Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko na słówko
Brzuszki, kropki, dzieciaczki i panny młodeładnie tu dziś było!
Dziewczyny piękne zdjęcia!
Misty gratuluję raz jeszcze!
Bursztynko i Ty też masz chłopczyka?Męsko tu u nas
Fidelissa pytałaś coś o elektrolity...najczęściej bada się sód i potas, a czasem uzupełnia się to badanie o magnez i wapń
Dobrej nocki wszystkim!Misty87, olka30, Bursztynka, Z., Lena87, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
kochane,
powoli nadrabiam ale nie jest z Wami latwo
Misty widzialam zdjecia - bomba - gratulacje, no i suknia wspaniale dobrana!
Melula i Bursztynka piekne USG,
Maniuś powodzenia w ćwiczeniach - kibicuje Ci tu!
Złota zdjecia sie otworzyly - miło Cie widzec, jeszcze w TAKIM dniu
Dżona bukiet ślubny piękny!
Santoocha zazdroszcze mojego ulubionego sorbetu malinowego
Kasia plus za rudy kolor
XMoniaX nie przejmij sie zmianami ovulki - tak to jest , mi program wyznaczyl nie w tym terminie co trzeba a potem zmienil; dzieki moim obserwacjom i tescie ovu wstrzelilismy sie w ovulke i bum-jest ciaza! powodzenia kochana!
Jeszcze doczytuje temat slubu...i tesciowych! czad polaczenie
dobrze ze deszcz przestal padac i macie w Polsce teraz upaly...
lato ,lato czeka...)
caluje i przepraszam,ze nie udalo mi sie Was wszystkie wymienić z imienia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 07:42
Misty87, Bursztynka, Z., Maniuś, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Ja jak zwykle budze sie miedzy 5 a 6 wiec ponoc bede o tej rodzic
Dziekuje Wam za mile slowa
Juz moj brzuch jest naprawde spory, wiec nie da sie go zamaskowac, z reszta po coale wszyscy mi mowia,ze jak na 5mc i blizniaki to super wygladam
Fidelissko odpowiadam na pytania
Druhny niektore mialy serdaki, bo bylo im zimno, a potem wszystkie juz wygladaly identycznie prawie
Wlosy hm nie lubie miec calkiem spietych, zawsze wpada fryzurka na bok na jakies imprezki. Na drugi dzien tez tak mialam,ale loki spiete na bok
Duzo, w zasadzie wszystko pamietam, chyba jestem wyjatkiemnawet wiem co konsumowalam
Bolerka dwa, tego grubszego szukalam dzien przed jak widzialam co sie wyrabia z pogoda... I dobrze zrobilam chociaz w sobote i tak juz bylo cieplej. A to koronkowe szylam razem z suknia
Heh buty... mialam wygodne slubne biale na 9cm obcasie + platforma, z paskiem. Klasyczne gladkie. Moj maz ma 185cm wiec moge szalec. Aczkolwiek moje nogi kosmicznie ucierpialy, a dal mi w dupe 'cepiec' gdzie musialam bujac sie w kolku najpierw przez 15min z druhnami,potem drugie tyle z druzbami, kiedy spiewali. Pozniej zyczenia chyba z pol godz...
Chwala Bogu jedna kumpela miala bezowe baleriny w auciedlatego tez moja suknia byla ufajdana na koniec jak u swinki
Na drugi dzien mialam te szpilki goralskie, obcas 11 plus platforma. Ledwo je wcisnelam na stopy,takie popuchniete. Maz byl w szoku...wiec tez szybko przerzucilam sie na czarne baleriny. Ale generalnie zle sie czuje na imprezach tego typu w plaskim obuwiu. Zmienialam wiec co chwile na szpilki, do zdjec itp zeby nie wygladac jak przychlast
Dla rodzicow mielismy kosz z winem i slodyczami, do tego nasze zdjecie po goralsku na tle gor w pieknych ramach, z grawerowanym podziekowaniempieknie to wyszlo
Dostalismy 21 ksiazek, tez okolo tyle win, whisky, kuzyn mi wyhaftowal golabki z obraczkamiod moich rodzicow wspanialy obraz rzezbiony ze Swieta Rodzina, od kuzynki puzzle z naszym zdjeciem w ksztalcie serca, a od wszystkich dziewczyn z panienskiego niespodzianke, zadedykowaly mi moja mala blondyneczko i wreczyly walek na meza
I kubek z grupowym zdjeciem z tego wieczoru pamietnego
wspaniale wesele!
Co do kosztow, goscie wspaniale dopisali, jeszcze lepiej dawali do kopertwiec na weselu wiele nie stracilismy
a po wczesniejszych oplatach i pomocy rodzicow nawet nam zostalo na fajne autko
Wodki zostalo od groma haha ale fakt, lacznie mielismy ponad 1tys butelek trunkow, wiec bez przesady
Mamy zapas na chrzciny i chyba wszystkie imprezy przez 2 lata
Bursztynka sliczne malenstwo! Moje zboje tak brykaja, ze ciezko zrobic takie ladne fotki haha
Tesciowe-temat rzeka...ale po co
Powiedziec swoje, pokazac ze nie jest sie jakas cip..za przeproszeniem i ze ma sie swoje zdanie, ja mojej wygarnelam wszystko. Nazbieralo sie. Maz sie wiele nie odzywal,wiec chyba mialam racje. Bal sie o mnie, jak widzial w jakie nerwy wpadlam,ze na nogach ustac nie moglam. Ja z mama plakalysmy jak glupie,a ona ani lzy...a po tym wszystkim perfidnie zostala na 'komisyjnym' otwieraniu kopert. Rzekomo sie tlumaczyla,ze chce widziec ile kto z jej rodziny dal,zeby wiedziala jak sie ma pozniej odniesc jak beda wesela. Wscibskosc nie zna granic...a mowilam jej ze i tak zrobie kartke kto ile, to nie bo musiala zostac! Otwieralam te koperty maszynowo jak robot, nie patrzac na nia ani sie nie odzywajac. Powiedzialam tylko na poczatku, ze dzieki temu nie ciesza mnie nasze prezenty, ze wolalabym to wszystko oddac biednym dzieciom,bylyby szczesliwsze niz ja w tej chwili i ze dla niej licza sie tylko pieniadze ...
Malenq, Little Frog, olka30, Delia, Bursztynka, Z., Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki, u nas upał zabija, nasz umiarkowany klimat wywołuje u mnie śmiech. W nocy na poddaszu miałam 25 st. nawet otwarte okno nie pomogło tak, że jestem super wyspana. Dziś ostatni dzień w pracy przed dłuższym chorobowym, więc mi przeleci.
Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja jestem dziś mega niewyspana. Wczoraj miałam cudowny wieczór. Jak do Was napisałam, że jestem po spacerku, tak od tej pory siedzieliśmy z mężem, wypiliśmy po dwa piwka i rozmawialiśmy do północy
Misty, 5 miesiąc?! Kiedy to minęło??Heh, ale ten czas leci
A prezenciki super
A Wy też tak miałyście, że ręczniki dominowały?Bo ja miałam ręczniki w takim wielkim koszu, ręczniki poskładane w tort i do tego jeszcze dwa komplety
Ale to od tych, którzy nie mogli przyjść lub byli tylko pod kościołem
A tak zdecydowana większość dała kasę. W sumie tak woleliśmy, żeby uniknąć powtarzających się lub nietrafionych prezentów. Oczywiście jak ktoś chciał, to kupił. Np moja babcia kupiła mi komplet garnków za 3 000 zł...do końca życia już chyba nie kupię żadnego garnka
Santoocha, ja ogólnie nie używam wulgaryzmów, ale jakbym tak musiała wstać w środku nocy, to bym chyba zaczęła coś tam mamrotać pod nosem ;]
Ania, byłaś ich bohaterem!
Oki, lecę się ogarnąć. Może zacznę przypominać człowieka
Miłego dnia!Trzymajcie się przy tych upałach
Delia, olka30, Z., Macierzanka:), Fidelissa, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Misty, ślub to wspanialy dzien....oczywiscie nie idealny...mało takich dni w zyciu...a z calym slubnym stresem i wpadkami od nas nie zaleznymi ciezko aby wlasnie ten dzien byl bez chwil, ktore chcialoby sie cofnąc w czasie.
Skoncentrujmy sie na tych udanych, niezapomnianych momentach, ktore bedziesz wspominac ze szczesciem w sercu i łzą w oku...a bylo jak pisalas takich DUZO!
Piekny opis slubu...
a tesciowymi sie nie martwmy...
one tez potrzebuja czasu...stracily synkow;) teraz ich zony sa na pierwszym miejscu
milego, slonecznego dnia dziewczyny!
Little Frog, olka30, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Delia, czy ja dobrze widzę suwaczek????????
Czy ja Ci gratulowałam?!
Chyba nie....GRATULUJĘ!!!! Dużo dużo zdrówka dla Was!!!!!
EDIT A może już gratulowałamWybaczcie mi, ale jest piątek rano i mój mózg myśli, że jest weekend
Poza tym to zaledwie niepełen 4 tydzień i wydawało mi się, że to nierealne, że już pogratulowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:24
olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Delia gratulacje! Jaki wczesny suwaczek
dziecko wielkości główki od szpilki
pomyśleć że moje niedawno tez takie było a teraz 5cm i ładnie ustawia się do zdjęcia
Muszę powiedzieć ginowi że dobry fotograf z niego, bo każdy mówi że ładna fotka
Little Frog, XxMoniaXx, Z., olka30, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Hej
po wprowadzeniu dzisiejszej temp owu uznalo, ze jednak owulacji nie było .. nooo świetnie i zaczynam utwiedzac sie w przekonaniu , że i ze mną jest cos nie tak ... temp owulacyjna nie jest ... za 6 dni mija 72 dni leczenia meza ... pojdziemy na badania... potem z wynikami do gin.. i niech mie zacznie stymulować, bo zwariuje.. strata czasu poprostu ... -
Dzień dobry
Monia a robilaś badania? Ja zrobilam na własną rękę cały komplet za 150 zł.i jej pokazałam to chciała jeszcze męża.. No to my zrobiliśmy ale upłynnienie troche za długie ale T.miał mieć laparoskopie to powiedziałam że wyszły dobre - w sumie tak było- i wymusiłam stymulkebyłam u niej kilka razy i chyba mnie dość miała :p
Z. lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Monia a robilaś badania? Ja zrobilam na własną rękę cały komplet za 150 zł.i jej pokazałam to chciała jeszcze męża.. No to my zrobiliśmy ale upłynnienie troche za długie ale T.miał mieć laparoskopie to powiedziałam że wyszły dobre - w sumie tak było- i wymusiłam stymulkebyłam u niej kilka razy i chyba mnie dość miała :p
-
XxMoniaXx wrote:Hej
po wprowadzeniu dzisiejszej temp owu uznalo, ze jednak owulacji nie było .. nooo świetnie i zaczynam utwiedzac sie w przekonaniu , że i ze mną jest cos nie tak ... temp owulacyjna nie jest ... za 6 dni mija 72 dni leczenia meza ... pojdziemy na badania... potem z wynikami do gin.. i niech mie zacznie stymulować, bo zwariuje.. strata czasu poprostu ...
Monia, nie przejmuj się, u mnie też bezowulacyjny. Zrób wyniki, poproś o stymulację i przestań się teraz przejmować. Teraz nic nie poradzisz, a nerwami tylko sobie szkodzisz. LuzzzzWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 09:02
-
Złota wrote:Monia, nie przejmuj się, u mnie też bezowulacyjny. Zrób wyniki, poproś o stymulację i przestań się teraz przejmować. teraz nic nie poradzisz, a nerami tylko sobie szkodzisz. Luzzzz
jak tak dalej będzie to prędzej doczekam menopauzy... -
hej
ja nie mam ostatnio weny do niczegoskończyłam dupka i czekam na @ mam nadzieje,że już przyjdzie szybko
trochę sie zdołowałam tym,że nikomu nie można ufać naprawdę powiedzieliśmy tylko rodzicom,że mamy problem ii co się okazało,że chyba cała rodzina męża wie o wszystkimoczywiście taka wersja,że ja nie moge mieć dzieci
po pogrzebie jak ktoś do nas podchodził to się pytali mnie i jak tabletki działają ? nie wytrzymałam i z płaczem poszłam do samochodu więc pewnie już myślą wszyscy o jeju nie będą mieć dzieci..Muszę zebrać siłę i nagadam tak teściowej,że jej w pięty pójdzie. niech się cieszy,że po tej akcji do niej nie poszłam bo bym chyba ją pobiła. alb teksty no mogłayś mieć już dziecko bo wszyscy w koło mają.
Ku..wa ja wiem,że mogłabym już mieć ale co ja mam zrobić wsadzić se je sama czy co ?
Przepraszam,że tak wpadam i się żalę, ale momentami nie mam już siły na nic
Misty piękne zdjęcia
Złota i Dżona wasze też podejrzałam
Bursztynku super dzidziol
Santocha ehh te teśćioweW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:luz tak ? juz ostatni byl bez owulki a w przedostatnim to pecherzyk był 16 mm, ale za dwa dni juz ie było, a śladu po pęknięciu też nie było...
jak tak dalej będzie to prędzej doczekam menopauzy...
Monia, ja owulacji nie miałam przez rok. Mogę mieć tylko na CLO. Bez leków moje jajniki produkują tylko miliony milimetrowych jajeczek, nie ma dominujących. A i na CLO nie ma gwarancji, ze będą rosły prawidłowo. Od 15 miesięcy faszeruję się lekami i nie ma rezultatu. Wyniki męża słabe. Ale trzeba wierzyć!
I nie biadolę, ze to, ze śmo. Trzeba się spiąć i nie dopuszczać do siebie złych myśli. Kiedyś się uda.
Z., Macierzanka:), Little Frog, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość