Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam doła, mój M. wybył z domu na cały dzień, bo znów go inni wykorzystują do roboty, nawet w niedzielę
Ja mam piękny płodny śluzik, że tak powiem wręcz książkowy.. Starać by się chciało, a tu do laparoskopii półtora tygodnia, więc nie można
D.. blada
-
Ola odbijecie sobie w nastepnym cyklu
skoro nie mozna to neistety trzeba przeczekac .. obiecuje w tym cyklu dotrzymywac ci towarzywa
A na nastepny mam nadzieje ze juz bede samaa Ty przejdziesz na ta fioletowa stronke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 11:34
olka30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:
Ja strasznie nie lubię czekać.
-
Kondolencje z powodu dziadka
Mi został tylko jeden dziadek, drugi umarł młodo, obie babcie też miały ledwo trochę ponad 70 ja odeszły
Do dziś czuję żal z tego powodu
Właśnie, przejdę się na cmentarz, dawno nie byłam przez tą paskudną pogodę.. Mama się pewnie chętnie wybierze..
W ogóle właśnie w końcu wyszło słonko, choć chmur dużo, może chociaż dziś dopisze Misty pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 11:38
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
U nas tez troche lepsza pogoda
mam nadziejeze juz bedzie ladnie bo dosc tego deszczuolka30 lubi tę wiadomość
-
Też lubię mieć wszystko czarno na białym.. My mieszkamy u rodziców, obiecane było że na krótko zanim czegoś nie znajdziemy.. Przez rok cała kasa szła na leczenie na mieszkanko nic nie odłożyliśmy, nie cierpię tego kraju, w którym nie można dojść do niczego swojego bez kredytów na 30 lat
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
ja uważam ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... za granica moze lepiej ale mam rodzinę w angli i wielu znajomych w calej europie... wszystko ma swoje plusy i minusy...
a nasze państwo... nie dbaja o nikogo i nic poza własnym interesem...
polityka prorodzinna gówno prawda... nawet do lekarza trzeba chodzić prywatnie... powinni zamiast becikowego zainwestowac te pieniadze w zapewnienie kobietom wszystkich badań i wizyt itp...olka30, Little Frog, Z., Nati89, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety.. ale prawda jest taka.. ze u nas nie ma co liczyc na panstwo..o ile mozna wogole tak powiedziec ze to jest Panstwo bo tak naparwde juz jets podzielone miedzy inne panstwa.. grunty i fabryki sprzedane zagranicznycm inwestorom.. zamiast kotrzystac z aszych surowcow to idioci sprowadzaja z innych panstw.. ale jest to temat rzeka..
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nie bedziemy sie zaglebiac w ten temat bo to za dlugo by trwało...
ale powiem wam jedno co mnie wkurza... kocham zwierzeta i mamy 2 psymam tez dwie córeczki
i jak jade do weterynarza z psem to jestem bardzo zadowolona, badanie krwi na miejscu, wymaz jak trzeba, kroplowka itp... jestem pewna ze jest dobrze i bedzie dobrze...
co innego jak ide do lekarza z dziecmi... wkurza mnie to wszystko...
ile bym dała za taką klinikę zeby wszystko było na miejscu a lekarz wysłuchał i doradził jak trzeba...Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh niestety ;/
moje kocie sie wlasnie pieknimyje sie jak nie wiem
Dzień dobry!
Któraś wysłała mi deszcz, przyznać się, która była tak uprzejma?
A co do Pana z balkonu, to mógł sobie stać, bo mamy rolety, a łóżko też jest w takiej wnęce ;] Także o to się nie martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 13:11
Anutka, Ania_84, Z., sara_nar lubią tę wiadomość