Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
U mnie kawka po gorącym poranku w łóżeczkupogoda okropna ale humor mimo to całkiem niezły. Cykl spisuje ogólnie na straty bo coś sie popierniczyło i temp mi strasznie skacze. Ovu najpierw wyznaczył mi owulke w 11 dc, teraz zmienił zdanie na 13 dc, a ja obstawiam że chyba teraz zaczelam płodne bo mam taki ładny przezroczysty rozciagliwy śluz. Co prawda malutko ale ma wszystkie cechy płodności. Podejrzewam że stres wpłynął na te skoki temp i raczej nie bede wiedziała czy i kiedy tak naprawdę była/bedzie owulka. Ale mam to gdzieś!
Zaraz śmigam na zakupki, potem sprzatanko, obiadek i relaaaks.
Misty życzę ci cudooownego dniaach jakie to piękne te emocje wzruszenie i love is in the air
uwielbiam śluby
Życzę Wam udanego weekendu!sara_nar, santoocha, Natka098, Laura, Little Frog, Delia, olka30, Another, Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzień dobry. Ja dzisiaj robię dzień bez komputera, jutro też nie zabiorę go do pracy. żeby mój M. zobaczył, że ten komputer dla mnie to jednak nie wszystko, tak jak on to mówi.
Misty nie wiem czego Ci życzyć w tym pięknym diu, zabawy do białęgo rana i żeby każdy wasz dzień z mężem był taki jak to wesele co będzie :)radosny i pełen miłości.
A tym czasem zmykam. Udanego weekendu kochane. Dużo słońca. Chętnie się podzielę kilkoma promykamiAnia_84, Little Frog, Z., Another lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem!
Siedzę w pracy, dziś mały ruch z racji dużego deszczu.
Mąż tapetuje z teściami ich cześć domu (kto w tych czasach jeszcze tapetuje??).
Mnie dziś natchnęło i zrobię tiramisu, tylko nie wiem jak wytrzymam zapach kawy...
Śnił mi się dziś mój synek, że dzień po urodzeniu miał już wszystkie zęby i cudnie gaworzył
Misty niezapomnianego dnia!sara_nar, Little Frog, Delia, olka30, Malenq, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Misty
wszytskiego co najlepsze w tym dniu
abyscie zawsze patrzyli na siebei tak jak w ten dzien
duzo spokoju, wytrwalosci, szacunku i miłosci
oraz pociechy z dzieciaczkow
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Zalamka...@ przyszla:(
poddaje sie w tym cyklu,trudno...
Tak ze Misty pusc te kciuki juz:)i baw sie skarbie:)Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia...za chwile chrzciny:)same imprezy:)Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Zalamka...@ przyszla:(
poddaje sie w tym cyklu,trudno...
Tak ze Misty pusc te kciuki juz:)i baw sie skarbie:)Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia...za chwile chrzciny:)same imprezy:)santoocha, Maniuś, Z., Delia lubią tę wiadomość
-
santoocha też Ci się przyśniło. Nie ma tak łatwo ! Będziesz musiała znieść uroki ząbkowania, te nieprzespane noce i śliniący się Szymuś
Aniu jeszcze jeden fajny przepis na zupę z groszkiem ptysiowym .... chyba sama zaraz polecę po szparagi i ugotuję zupkęhttps://zakochanewzupach.pl/bardzo-kremowa-zupa-z-bialych-szparagow-z-groszkiem-ptysiowym/
Maniuś ściskam i głowa do góry.... ja tam też czuję, że mimo owulacji i pęcherzyka potwiedzonego na USG nic z tego i @ przylezie. Ale od wczoraj zaczęłam modlić się do św. Dominika i opasałam się paskiem, więc jestem dobrej myśli, że niebawem się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 11:42
santoocha, Maniuś, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, u mnie pogoda masakryczna, zimno i leje.. humor na poziomie zerowym, brzuchol mi wywaliło, źle sie czuję, co chwile mnie mdli, najgorzej jak nie zjem, a w dodatku snilo mi sie, ze poronilam..
Misty kochana udanej zabawy do białego rana i jeszcze kilka dni po;) Szczescia na nowej drodze zyciaAhh jak ja wspomne swoj slub, az chyba sobie dzisiaj puszcze plyte
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Hej dziewczynki
U mnie już po moja kropeczka jest ze mną i oby już została
martusia1986 lubi tę wiadomość