Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim!
Little Frog wrote:W końcu niedziela! Trzeba się jakoś prezentować!
Dzień dobry!
Któraś wysłała mi deszcz, przyznać się, która była tak uprzejma?
A co do Pana z balkonu, to mógł sobie stać, bo mamy rolety, a łóżko też jest w takiej wnęce ;] Także o to się nie martwię
Śmiesznie, a pomyślałaś o dźwiękach?Ja mieszkam w bloku i między moją sypialnią a pokojem sąsiadów jest dość cienka ściana. Niekiedy słyszę ich telewizor... Muszą mieć niezłe atrakcje... No ale wolnoć Tomku w sowim domku
Co tam u Was? U mnie robi się obiadek, młode ziemniaczki z koperkiem - tak mi się chciało i kaczuszka
Poza tym słonecznie i leniwie, tak jak przystało na niedzielęAnutka, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ja po kościółku, obiadku już, słońce świeci więc jadę na wycieczkę rowerową, jak ja lubię jeździć na rowerze
, pozdrawiam kochane, odwiedzę Was wieczorkiem :*
KUba jedzie do chorej na raka cicoę, ja ie jadę, nie chce się stresować
-
Kocham moich uczniow kazali zadzownic do mnie ze ida na "wycieczke" i jesli mam ochote to zbeym przyszla do nich na lody a jak nie to zbeym odpoczywala w odmkuZ., Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim.
U mnie piekna pogoda,ale ja leze sobie przy muzyczce.Moj pojechał do kumpla na kawe,za tydzien chce isc do niego na kawalerski...eh,juz ja sobie wyobrazam jak to sie skonczy...
Jaka ja mam ochote na serduszkowanie,ale z mojego jakis nudziasz sie zrobił...Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania_84 wrote:Ala moze sie boi ?? i dlatego nie chce
??
Hej.Nie ,chyba nie,chociaz w sumie nie mozemy,ale raz na jakis czas...ja mu mowie,a on ,ze nie jest na zawolanie,sztywniakAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Hej.Nie ,chyba nie,chociaz w sumie nie mozemy,ale raz na jakis czas...ja mu mowie,a on ,ze nie jest na zawolanie,sztywniak
tak mi się skojarzyło.
Serduszko < 3 razem.
My zjedliśmy z M. zupkę ja ogórkową on barszcz biały i schab po góralsku z serem wędzonym. Mi nie smakował bo był z boczkiem dodatkowo. łeeee.
żabko zobaczyłam i pomyślałam o Tobie
Z., santoocha, Anutka, Malenq, Driada0102, alka89, Little Frog, olka30, Nati89, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
A ja dzis po obiadku zadbałam aby odpowiednio pobudzić mojego męża i jak tylko teście poszli na cmentarz, wskoczylismy do łóżka na szybki numerek
Zjedlismy tiramisu i jedziemy na zakupy. Muszę znaleźć cos dla koleżanki na parapetowke.
Ciekawe jak u Misty?Anutka, sara_nar, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Góralskie wesele Misty pewnie będzie jeszcze tydzień trwało
Hehehe, Sara, dokładnie nie rozwalać pozytywnej energii ;]
A my dziś mieliśmy gości, skoczyliśmy jeszcze na pizzę, za oknem dalej deszcz, ale dzień ogólnie udany
Ja chyba w lipcu ucieknę od męża do PolskiMuszę wszystko zaplanować, bo chciałabym zrobić niespodziankę w domu
Muszę tylko pomyśleć nad kimś, kto by mnie z lotniska dostarczył do domu
Macierzanka:), Z., sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość