Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Miłego dnia Kasieńka
Eh... ani @ nie ma, ani ciąży nie ma, a człowiek siedzi i czeka. Chętnie zaczęłabym już kolejny cykl, może tym razem szczęśliwy Takie czekanie złości mnie strasznie
przyszlam na chwilke czekam na gosci hehekejti91 wrote:Macierzanko mikej imprezy! Ja tez zaraz ide nakladac tapete bo tes sie szykuje impreza:D
przyszlam na chwilke czekam na gosci heheAnother wrote:No ja właśnie bez. Ale jak dostanę @ to i tak się zapiszę do niego na wizytę. Narazie nie mam jak, bo nie wiem kiedy się łaskawie cykl zacznie, a w ciemno ciężko strzelać z datą wizyty. Mam nadzieję, że się gdzieś wbiję, bo do niego kolejki jak cholera Niby wszyscy prywatnie, a na wizytę po miesiąc się czeka, czasem półtora.Bursztynka wrote:santoocha dzięki za słońce - świeci że hej
i serducho po zakupach też było - zaskoczył mnie małż :D:D
robię żurek - pierwszy raz w życiu!!!Bursztynka wrote:yyyy a teraz ulewa.
Do której poszło sobie słońce?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
http://pozytywnakuchnia.pl/zurek/
Stąd robię, trochę kwaśny jest ale to pewnie przez kupny zakwas. A tak wogóle to ładnie wygląda i dobry jest. Podobno jutro będzie jeszcze lepszy
Podoba mi się coraz bardziej gotowanie już mogłąbym być w ciąży i siedzieć w domku i wymyślać jedzonka!Little Frog, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana jeden dzien spoznienia @ to nie tragedia sa dziewczyny w tym ja ze czekalam na nia miesiac....i przyszla tylko wywolana no masakra wtedy byla...ty sie nie stresuj bo jak jednak w ciazy jestes to szkodzi to fasolce a jak nie to sie mozesz zablokowac wyluzuj kochana nie mozna sie tak nakrecac:D
Kaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ciesz się, że się kończy!
Ja po obiadku, posprzątaliśmy chałupkę, zrobiłam jedno pranie, pofarbowałam włosy (ostatni raz chemią, teraz przerzucam się na hennę) i zaraz siadamy do filmu.
Do przegryzania- chipsy bananowe
A jutro robię sobie dyspensę na moje postanowienia i zeżrę jakiś potężny deser. Loooodyyyy!
Idziemy wieczorem na koncert Bednarka (tak, zawita do naszej wsi!).
Jak kupowałam bilety miesiąc temu mówiłam do Tomka: Może będzie już z nami Groszek i wejdzie za darmoszkę?Little Frog, przedszkolanka:), Ania07, Driada0102, Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:http://pozytywnakuchnia.pl/zurek/
Stąd robię, trochę kwaśny jest ale to pewnie przez kupny zakwas. A tak wogóle to ładnie wygląda i dobry jest. Podobno jutro będzie jeszcze lepszy
Podoba mi się coraz bardziej gotowanie już mogłąbym być w ciąży i siedzieć w domku i wymyślać jedzonka!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Dobrze, że za 7 dni mi się kończy premium, bo te durnotki też nakręcają ludziDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Ciesz się, że się kończy!
Ja po obiadku, posprzątaliśmy chałupkę, zrobiłam jedno pranie, pofarbowałam włosy (ostatni raz chemią, teraz przerzucam się na hennę) i zaraz siadamy do filmu.
Do przegryzania- chipsy bananowe
A jutro robię sobie dyspensę na moje postanowienia i zeżrę jakiś potężny deser. Loooodyyyy!
Idziemy wieczorem na koncert Bednarka (tak, zawita do naszej wsi!).
Jak kupowałam bilety miesiąc temu mówiłam do Tomka: Może będzie już z nami Groszek i wejdzie za darmoszkę?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ja od poczatku nie mialam tych detektorow i tegow szytkiego bo konto zalozylam kiedys...ale nie mialam jak zaczac sie obserwowac i staranek wtedy bo w zyciu mi sie pomieszalo wtedy a pozniej juz sie skonczyl darmowy hehe i teraz nawet mnie nie ciagnie zeby to wykupywac heheW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas u mnie to samo...od wczorajszej nocy masakra obozilam sie z zawalonymi zatokami a dzisiaj doszedl kaszel ale odkaze gardelko dzisiaj:D a coDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Magdas u mnie to samo...od wczorajszej nocy masakra obozilam sie z zawalonymi zatokami a dzisiaj doszedl kaszel ale odkaze gardelko dzisiaj:D a coW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:ja też już nie mam detektora miałam wykupić ale skoro mam zawiesić mierzenie temp to se daje spokójDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:chyba to ciepło co było daje się we znaki poczuliśmy wiosnę
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ja od poczatku nie mialam tych detektorow i tegow szytkiego bo konto zalozylam kiedys...ale nie mialam jak zaczac sie obserwowac i staranek wtedy bo w zyciu mi sie pomieszalo wtedy a pozniej juz sie skonczyl darmowy hehe i teraz nawet mnie nie ciagnie zeby to wykupywac hehe
Kaśka28 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kaśka28 wrote:No prosze ale fajnie to zycze milego wieczorku zycze tez chetnie wybralabym sie na koncert albo jakis kabaret:D ale jakos kasy w tym miesiacu za duzo wydalismy hehe a ty sobie wykrakalas:D
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość