewczyny . Widze ze ntamtym forum juz yba nie ma prawie nikogo. Porozddzielalyscie sie!
W takim razie jesli pozwolicie to dopisuje sie do Was
U mnie dzis byla lekka drugkreska ntescie owulajnym. Wiewnioskuje ze pecherzyk rosnie. Co prawda tylko po 1 mm na dobe ale dobrze ze rosnie. Dzis ma peie 18 mm. Owulka mysle bedzie w poniedzialek. Czyli 20 mm, mysle ze jest ok
Nati rozumiem Cie doonale... ja jak slysze kolejne pytanie kie bedziemy miec dziecko tosk! Wtedy na przekor mowie ze jeem jeszcze mloda i mam czas! Ehhh j ja tego nie lubie!
Hej Kejti
No jak widać, jesteśmy tutajkejti91 lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:No właśnie ten wynik tsh jest 2,4, te dodatkowe dwa robiłam we wrzesniu były w normie
-
Nati89 wrote:Moja teściowa zawsze wychodzi z załozenia, ze ona ma racje i nikt jej nie przegada i to,że ona się pyta to uważa, ze nic złego nie robi, a jak bym jej pwoiedziała, że mnie to boli i przez to się spinam i nie wychodzi to by powiedziała, ze głupoty gadam i ona urodziła 3 dzieci, itp. Mój maż ją ignoruje, drugi brat męża sie z nia kłóci, a trzeci wychodzi z pokoju, tam to jest dopiero meksyk, każdy ma inną metodę
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej kejti nie pytaj tylko wbijaj u nas kazdy mile widziany a za ciebie kciuki trzymam niech rosnie i niech peka:D
ja mykam bo bede miala gosci wieczorem musze jeszcze do rodzicow skoczyc milego dnia i wieczorku dla wszytkich...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:08
kejti91, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:czyżbyśmy miały tą samą teśćiową
Magdas lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:No wlasnie! Ciekawe czy peknie! Poszlabym jeszcze do gina w nastepnym tyg ale pomysli ze calkiem zeswirowalamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Kejti, no to działaj dzielnie!
18mm to juz tuz tuż
Ja też Was już żegnam dziewczątka, bo dziś imprezka się szykuje! Trzeba się wykąpać i tynk na twarz narzucić
Miłej mimo deszczu soboty wszystkim życzę!
Wpadnę jutro podejrzewam z długim postem Chyba, że nie naprodukujecie za dużo
mua! :*Little Frog, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:No ja tez odetchnelsm lekarz sie smial ze on bardzo plodny bo w ml ma 63mln plemnikow przy czym wystarczyloby ich 20mln a w ejakilacie ma 466mln a norma powyzej 39mln.
Nati to razem bedziemy na clo:)