Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki ja w sumie tylko na chwile:D humorek dobry bylam u fryzjera i zmienilam kolorek wlosow podcielam wloski i nie zaluje fajnie fajnie:d zawsze bylam czarna a teraz jestem ruda jasno ruda hehe:D a kiedys maz gadal ze moge se farbowac jak chce byle nie na rudo:D a teraz sam ten kolor zaproponowal bo powiedzial ze tyle lat jest ze mna wiec juz bardziej wredna nie bede hehe:D ze niby rude sa wredne hehe
Ania_84, Z., Fidelissa, Macierzanka:), Misty87, Little Frog, Lena87, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczynki ja w sumie tylko na chwile:D humorek dobry bylam u fryzjera i zmienilam kolorek wlosow podcielam wloski i nie zaluje fajnie fajnie:d zawsze bylam czarna a teraz jestem ruda jasno ruda hehe:D a kiedys maz gadal ze moge se farbowac jak chce byle nie na rudo:D a teraz sam ten kolor zaproponowal bo powiedzial ze tyle lat jest ze mna wiec juz bardziej wredna nie bede hehe:D ze niby rude sa wredne hehe
dlategi zawsze jest za rudymNatka098, Kaśka28, Z., Maniuś, Macierzanka:), Misty87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez korzystalismy z pogody ale jakbym wiedziala ze stanie sie to co sie stalo zostalabym i kisilaby sie w domu... biegalam z moim slodiakiem i mu da lapke depnelam bo zaczepil mi sie o nogawke i .... ale piszczal plakalam jak glupia do tej pory plakac mi sie chce jak go widze...na samym poczatku trzymal lapke w gorze a jak probowal na nia nadepnac to od razu upadal na pyszczek...teraz juz jest ok ale jeszcze troszke kuleje....jak mu nie przejdzie pojedziemy do weterynarza...ale normalnie az serce mnie boli i nie chcialam sie przyznac...moje malenkie biedactwo
Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
on juz na niej chodzi nawet biegal i wariowal z mezem a teraz spi brzuchem do gory:D oczywiscie dzisiaj na kanapie w ramach przeprosin:D
Little Frog, Lena87, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:on juz na niej chodzi nawet biegal i wariowal z mezem a teraz spi brzuchem do gory:D oczywiscie dzisiaj na kanapie w ramach przeprosin:D
pewnie z początku go bolało , ale teraz to pewno już dobrze, skoro tak sie gimnastykował
eehhh już sie nie mogę doczekac swojego psiaka, ale musimy jeszcze poczekac z 2 miesiace aż zrobimy do końca ogrodzenie
-
santoocha wrote:Hej
Ja siedzę w pracy i jem sorbet malinowy.
Na zewnątrz skwar, posiedziałam 20min na schodkach przed pracą ale rozbolała mnie głowa, więc chłodzę się przy wentylatorze i lodach.
Co do teściowych to mnie moja tak wku...ia, że czasami ledwo się hamuję.
Wczoraj siedzieliśmy w kuchni z teściami, ok 22 zadzwonił Tomka telefon. Teściowa pyta kto to, a Tomek mówi że Łukasz (był naszym świadkiem). A ta jak się wydarła- pewnie na piwo chce Cię wyciągnąć, nie ma mowy, niech spada! I tak na cały głos, kiedy Tomek zaczął już rozmowę, więc pewnie Łukasz słyszał wszystko. Tomek ją opieprzył, teściu też ją ochrzanił, żeby się nie wtrącała, że Tomek ma żonę od pilnowania, jej czas na dyrygowanie synem minął. A jej się nawet głupio nie zrobiło!
Dziś rano z kolei mówimy, że Tomka kuzynka z mężem zagadali czy nie pojedziemy razem w niedzielę nad jezioro, posiedzieć przy grillu. A ta znów: jeszcze czego, pogłupieli? nad jakie jezioro?
To ja jej na to, że i tak wybieraliśmy się nad jezioro, tylko planowaliśmy sami, bo ja chcę się poopalać trochę. No i się zaczęło....
Że jak to w ciąży, że nie wolno, że trzeba się chronić bla bla bla.
To jej odparowałam, że jestem dorosła i odpowiedzialna, nie zamierzam leżeć plackiem na słońcu, tylko poprzebywać trochę na słońcu, na świeżym powietrzu, przyswoić trochę wit D, której heloł! ja i moje dziecko też potrzebujemy.
Oburzona była że hej.
Później jeszcze dyrygowała jak mamy mieć ustawione meble w kuchni, a już na mój pomysł posiadania wyspy i przeniesienia kuchenki w inne miejsce o mało zawału nie dostała. Bo przecież jest tak super w tym momencie, gdy lodówka stoi po przekątnej od kuchenki (kuchnia ponad 20m2) i tak wygodnie jest latać przez całą kuchnię. MASAKRA!
Jak ja wytrzymam pół roku z dzieckiem i nią piętro niżej. Będzie mi się wtrącała we wszystko...
No pożaliłam się.
Ale! Żeby było mało: w niedzielę przyjechał Tomka brat z dziećmi (córki 14 i 18 lat), to my się chwalimy zdjęciami z usg, ta starsza ogląda i nagle pyta- tu jest jego ryj?
Myślałam że ją uderzę w twarz. A rodzice- zero reakcji....
Santocha za tego ryja to bym zwróciła uwagę.
A teściowa ustawiaj aż ustawisz. albo ignoruj,
Moze będzie jej głupio.....
-
Sanocha jedno proste zdanie dla tesciowej j
na teraz..
Prosze mnei nie denerwowac jestem w ciazy a dziecko zaczyna slyszec odczuwac złe emocje
pozniej.. tonasze dzecko, my je wyhowujemy .. Ty mialas juz czas na wykazaanie sie ..
ojj moja tesciowa wie doskonale ze
jak mis ie ktos wtraci.. a ja tego nie przyjme ze spokojem to jest wojna..no coz.. juz doswiadczyl tego tata mojemo M , oraz jego brat i bratowa
od tego moemntu nie zwraaja mi uwagi co mam robic.. a tesc albo nie zwraca uwagi przy mnietylko mezwoi..a maz mi
ostatnio czepil sie kota.. Michal wystawil kuwete zeby posprzatac a ten kurat przyszeld cos tam robic. no i traf chcial ze trafil na niposprzatana kuwete.. pozniej do mnie z tekstem ze tak nie moze byc ze kot rzadzi w domu..na co mu krotka pilka podp .. kocica nie rzadzi w domu.. ale ma takie sama prawa do czystej kuwety jak my do czystego kibla... wiec kuweta zostala wyniesiona zeby ja posprztac.. jak tata ma jakies ale to przyjde z niesprztana kuweta przez 2 tyg.. wtedy porozmawiamy jak czesto i kiedy trzbe a wyrzucac kuwete ...miana tescow bezcennazizia_a, Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość