Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh mam nadzieje ze po tych zlych wiesciach bed juz tylko dobre diewczynki
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka ja sie pomodle..choc nie chodze do kosciola ale zdrowaske moge zmowic
ehhh dobrze ja juz koncze ten temat bo faktycznie mozna sie poryczec ..Anutka lubi tę wiadomość
-
Aj przykre to... ciocia zostawiła córkę w moim wieku i syna 19lat z Adhd, ale bardzo mądry chłopak
A u mnie dziś spadek tep. a już tak fajnie szła w górę i jutro już nie mierzę ... chyba. Bo denerwuje mnie to wszystko. OD wczoraj biorę luteinę 2x1tabl. i zobaczymy. Może w rocznicę ślubu zrobię test rano przed pracą. Gości spodziewamy się dzień wcześniej na obiedzie w niedzielę. Nie wiem co przygotować.... chyba zrobię gołąbki i ... nie wiem co więcej. -
Sara to trzymam kciuki za piekny prezent na rocznice
Saltke i jakies ciasto
A mi wyszlo jakies zimno na wardze ;/sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ehhhwłasnei rak zabiera najwecej ludzi młodych ..
ktorzy jeszce mogli b naparwd epozyc ;/
Martus bardzo wspołczuje straty mamy
jak sie kochana czujesz.. ??
Dziękuję kochana :***
Ja czuje się dobrze wstałam zjadłam potem kawkaTeraz leże na łóżku z tel w łapce
A potem obiadek u teściowejAnia_84 lubi tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dziękuję kochana :***
Ja czuje się dobrze wstałam zjadłam potem kawkaTeraz leże na łóżku z tel w łapce
A potem obiadek u teściowej
Noooto teraz mowie do kroeczka:
Kropeczku kochany zostan juz tam u mamy- przekaz odemnei dla kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 10:27
Anutka, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
loki-koki wrote:ok, dzieki. Bo chciałabym żebyście pomogły mi zinterpretować testy ciązowe bo już sama nie wiem co mam mysleć czy są pozytywne czy nie
-
Aniu dziękuję. Mój M. byłby w niebowzięty.
Wierzę, że pasek św. Dominika i modlitwa pomogą. Szkoda, że ja do 19 w pracy, mieliśmy z M. do kościoła iść.
Może wiecie, nie udało nam się przyjąć kolendy, ale czy teraz możemy zaprosić księdza i poprosić o poświęcenie domu ? Bo na kolendę, to już chyba za późno ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Loki wg mnie sa pozytywne
i po cichu gratuluje
Moga wychodzic slabe bo moze jeszcze nie byc duze stezenie w moczu
Jak chcesz byc pena to idz jutro na krew beta HCGa pozniej powtorz badanie po 48 h
czy bedzie ladnie przyrastac
-
sara_nar wrote:Aniu dziękuję. Mój M. byłby w niebowzięty.
Wierzę, że pasek św. Dominika i modlitwa pomogą. Szkoda, że ja do 19 w pracy, mieliśmy z M. do kościoła iść.
Może wiecie, nie udało nam się przyjąć kolendy, ale czy teraz możemy zaprosić księdza i poprosić o poświęcenie domu ? Bo na kolendę, to już chyba za późno ?