X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam wieczorkiem :)
    u mnie b. pracowity dzien, nie mam sił już .. pobede z Wami troszeczke :)
    jakies nowosci bo nie dam rady nadrobić :) ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja w sumie tylko na chwile:D humorek dobry bylam u fryzjera i zmienilam kolorek wlosow podcielam wloski i nie zaluje fajnie fajnie:d zawsze bylam czarna a teraz jestem ruda jasno ruda hehe:D a kiedys maz gadal ze moge se farbowac jak chce byle nie na rudo:D a teraz sam ten kolor zaproponowal bo powiedzial ze tyle lat jest ze mna wiec juz bardziej wredna nie bede hehe:D ze niby rude sa wredne hehe

Ania_84, Z., Fidelissa, Macierzanka:), Misty87, Little Frog, Lena87, dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hej dziewczynki ja w sumie tylko na chwile:D humorek dobry bylam u fryzjera i zmienilam kolorek wlosow podcielam wloski i nie zaluje fajnie fajnie:d zawsze bylam czarna a teraz jestem ruda jasno ruda hehe:D a kiedys maz gadal ze moge se farbowac jak chce byle nie na rudo:D a teraz sam ten kolor zaproponowal bo powiedzial ze tyle lat jest ze mna wiec juz bardziej wredna nie bede hehe:D ze niby rude sa wredne hehe
    moj jak zrobilam sie na rudo to powiedzial tam gdzie zzardzewialy dach to mokro w piwnicy :P
    dlategi zawsze jest za rudym ;D

Natka098, Kaśka28, Z., Maniuś, Macierzanka:), Misty87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje zmiany i odwaznej fryzurki :)
    fajnie :)

Kaśka28 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudy fajny, ja bym chciała, ale mówią, że blado wyglądam, więc blondyna jestem, co prawda od niecałego roku, bo wcześniej brąz dominował.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmieiam od blondu po brazy z miedzianymi pasemkami, ale cały czas korci mnie odważniejszy kolorek, ale jakos się boję.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dziś tak przypaliło słońce, że masakra .. będzie sie działo w nocy cos czuję...
    juz mnie mezus posmarował balsamem sos po opalaniu..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdradzieckie słońce, ja tez mam już czerwone lekko ręce, a mało co wychodziłam i zakryta do łokci, bo mam uczulenie na słońce :/

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam w dosyc skąpej bluzce na ramiączkach i słonce dało czadu, a mam jasna karnację to mnie zaraz poparzy :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to podobnie jest ze mną, ehh ale w cień można się chować :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    to podobnie jest ze mną, ehh ale w cień można się chować :D
    mieszkam w domu i dużo pracy na dworze jest niestety nie w cieniu to nie mam takiej mozliwości :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez korzystalismy z pogody ale jakbym wiedziala ze stanie sie to co sie stalo zostalabym i kisilaby sie w domu... biegalam z moim slodiakiem i mu da lapke depnelam bo zaczepil mi sie o nogawke i .... ale piszczal plakalam jak glupia do tej pory plakac mi sie chce jak go widze...na samym poczatku trzymal lapke w gorze a jak probowal na nia nadepnac to od razu upadal na pyszczek...teraz juz jest ok ale jeszcze troszke kuleje....jak mu nie przejdzie pojedziemy do weterynarza...ale normalnie az serce mnie boli i nie chcialam sie przyznac...moje malenkie biedactwo

Fidelissa lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem kochana co czujesz napewno bedzie dobrze, wazne, że juz mu lepiej . Zobacz jak będzie jutro jak bedzie na niej chodził to super. Biedny.. ucaluj i usciskaj go ode mnie .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on juz na niej chodzi nawet biegal i wariowal z mezem a teraz spi brzuchem do gory:D oczywiscie dzisiaj na kanapie w ramach przeprosin:D

Little Frog, Lena87, dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    on juz na niej chodzi nawet biegal i wariowal z mezem a teraz spi brzuchem do gory:D oczywiscie dzisiaj na kanapie w ramach przeprosin:D
    eeeee to jest lepiej niż myślałam :)
    pewnie z początku go bolało , ale teraz to pewno już dobrze, skoro tak sie gimnastykował :)
    eehhh już sie nie mogę doczekac swojego psiaka, ale musimy jeszcze poczekac z 2 miesiace aż zrobimy do końca ogrodzenie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam spać .
    Dobrej nocy :)
    do jutra :)

Z. lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mowie dobranoc:D

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Hej :)
    Ja siedzę w pracy i jem sorbet malinowy.
    Na zewnątrz skwar, posiedziałam 20min na schodkach przed pracą ale rozbolała mnie głowa, więc chłodzę się przy wentylatorze i lodach.

Co do teściowych to mnie moja tak wku...ia, że czasami ledwo się hamuję.
    Wczoraj siedzieliśmy w kuchni z teściami, ok 22 zadzwonił Tomka telefon. Teściowa pyta kto to, a Tomek mówi że Łukasz (był naszym świadkiem). A ta jak się wydarła- pewnie na piwo chce Cię wyciągnąć, nie ma mowy, niech spada! I tak na cały głos, kiedy Tomek zaczął już rozmowę, więc pewnie Łukasz słyszał wszystko. Tomek ją opieprzył, teściu też ją ochrzanił, żeby się nie wtrącała, że Tomek ma żonę od pilnowania, jej czas na dyrygowanie synem minął. A jej się nawet głupio nie zrobiło!

Dziś rano z kolei mówimy, że Tomka kuzynka z mężem zagadali czy nie pojedziemy razem w niedzielę nad jezioro, posiedzieć przy grillu. A ta znów: jeszcze czego, pogłupieli? nad jakie jezioro?
    To ja jej na to, że i tak wybieraliśmy się nad jezioro, tylko planowaliśmy sami, bo ja chcę się poopalać trochę. No i się zaczęło....
    Że jak to w ciąży, że nie wolno, że trzeba się chronić bla bla bla.
    To jej odparowałam, że jestem dorosła i odpowiedzialna, nie zamierzam leżeć plackiem na słońcu, tylko poprzebywać trochę na słońcu, na świeżym powietrzu, przyswoić trochę wit D, której heloł! ja i moje dziecko też potrzebujemy.
    Oburzona była że hej.

Później jeszcze dyrygowała jak mamy mieć ustawione meble w kuchni, a już na mój pomysł posiadania wyspy i przeniesienia kuchenki w inne miejsce o mało zawału nie dostała. Bo przecież jest tak super w tym momencie, gdy lodówka stoi po przekątnej od kuchenki (kuchnia ponad 20m2) i tak wygodnie jest latać przez całą kuchnię. MASAKRA!
    Jak ja wytrzymam pół roku z dzieckiem i nią piętro niżej. Będzie mi się wtrącała we wszystko... :(

No pożaliłam się.

Ale! Żeby było mało: w niedzielę przyjechał Tomka brat z dziećmi (córki 14 i 18 lat), to my się chwalimy zdjęciami z usg, ta starsza ogląda i nagle pyta- tu jest jego ryj?
    Myślałam że ją uderzę w twarz. A rodzice- zero reakcji....
    O matko...
    Santocha za tego ryja to bym zwróciła uwagę.
    A teściowa ustawiaj aż ustawisz. albo ignoruj,
    Moze będzie jej głupio.....

qq87j44jhto0od0f.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanocha jedno proste zdanie dla tesciowej j
    na teraz..
    Prosze mnei nie denerwowac jestem w ciazy a dziecko zaczyna slyszec odczuwac złe emocje :P
    pozniej.. tonasze dzecko, my je wyhowujemy .. Ty mialas juz czas na wykazaanie sie ..
    ojj moja tesciowa wie doskonale ze
    jak mis ie ktos wtraci.. a ja tego nie przyjme ze spokojem to jest wojna..no coz.. juz doswiadczyl tego tata mojemo M , oraz jego brat i bratowa :D
    od tego moemntu nie zwraaja mi uwagi co mam robic.. a tesc albo nie zwraca uwagi przy mnie :P tylko mezwoi..a maz mi D:
    ostatnio czepil sie kota.. Michal wystawil kuwete zeby posprzatac a ten kurat przyszeld cos tam robic. no i traf chcial ze trafil na niposprzatana kuwete.. pozniej do mnie z tekstem ze tak nie moze byc ze kot rzadzi w domu..na co mu krotka pilka podp .. kocica nie rzadzi w domu.. ale ma takie sama prawa do czystej kuwety jak my do czystego kibla... wiec kuweta zostala wyniesiona zeby ja posprztac.. jak tata ma jakies ale to przyjde z niesprztana kuweta przez 2 tyg.. wtedy porozmawiamy jak czesto i kiedy trzbe a wyrzucac kuwete ...miana tescow bezcenna :D

zizia_a, Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    A tez czulam, xe nic z tego nie bedzie, a jednak :-)
    To tak jak ja. Postanowiłam, ze chociaż sobie zrobię teściora a tu.....dwie krechy:)

Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 812 813 814 815 816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ