Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie!U mnie dziś kiepsko.Cały dzień mnie mdli a po zjedzeniu obiadu całego go "oddałam" w toalecie.Od wczoraj senność przybrała na sile.Masakra jakaś.Nie nakręcam się bo po 12 m-cach starań to juz nie ma takiego zapalu.W tym miesiącu pierwszy raz clo brałam i owu miałam już w 13dc.Po owu bolały mnie piersi bardzo jakieś 3-4 dni a teraz spokój.Dziwne to wszystko.
Anutka, olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi86 wrote:Witajcie!U mnie dziś kiepsko.Cały dzień mnie mdli a po zjedzeniu obiadu całego go "oddałam" w toalecie.Od wczoraj senność przybrała na sile.Masakra jakaś.Nie nakręcam się bo po 12 m-cach starań to juz nie ma takiego zapalu.W tym miesiącu pierwszy raz clo brałam i owu miałam już w 13dc.Po owu bolały mnie piersi bardzo jakieś 3-4 dni a teraz spokój.Dziwne to wszystko.
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Nie chce ci nie mowic, ale ja w pierwszym cyklu na clo zaszlam w ciaze, a staralismy sie 11 mieaiecy, owu mialam s 15 dc a test wyszedl w 28 dc
Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorkem
Mąż mi po pracy dzisiaj tak zrobił dobrzeeee, tak dogodził, że się nie mogę ruszać....
... w sensie zrobił tak pyszna obiadokolacje, że najadłam się jak prosię a teraz leżę i trwię
Poza tym ta piękna pogoda sprawia, że mam ogromną ochotę na jakąś wycieczkę z miasta na łono naturyW ten weekend nie będzie to możliwe ale mam nadzieję w kolejny pogoda będzie równie piękna i będę mogła wybrać się na jakiegoś tripa. Uwielbiam w ogole wsiadac w samochód i jechać jechać daleko. Kojarzy mi się to z wolnością. Takie zostawianie zmartwień za sobą i podróż w nieznane hah
A co u Was?
Pozdrawiam
Ps. Dżona piękna sukienka i wiązanka cudna! Złota chudzinko! Też ślicznieNatka098, Little Frog, dżona, Maniuś, olka30, santoocha, Fidelissa, Macierzanka:), Delia lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyTak, wszyscy teraz przez tą pogodę na dwór gnają popołudniem, ja dopiero wróciłam z wycieczki rowerem, niestety sama, bo mojego M. nie ma ale trochę pojeździłam, z 10 km zrobiłam. A ludzi tyle się kręci, że ciężko przejechać.
Z., dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej, doczekałam się w końcu dziś do wizyty z usg. Wszystko w porządku, człowieczek leżał i ssał kciuka ale nie pokazał co ma między nogami
Dostałam zwolnienie lekarskie, bo mam za wysokie ciśnienie.
A tu pamiątkowe fotka. Każdej z was życzę ze szczerego serca takiego widoku z własnego brzuszka.
Little Frog, Mała Mi86, Z., Natka098, dżona, Anutka, przedszkolanka:), Macierzanka:), Maniuś, Kaśka28, olka30, santoocha, Fidelissa, Misty87, Melula, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Natka podziwiam Cię
mi po pracy już na żaden rower by się iść nie chcialo
co innego w weekend to tak
Bursztyn superowe zdjęcieto jest kosmos, że to tak szybko i już taki w pełni mały czlowieczek który sobie leżakuje i ssie paluszki
Żabko to po takim spacerze na pewno będziesz spala jak bobasale to zdrowo tak na świeżym powietrzu połazić
Bursztynka, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej Zetka
całodzienny podglądaczu
hehe
Bursztynko piękne, wyraźne zdjęcie i śliczny maluszekNiech rośnie zdrowo
Ale ten czas szybko leci, jeszcze niedawno latałaś z niedowierzania, ze 'ufok' jest, a On już taki duży
Dziewczyny, ale bym pojeździła rowerem , albo choć pospacerowała z mężemw sumie to by wystarczyło żeby po prostu mąż częściej był...
Bursztynka, Z., Fidelissa, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Bursztynka wrote:dżona, łał pamiętasz mojego ufoka
a on tymczasem ma już 56mm
No pewnie, że pamiętama teraz chciałoby się powiedzieć - kawał chłopa
ale mam nadzieje, że jakaś dziewczynka nam się ujawni wreszcie
hehehe
Z., Bursztynka, Lena87 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Hej Zetka
całodzienny podglądaczu
hehe
Bo ja po prostu panuje nad sytuacjąjestem jak osiedlowy monitoring niby niewidoczny ale czujny!
dżona, Fidelissa, Macierzanka:), Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Bo ja po prostu panuje nad sytuacją
jestem jak osiedlowy monitoring niby niewidoczny ale czujny!
Ty tu się nie wymądrzaj tylko przyznaj, że kobieta pracująca jesteś i wszystko ogarniasz jak trzeba
Z. lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
dżona wrote:Ty tu się nie wymądrzaj tylko przyznaj, że kobieta pracująca jesteś i wszystko ogarniasz jak trzeba
Hihi a jak, pewnie, że kobieta pracująca, ogarniam jak trzeba. Gadam, latam - pełny serwis...!
Lecę teraz do małżaale jestem na stand by-u, czuwam
Lena87, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bursztyka piekne malenstwo
Ja dopiero wrocilam
jej szkolenie super.. matko jak dzieci sie ciezyl .. bo to takie 2-4 podstawowka..jaka ekscytacja jak sie podlacz a drukarke , ja zmienia pulpit
super
jak wlaczalismy drukarke I raz to jakim sie pojawilo odliczanie za ile sie uruchomi test .. to zbiegly sie wszytskie wokol mnie i odlicazaly 10.9.8..... 1.0 ...Huuurraaa
matko takie dzieciaczki to moglabym uczycZ., Fidelissa, Macierzanka:), Little Frog, Lena87, dżona lubią tę wiadomość