X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi no to pięknie, cień popoludniu to juz cos!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała MI kciukam bardzo mocno:)

• Aniolek87 Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,nie wiem czy umieszczam pytanie w dobrym wątku,jak cos to sie nie gniewajcie.Otoz do poniedzialku bralam luteine ale rozbolal mnie brzuch wiec pomyslalam ze znowu sie nie udalo i dalam sobie spokoj,lecz jestem 3 dni po terminie @ i 16 dzien po zastrzyku z pregnylu,2 testy wyszly pozytywnie-czy mozliwe jest ze jestem w ciazy ?

• Aniolek87 Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak masz pozytywne testy to gratulacje - jesteś w ciąży. I nie odstawiaj lutki bez kontaktu z lekarzem.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :)

Aniolek nie wiem co to pregnyl ale jak test pozytywny no to chyba ciąża ;)

Lenka odpoczelas? :) miło Cię znów widzieć. Jak sytuacja u Ciebie? :)

Co do tesciow to ja wolę odwiedzać ich niż moich wlasnych rodziców. .. tescie sa szczesliwszym małżeństwem i czuje u nich spokój jakiego brakowało mi w rodzinnym domu. Cóż takie życie :)

U mnie upał i korki. Ale weekend jest juz otwarty! :) ide dzisiaj w plener a co! :)

Pozdrawiam, moze nie cieplo żebyście nie mialy przesytu, ale serdecznie! ;)

<3

Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Hej wszystkim :)

Aniolek nie wiem co to pregnyl ale jak test pozytywny no to chyba ciąża ;)

Lenka odpoczelas? :) miło Cię znów widzieć. Jak sytuacja u Ciebie? :)

Co do tesciow to ja wolę odwiedzać ich niż moich wlasnych rodziców. .. tescie sa szczesliwszym małżeństwem i czuje u nich spokój jakiego brakowało mi w rodzinnym domu. Cóż takie życie :)

U mnie upał i korki. Ale weekend jest juz otwarty! :) ide dzisiaj w plener a co! :)

Pozdrawiam, moze nie cieplo żebyście nie mialy przesytu, ale serdecznie! ;)

<3

Z. z odwiedzinami u teściów i rodziców mam dokładnie tak samo!

Witaj Lenko! :*

Z., dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie :D

Lena87, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Złota ;)

Cześć Z ;) nie odpoczywałam, po prostu nie miałam ochoty się odzywać ale podczytywałam Was na bieżąco :D
    U Mnie nic się nie dzieje ciekawego ;) słoneczko pięknie świeci, troszkę mnie dziś spiekło :D
    Jak co miesiąc wyszła opryszczka :/, owulacji raczej nie było przynajmniej nic Mnie nie bolało, temperatury nie mierzyłam ponieważ budziłam się o różnych porach i nie widziałam żadnego sensu :) czekam na @ niech szybko się pojawi ..

Cześć Martusia a u Ciebie jak wygląda sytuacja ? kiedy robisz test, betę bądź usg ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 18:58

martusia1986, Z., dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 a u mnie dziś dopiero 6 dpt po transferze strasznie się dłuży normalnie oszaleć idzie :P
    Jestem szalona i planuje w 9dpt za testować chociaż liczę się z tym że może nie wyjść a betę mam w klinice 30 maja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Lena87 a u mnie dziś dopiero 6 dpt po transferze strasznie się dłuży normalnie oszaleć idzie :P
    Jestem szalona i planuje w 9dpt za testować chociaż liczę się z tym że może nie wyjść a betę mam w klinice 30 maja...

Sama pewnie bym siedziała jak na szpilkach i czekała na cudowne wieści ;)

Z. a u Ciebie jak tam ?

martusia1986, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Sama pewnie bym siedziała jak na szpilkach i czekała na cudowne wieści ;)

Z. a u Ciebie jak tam ?

Ojj aby takie kochana były to będzie super :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Ojj aby takie kochana były to będzie super :)

Wiem, że istnieje taka możliwość iż zarodek się nie przyjmie ale chyba takiej opcji nie bierzemy w ogóle pod uwagę :D

martusia1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Wiem, że istnieje taka możliwość iż zarodek się nie przyjmie ale chyba takiej opcji nie bierzemy w ogóle pod uwagę :D

Staram się nie brać tej opcji pod uwagę ale też myślę z rozwagą że różnie może być..

Ale w zanadrzu mamy trzy mrozaczki ale myślę że to będzie na rodzeństwo dla kropeczki :D

Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołek możliwe że jesteś w ciąży, możliwe też że jeszcze ci wyszły pozytywy po pregnylu, zależy jak długo się u ciebie utrzymuje w organizmie.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że zanosi się na dobre wieści :) Trzymam kciuki, żeby tak było :)
    Ja przy tych upałach ledwo dyszę i nawet moja rybka tego nie mogła wytrzymać i chciała popełnić samobójstwo. Wyskoczyła na podłogę wariatka. Jak ją znalazłam to już była sucha, ale mąż ją wrzucił do akwarium i odżyła.
    A moja mama mi teraz mówi, że zgubiła telefon. Biedna, zaledwie kilka miesięcy temu go kupiła i dupa :/ Heh, jakbym ja znalazła telefon, to bym oddała bez zastanowienia. Czasami się nie da jak jest wyłączony, ale jak go ktoś dopiero po jakimś czasie wyłączył, to już takie chamstwo trochę...

Lenko, w końcu wyskoczyłaś ze strony biernej w czynną :) Jak tam ogródeczek? :) Warzywka rosną? Ja to cały rok wyglądam jak córka piekarza ;]

Z, korzystaj z pogody i wietrz tyłeczek na świeżym powietrzu ile się da! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 21:13

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh z tym telefonem to chamstwo że ludzie tak sobie biorą..:/ Mój mąż kiedyś znalazł na stacji benzynowej i od razu w kontakty żeby do kogoś zadzwonić i poinformować..Gościu był tak zadowolony że zaproponował zapłatę oczywiście odmówiliśmy cieszyłam się że mąż spełnił dobry uczynek :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsza jest utrata nie samego aparatu, a kontaktów i problemu z numerem, chodzenie za duplikatem karty itp.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Ale upały zawitały do nas. Ja to w taką pogodę z domu wyjść nie mogę, bo od razu ból głowy dopada i wymioty. Ale dobrze, że na podwórku mam trochę cienia.
    Dziś niestety nocka w pracy. M. może zapomnieć o wolnym, bo żona kolegi z pracy (szefa) co w ciąży już nie będzie przychodziła do pracy.... M. dostał propozycję pracy jako kierowca, ma zajmować się transportem mebli. Praca niestety nie w raju, tylko Litwa, Włochy. Ale zarobki większę i to prawie 3krotnie. Ja tam jestem za, może wreszcie udałoby się mu uzbierać na prawo jazdy na autobus, bo pracując tutaj nie ma niestety szans.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 817 818 819 820 821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ