Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:a ja mam cieńkie, oklapnięte włosy... i codziennie musze to modelować szczotą i potem prostować, żeby jakoś wyglądać, ale mie to wkurza już ...
Ja z moimi kudełkami nic nie robięmyję i suszę i tyle
Jak bym miała wstawać wcześniej przed pracą i je modelować to bym chyba zeszła!
Macierzanka:) wrote:Żabko, Z. melduję że tak! Było super! Naładowana do działania, ale do pracy mógłby ktoś za mnie pójść
Mi akcja 'bez termometru' trochę wyszła na dobre
Jeszcze wrócę do mierzenia, bo sie dzięki temu dużo o sobie dowiedziałam, ale póki co mega terapia - dobre towarzystwo i zero termometra
Alka, byłam dwa dni temuz moim znowu długim postem
Ale jakby co powtórzę - cieszę się z Twojego synka
mamy w wątku kolejnego chłopczyka
Cieszę się bardzo! Mam nadzieję, że mi akcja bez termometru też wyjdzie na dobre
I w ogóle mam nadzieję, że lato ze słoneczkiem dostarczy nam wakacyjnego luzu, tak, że fasolki nas jeszcze zaskoczą!
Myślałam, że będę mieć dla Was dłuższą chwilkę ale mąż już się zapowiada, że zmierza w kierunku łóżka
Pozdrawiam Was ciepło i życzę lekkiego poniedziałku!
Natka098, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Wbila sie francol prawie w pachwine.. ale spoko luz mialam pelen wypas profesjonalne usuwanie
tesciowa pielegniarka odr azu mi go usunela
alka89, Z., Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja tak czuje, jak mi sie uda
mam nadzieje to będziemy miec dziewczynkę .. nie wiem czemu, ale cały czas mi to chodzi po głowie tak
tak coś czuje
Ja tez myslałam,ze bedzie dziewczynka,kazdy tak mi mowił,ale bedzie synek. Wazne zeby zdrowyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Natka098 wrote:łooo mikołajka
Futerko odpruje zaraz,mam do tego białe ponczochy;-)
Własnie w tym stroju moj Synek był robiony;-)Natka098, Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.