Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Ja tak na moment tylko!
Jak u Was?
Wiecie ja mam już starszych rodziców, dla niektórych z Was mogliby być dziadkami, no i liczę na to że uda mi się coś szybko "zmajstrować"... no ale nie do końca to zależy tylko ode mniesię zobaczy...
Maniuś
Misty czekamy na relacje!Ale jak Żabka mówi, to trochę potrwa u Górali
A za mną cudowny weekend z przyjaciółmi jako pomysł na odstresowanie i niemyślenie
Little Frog, Z., Laura, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nom Natka, spokojnie tu. Ja też się bałam, że nie wyrobię z nadrabianiem. A tu okazało się, że wcale wiele nie miałam.
Macierzanko, super weekend! Taka odskocznia od wszystkich problemów, to chyba najlepsza psychoterapiaNatka098, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:a jutro z rana ide na kreatynowe prostowanie włosów do fryzjera
3 godz siedzenia
Nie wiem co to za metoda prostowania włosów, a na własnych się raczej nie przekonam, bo są proste jak druty. Chociaż dziś jak biegałam po domu z jeszcze w połowie mokrą głową i szykowałam się do przyjścia gości, to wyglądałam jak król lew ;] Ale przeczesałam i wszystko wróciło do normy
Z. lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:o Monia super sprawa takie prostowanie, dlugo sie utrzymuje? moje wlosy sa strasznie nieposłuszne
Moja siostra to ma zrobione i problemu zero, wysuszy tylko i fajnie zawsze wygląda -
XxMoniaXx wrote:podobno pól roku .. po tym zabiegu nie można myć włosów 48 h i spinać, mają być rozpuszczone bo sie "formują".
Moja siostra to ma zrobione i problemu zero, wysuszy tylko i fajnie zawsze wygląda
a ile takie cos kosztuje?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Jestem i ja na chwilkę!
Macierzanko jak tam Twoje akumulatory? Naładowane do walki?Mam nadzieję, że tak!
Żabko ja też mam prooooste jak druty, nic się z moimi włosami nie da zrobić
Monia, bardzo dobra decyzja! Ja odstawiam termometr razem z Tobą od następnego cyklu czyli od czerwcaalka89, alka89, Natka098, Macierzanka:), Little Frog, Laura, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017