X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na słówko :)
    Brzuszki, kropki, dzieciaczki i panny młode :) ładnie tu dziś było!
    Dziewczyny piękne zdjęcia!
    Misty gratuluję raz jeszcze!
    Bursztynko i Ty też masz chłopczyka? :) Męsko tu u nas :D
    Fidelissa pytałaś coś o elektrolity...najczęściej bada się sód i potas, a czasem uzupełnia się to badanie o magnez i wapń :)

Dobrej nocki wszystkim!

Misty87, olka30, Bursztynka, Z., Lena87, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to sie mówi- sen jest dla mieczakow....
    Wracam z pracy po cesarce. Kocham te prace, ale nie o tej porze....

olka30, Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

• Delia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane,
    powoli nadrabiam ale nie jest z Wami latwo ;)

Misty widzialam zdjecia - bomba - gratulacje, no i suknia wspaniale dobrana!

Melula i Bursztynka piekne USG,

Maniuś powodzenia w ćwiczeniach - kibicuje Ci tu!

Złota zdjecia sie otworzyly - miło Cie widzec, jeszcze w TAKIM dniu ;)

Dżona bukiet ślubny piękny!

Santoocha zazdroszcze mojego ulubionego sorbetu malinowego ;)

Kasia plus za rudy kolor ;)

XMoniaX nie przejmij sie zmianami ovulki - tak to jest , mi program wyznaczyl nie w tym terminie co trzeba a potem zmienil; dzieki moim obserwacjom i tescie ovu wstrzelilismy sie w ovulke i bum-jest ciaza! powodzenia kochana!

Jeszcze doczytuje temat slubu...i tesciowych! czad polaczenie ;)

dobrze ze deszcz przestal padac i macie w Polsce teraz upaly...
    lato ,lato czeka...;))

caluje i przepraszam,ze nie udalo mi sie Was wszystkie wymienić z imienia ;) !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 07:42

Misty87, Bursztynka, Z., Maniuś, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Ja jak zwykle budze sie miedzy 5 a 6 wiec ponoc bede o tej rodzic :D

Dziekuje Wam za mile slowa :)
    Juz moj brzuch jest naprawde spory, wiec nie da sie go zamaskowac, z reszta po co :) ale wszyscy mi mowia,ze jak na 5mc i blizniaki to super wygladam :)

Fidelissko odpowiadam na pytania :D
    Druhny niektore mialy serdaki, bo bylo im zimno, a potem wszystkie juz wygladaly identycznie prawie :)
    Wlosy hm nie lubie miec calkiem spietych, zawsze wpada fryzurka na bok na jakies imprezki. Na drugi dzien tez tak mialam,ale loki spiete na bok :)

Duzo, w zasadzie wszystko pamietam, chyba jestem wyjatkiem :P nawet wiem co konsumowalam :D

Bolerka dwa, tego grubszego szukalam dzien przed jak widzialam co sie wyrabia z pogoda... I dobrze zrobilam chociaz w sobote i tak juz bylo cieplej. A to koronkowe szylam razem z suknia :)

Heh buty... mialam wygodne slubne biale na 9cm obcasie + platforma, z paskiem. Klasyczne gladkie. Moj maz ma 185cm wiec moge szalec. Aczkolwiek moje nogi kosmicznie ucierpialy, a dal mi w dupe 'cepiec' gdzie musialam bujac sie w kolku najpierw przez 15min z druhnami,potem drugie tyle z druzbami, kiedy spiewali. Pozniej zyczenia chyba z pol godz...
    Chwala Bogu jedna kumpela miala bezowe baleriny w aucie :D dlatego tez moja suknia byla ufajdana na koniec jak u swinki :D
    Na drugi dzien mialam te szpilki goralskie, obcas 11 plus platforma. Ledwo je wcisnelam na stopy,takie popuchniete. Maz byl w szoku...wiec tez szybko przerzucilam sie na czarne baleriny. Ale generalnie zle sie czuje na imprezach tego typu w plaskim obuwiu. Zmienialam wiec co chwile na szpilki, do zdjec itp zeby nie wygladac jak przychlast :D

Dla rodzicow mielismy kosz z winem i slodyczami, do tego nasze zdjecie po goralsku na tle gor w pieknych ramach, z grawerowanym podziekowaniem :) pieknie to wyszlo :)

Dostalismy 21 ksiazek, tez okolo tyle win, whisky, kuzyn mi wyhaftowal golabki z obraczkami :) od moich rodzicow wspanialy obraz rzezbiony ze Swieta Rodzina, od kuzynki puzzle z naszym zdjeciem w ksztalcie serca, a od wszystkich dziewczyn z panienskiego niespodzianke, zadedykowaly mi moja mala blondyneczko i wreczyly walek na meza :D I kubek z grupowym zdjeciem z tego wieczoru pamietnego :D wspaniale wesele!

Co do kosztow, goscie wspaniale dopisali, jeszcze lepiej dawali do kopert :D wiec na weselu wiele nie stracilismy :) a po wczesniejszych oplatach i pomocy rodzicow nawet nam zostalo na fajne autko :D
    Wodki zostalo od groma haha ale fakt, lacznie mielismy ponad 1tys butelek trunkow, wiec bez przesady :D
    Mamy zapas na chrzciny i chyba wszystkie imprezy przez 2 lata :D

Bursztynka sliczne malenstwo! Moje zboje tak brykaja, ze ciezko zrobic takie ladne fotki haha

Tesciowe-temat rzeka...ale po co :)
    Powiedziec swoje, pokazac ze nie jest sie jakas cip..za przeproszeniem i ze ma sie swoje zdanie, ja mojej wygarnelam wszystko. Nazbieralo sie. Maz sie wiele nie odzywal,wiec chyba mialam racje. Bal sie o mnie, jak widzial w jakie nerwy wpadlam,ze na nogach ustac nie moglam. Ja z mama plakalysmy jak glupie,a ona ani lzy...a po tym wszystkim perfidnie zostala na 'komisyjnym' otwieraniu kopert. Rzekomo sie tlumaczyla,ze chce widziec ile kto z jej rodziny dal,zeby wiedziala jak sie ma pozniej odniesc jak beda wesela. Wscibskosc nie zna granic...a mowilam jej ze i tak zrobie kartke kto ile, to nie bo musiala zostac! Otwieralam te koperty maszynowo jak robot, nie patrzac na nia ani sie nie odzywajac. Powiedzialam tylko na poczatku, ze dzieki temu nie ciesza mnie nasze prezenty, ze wolalabym to wszystko oddac biednym dzieciom,bylyby szczesliwsze niz ja w tej chwili i ze dla niej licza sie tylko pieniadze ...

Malenq, Little Frog, olka30, Delia, Bursztynka, Z., Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Misty taka rola teściowych (tylko nieliczne są normalne) ja ze swoją jędzą to staram się nie mieć kontaktu hehehehe...
    Miłego dnia kochane:)

olka30, Little Frog lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki, u nas upał zabija, nasz umiarkowany klimat wywołuje u mnie śmiech. W nocy na poddaszu miałam 25 st. nawet otwarte okno nie pomogło tak, że jestem super wyspana. Dziś ostatni dzień w pracy przed dłuższym chorobowym, więc mi przeleci.

Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Ja jestem dziś mega niewyspana. Wczoraj miałam cudowny wieczór. Jak do Was napisałam, że jestem po spacerku, tak od tej pory siedzieliśmy z mężem, wypiliśmy po dwa piwka i rozmawialiśmy do północy :) :)
    Misty, 5 miesiąc?! Kiedy to minęło?? :) Heh, ale ten czas leci :) A prezenciki super :)
    A Wy też tak miałyście, że ręczniki dominowały? :D Bo ja miałam ręczniki w takim wielkim koszu, ręczniki poskładane w tort i do tego jeszcze dwa komplety :D Ale to od tych, którzy nie mogli przyjść lub byli tylko pod kościołem :) A tak zdecydowana większość dała kasę. W sumie tak woleliśmy, żeby uniknąć powtarzających się lub nietrafionych prezentów. Oczywiście jak ktoś chciał, to kupił. Np moja babcia kupiła mi komplet garnków za 3 000 zł...do końca życia już chyba nie kupię żadnego garnka :D
    Santoocha, ja ogólnie nie używam wulgaryzmów, ale jakbym tak musiała wstać w środku nocy, to bym chyba zaczęła coś tam mamrotać pod nosem ;]
    Ania, byłaś ich bohaterem! :D

Oki, lecę się ogarnąć. Może zacznę przypominać człowieka :)

Miłego dnia! :) Trzymajcie się przy tych upałach :) :)

Delia, olka30, Z., Macierzanka:), Fidelissa, Misty87, dżona lubią tę wiadomość

• Delia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, ślub to wspanialy dzien....oczywiscie nie idealny...mało takich dni w zyciu...a z calym slubnym stresem i wpadkami od nas nie zaleznymi ciezko aby wlasnie ten dzien byl bez chwil, ktore chcialoby sie cofnąc w czasie.

Skoncentrujmy sie na tych udanych, niezapomnianych momentach, ktore bedziesz wspominac ze szczesciem w sercu i łzą w oku...a bylo jak pisalas takich DUZO!

Piekny opis slubu...
    a tesciowymi sie nie martwmy...
    one tez potrzebuja czasu...stracily synkow;) teraz ich zony sa na pierwszym miejscu ;)

milego, slonecznego dnia dziewczyny! ;)

Little Frog, olka30, Z., Misty87 lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia, czy ja dobrze widzę suwaczek????????
    Czy ja Ci gratulowałam?!
    Chyba nie....GRATULUJĘ!!!! Dużo dużo zdrówka dla Was!!!!! :)

EDIT A może już gratulowałam :D Wybaczcie mi, ale jest piątek rano i mój mózg myśli, że jest weekend :D Poza tym to zaledwie niepełen 4 tydzień i wydawało mi się, że to nierealne, że już pogratulowałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:24

olka30, Z. lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do gratulacji od Żabki :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia gratulacje! Jaki wczesny suwaczek :) dziecko wielkości główki od szpilki :) pomyśleć że moje niedawno tez takie było a teraz 5cm i ładnie ustawia się do zdjęcia :D Muszę powiedzieć ginowi że dobry fotograf z niego, bo każdy mówi że ładna fotka :D

Little Frog, XxMoniaXx, Z., olka30, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    po wprowadzeniu dzisiejszej temp owu uznalo, ze jednak owulacji nie było .. nooo świetnie i zaczynam utwiedzac sie w przekonaniu , że i ze mną jest cos nie tak ... temp owulacyjna nie jest ... za 6 dni mija 72 dni leczenia meza ... pojdziemy na badania... potem z wynikami do gin.. i niech mie zacznie stymulować, bo zwariuje.. strata czasu poprostu ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane! U mnie koszmarny upał!
    Nie chce się pracować. Nic się nie chce.

Z., olka30 lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Monia a robilaś badania? Ja zrobilam na własną rękę cały komplet za 150 zł.i jej pokazałam to chciała jeszcze męża.. No to my zrobiliśmy ale upłynnienie troche za długie ale T.miał mieć laparoskopie to powiedziałam że wyszły dobre - w sumie tak było- i wymusiłam stymulke :D byłam u niej kilka razy i chyba mnie dość miała :p

Z. lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Dzień dobry ;)

Monia a robilaś badania? Ja zrobilam na własną rękę cały komplet za 150 zł.i jej pokazałam to chciała jeszcze męża.. No to my zrobiliśmy ale upłynnienie troche za długie ale T.miał mieć laparoskopie to powiedziałam że wyszły dobre - w sumie tak było- i wymusiłam stymulke :D byłam u niej kilka razy i chyba mnie dość miała :p
    tsh , prolaktyna do powtórzenia bo niska bardzo... androstendion musze zrobic, testostero wolny ponoć ok. naprawde mam już dośc .. i zas to samo....

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    po wprowadzeniu dzisiejszej temp owu uznalo, ze jednak owulacji nie było .. nooo świetnie i zaczynam utwiedzac sie w przekonaniu , że i ze mną jest cos nie tak ... temp owulacyjna nie jest ... za 6 dni mija 72 dni leczenia meza ... pojdziemy na badania... potem z wynikami do gin.. i niech mie zacznie stymulować, bo zwariuje.. strata czasu poprostu ...

Monia, nie przejmuj się, u mnie też bezowulacyjny. Zrób wyniki, poproś o stymulację i przestań się teraz przejmować. Teraz nic nie poradzisz, a nerwami tylko sobie szkodzisz. Luzzzz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 09:02

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bóg nie chce zebym miała dzieci najwidoczniej :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Monia, nie przejmuj się, u mnie też bezowulacyjny. Zrób wyniki, poproś o stymulację i przestań się teraz przejmować. teraz nic nie poradzisz, a nerami tylko sobie szkodzisz. Luzzzz :)
    luz tak ? juz ostatni byl bez owulki a w przedostatnim to pecherzyk był 16 mm, ale za dwa dni juz ie było, a śladu po pęknięciu też nie było...
    jak tak dalej będzie to prędzej doczekam menopauzy...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    ja nie mam ostatnio weny do niczego :/ skończyłam dupka i czekam na @ mam nadzieje,że już przyjdzie szybko
    trochę sie zdołowałam tym,że nikomu nie można ufać naprawdę powiedzieliśmy tylko rodzicom,że mamy problem ii co się okazało,że chyba cała rodzina męża wie o wszystkim :/ oczywiście taka wersja,że ja nie moge mieć dzieci :/ po pogrzebie jak ktoś do nas podchodził to się pytali mnie i jak tabletki działają ? nie wytrzymałam i z płaczem poszłam do samochodu więc pewnie już myślą wszyscy o jeju nie będą mieć dzieci..Muszę zebrać siłę i nagadam tak teściowej,że jej w pięty pójdzie. niech się cieszy,że po tej akcji do niej nie poszłam bo bym chyba ją pobiła. alb teksty no mogłayś mieć już dziecko bo wszyscy w koło mają.
    Ku..wa ja wiem,że mogłabym już mieć ale co ja mam zrobić wsadzić se je sama czy co ?

Przepraszam,że tak wpadam i się żalę, ale momentami nie mam już siły na nic

Misty piękne zdjęcia
    Złota i Dżona wasze też podejrzałam :)

Bursztynku super dzidziol :D

Santocha ehh te teśćiowe :/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Złota Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    luz tak ? juz ostatni byl bez owulki a w przedostatnim to pecherzyk był 16 mm, ale za dwa dni juz ie było, a śladu po pęknięciu też nie było...
    jak tak dalej będzie to prędzej doczekam menopauzy...

Monia, ja owulacji nie miałam przez rok. Mogę mieć tylko na CLO. Bez leków moje jajniki produkują tylko miliony milimetrowych jajeczek, nie ma dominujących. A i na CLO nie ma gwarancji, ze będą rosły prawidłowo. Od 15 miesięcy faszeruję się lekami i nie ma rezultatu. Wyniki męża słabe. Ale trzeba wierzyć!

I nie biadolę, ze to, ze śmo. Trzeba się spiąć i nie dopuszczać do siebie złych myśli. Kiedyś się uda.

Z., Macierzanka:), Little Frog, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ