Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Yhy no to w sumie moze racja...odloz termometr cieszcie sie teraz soba i sie nie zastanawiajcie:D a noz widelec zycze ci zebys niespodziewanie zaciazyla hehe
Ania ja tez sie czuje jak przejechana walcem...wczoraj byla imprezka oblewalismy nasze nowe mebelki ale tak umiarkowanie pilam i kaca nie mialam chociaz teraz zaczyna mnie glowa bolec...ale to chyba z zatkanych zatok ;/ nie lubie byc chora...ale chyba nikt nie lubi...mam tylko nadzieje ze pogoda sie bardziej nie zepsuje!!!
jakbym słyszała swojego gin
Ania ja też dziś się czuje przejechana chyba taki dzień
o chociaż u nas słońce ma jakieś przebłyskiKaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hejo,
Chcialabym zaliczyć "wpadkę". Przez staranie sie moj seks traci na spontanicznosci. Wkurza mnie to bo mój mąż dostaje spiny. Ja odbieram sprzeczne sygnały myślę sobie może on jednak nie chce mimo zże twierdzi że chce. Nie mam dziś humoru.Magdas, Fidelissa, AnusiaM lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Hejo,
Chcialabym zaliczyć "wpadkę". Przez staranie sie moj seks traci na spontanicznosci. Wkurza mnie to bo mój mąż dostaje spiny. Ja odbieram sprzeczne sygnały myślę sobie może on jednak nie chce mimo zże twierdzi że chce. Nie mam dziś humoru.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Miłej niedzieli:))
wieje, leje, słońca brak....
Kasiu fajnie, że meble dojechały:)) rozumiem, że jesteś zadowolona?
No nie wytrzymam ....musze wziac przeciwbolowa...tak leb naparza ze szok smarkam jak porypana...grrrrr bede gryzla....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:38
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kejti, jak po imprezce? Ja spokojnie, dałam upast mężowi tym razem
Bursztynka, jak wyszedł żurek? Narobiłaś mi trochę smaka, a ja daaawno go nie jadłam... wystrzegam się mąki
Ocet ja piję, dwie łyżeczki na szklankę, trzy razy dziennie, ale od niedawna więc nie wiem jakie efekty
Another, ja już drugi cykl lecę bez premium, mnie chodziło tylko o to żeby mieć gdzie wprowadzać tempkę...
Ja też się boję wojny... ale modlę się żebym nie musiała takich rzeczy przeżywać w międzyczasie....
Santoochaa, zabierz i mnie na Bednarka
Nati, ja kabarety uwielbiam też bym mogła się załapać
Aniu, dziękuję zabawa była super, choć tym razem ja o suchym pysku byłam
Misty, to w Białce już śnieg leży? Dzisiaj wyjazd? Szczęśliwej podróży i udanego odpoczynku
Z. ja iedyś miałam ochotę powiedzieć, po tym jak padło pytanie co robicie? a seksimy się trochę bo wolne mamy ale nie miałam odwagi
Fidelissa spróbuj
Malinowa, a mi się całkiem odmieniło od jakiegoś czasu i zawsze jak gdzieś pójdę to boję się co mi tam mogli dać, albo w jaki sposób to przygotowywali. Może się za dużo telewizji naoglądałam
Lena, w sypialni to ja momentalnie zasypiam , musisz się przyzwyczaić.
Natomiast gorzej bo mi się nie chce w sypialni
Żaba, przyznam się, deszcz to ode mnie
Kasia, jakieś szaleństwo po imprezie było? super! mój zawsze szaleje jak juz mamy gdzieś wychodzić
Bursztynko, jak humor? Może faktycznie spróbuj z tym żelem? Ja jak się spinałam ciągle na ten temat to kupowałąm wspommagacze, a teraz nawet wiesiołka odstawiłam i śluz jest jak ta lala... to chyba po części siedzi w głowie
Kasiu nie sugeruj się wykresem... jest eprzeywana linia, a poza tym jak to się mówi to tylko program. Nie stresujemy się!
Magdas, ja w następnym cyklu chowam termometr, tak sobie postanowiłam i zobaczę jak to będzie, może będzie lepiej...
Dziewczynki lecę teraz do Bozi! Z pamięcią o Was oczywiście jak chcecie
Pozdrawiam wszystkie, jeśli ogoś pominęłam to przepraszam
Jestem dziś śpiąca i chaotyczna...
Z., Ania07, Fidelissa, Another, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszłam napić się z Wami kawy
Macierzanko, w tej sypialni śpię prawie 2 lata już, tyle że jak były mrozy to przeniosłam się do salonu
Nie wiem czym to jest spowodowane, że tam jest chłodniej ..
Gdy miałam wrócić do sypialni, mąż stwierdził że pośpimy jeszcze trochę w salonie bo telewizor zaczął Go usypiać .
Wstaje bardziej wypoczęty do pracy
W sypialni nie chciał Mieć telewizora powiedział, że bym mu przeszkadzała
Zdanie powoli zaczyna zmieniać ..
Nawet dziś zdań nie potrafię sklecić ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:45
Ania07, Z., Fidelissa, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laseczki. Ja też ledwo się zwlekłam z wyra. To norma w niedzielę Fidellisko nic nie wyczarowałaś w tym cyklu, czaruj na następny proszę Dzisiaj tempka znów w dół, szyjka też w dół, więc jutro max pojutrze małpiszon. To nawet dobre wieści, bo wiem, że nowe szanse już tuż tuż, za samym rogiem
Co macie dzisiaj dobrego na obiad?Lena87, Ania07, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny