Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Jak wieczor mija?
Ja chyba sie wyszykuje dla mojego na wieczor bo taki nudziarz z niego ostatnio,ze masakramakijaż jak lwica, kocie oczy i te sprawy
Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja mam boba tak zwanego .. do podbródka to koszt 50 zł.
ooo,to fajna sprawa,ja tez mam kruciutki i w dodatku cienkie,ale po myciu latam z prostownica . Ciekawe czy to tez tak niszczy?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:mój zawsze ma ochote to nie mam problemu, ale może jakoś sie wystrój dla niego cooo
makijaż jak lwica, kocie oczy i te sprawy
Moj teraz taki sie zrobił,tatusiek. Moze faktycznie sie boi bo mamy zakaz od poczatku ,caly czas luteine biore,ale tak leciutko nie zaszkodziTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:ooo,to fajna sprawa,ja tez mam kruciutki i w dodatku cienkie,ale po myciu latam z prostownica . Ciekawe czy to tez tak niszczy?
alka89 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:właśnie siostra ma strasznie zniszczone i poleciła jej te płynną kreatyne i prostowanie , bo nie niszczy i super efekt ma, włosy zdrowe wyglądają..
OOO to musze jutro popytac,tez sie skusze wtedyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:myślę, że troszke nie zaszkodzi, bez szaleństw
Mam fajny czerwony stroj i wygodny dla Synka bo juz brzuszek mam,ale tj chyba bardziej taki mikolajkowy,chyba,ze odczepie futerko...hmm
Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Mam fajny czerwony stroj i wygodny dla Synka bo juz brzuszek mam,ale tj chyba bardziej taki mikolajkowy,chyba,ze odczepie futerko...hmm
fajnie, że brzusio rośnie
to musi być piękne uczucie.alka89 lubi tę wiadomość
-
Żabko, Z. melduję że tak! Było super! Naładowana do działania, ale do pracy mógłby ktoś za mnie pójść
Mi akcja 'bez termometru' trochę wyszła na dobre
Jeszcze wrócę do mierzenia, bo sie dzięki temu dużo o sobie dowiedziałam, ale póki co mega terapia - dobre towarzystwo i zero termometra
Alka, byłam dwa dni temuz moim znowu długim postem
Ale jakby co powtórzę - cieszę się z Twojego synka
mamy w wątku kolejnego chłopczyka
alka89, Z., Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:a ja mam cieńkie, oklapnięte włosy... i codziennie musze to modelować szczotą i potem prostować, żeby jakoś wyglądać, ale mie to wkurza już ...
U mnie dokladnie to samo,przed ciaza leczyłam sie na lysienie ,teraz przestały wypadac,ale po ciazy...ale lepiej nie mysle o tym. Miałam doczepione ,naturalne,wtedy to byłam normalnie jak gwiazda;-)Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.