Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ok zmykam ,pa i miłej nocki
sara_nar, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Zaraz zmykam i ja.
Tak zastanawiam się nad postawą mojej siostry. Nie jest ona złą osobą, ale wydaje mi się, że przez poniżenie innej osoby, podnosi swoją pewność siebie. Kiedyś przez jej docinie, że np. nie pożyczy mi bluzki, bo jestem od niej grubsza i ją rozciągnę popadłam w anorekcję i wiele mnie kosztowało żeby z tego wyjść. Tak samo wie, że się staramy i jak kuzynka zaszła w ciążę, to napisałam siostrze, że zostaie ciocią, na co ona : "to kto w ciąży ? Anka?" .... w ogóle nie wzięła pod uwagę, że mogło nam się udać i trochę mnie to zabolało. Zaś brat odwrotnie, jak mu osobiście powiedziałam, że zostanie wujkiem, to tak się ucieszył i mówi :" no co ty, naprawdę ? ale naprawdę?" na co my, że tak, że Ania w ciąży. I stwierdził, że eeee tam Ania, ja myślałem, że ty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:No mięczaki gdzie jesteście?
)))
Spakowana, ciasto z rabarbarem sie studzi. Paznokcie pomalowane. Miłego weekendu:)))
Misty życzę Ci pięknego ślubu i szalonego wesela)))
ah Fidelissa tym ciastem z rabarbarem to mi zrobilas...od rana slinka mi cieknie jak sobie pomysle o tym
udanego weekendu!
Ja tez dolaczam sie do zyczen: Misty - niezapomnianego i wspanialego DNIA slubu i wesela Ci zycze!!!!
Misty87 lubi tę wiadomość
-
u mnie w dalszym ciągu tempka rosnie i są objawy...
chyba sobie w poniedzialek pojde na Bete...a co !!!
po co czlowiek ma sie denerwowac i zyc w znaku zapytania
MILEGO i OWOCNEGO WEEKENDU dziewczęta
Fidelissa, Kaśka28, Ania_84, santoocha, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ..u mnie napierdziele zabami od wczoraj..masara.. wczoraj mi wieczorem syreny wyly..ale nie wiem o co kaman..non stop straz pzarna slysza jak smiga.. dzis mezowi sie tak nie chcialo jechac po zakupy ze od 7 sedzi i patrzy sie w okno..i mysli wyjs czy nie wyjsc
tak leje ze Michal wchodzac do samcchdu musial od drugej strony bo wiata podlana ;/ musial cegle sobie postawic ;/piwnica juz tez zaraz bedzie zalana wiec mich al bedzie chyab orproznial ja dzis.. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 10:18
Natka098, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo truskawki mi niezle namokna..mamnadziejeze deszcz ich nie zniszzy ..a ja o 12 musze is do szkoly na 3 h .. boniu niech zadzwonia ze uczniowie zawagarowali