Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam,nie wiem czy umieszczam pytanie w dobrym wątku,jak cos to sie nie gniewajcie.Otoz do poniedzialku bralam luteine ale rozbolal mnie brzuch wiec pomyslalam ze znowu sie nie udalo i dalam sobie spokoj,lecz jestem 3 dni po terminie @ i 16 dzien po zastrzyku z pregnylu,2 testy wyszly pozytywnie-czy mozliwe jest ze jestem w ciazy ?
-
Hej wszystkim
Aniolek nie wiem co to pregnyl ale jak test pozytywny no to chyba ciąża
Lenka odpoczelas?miło Cię znów widzieć. Jak sytuacja u Ciebie?
Co do tesciow to ja wolę odwiedzać ich niż moich wlasnych rodziców. .. tescie sa szczesliwszym małżeństwem i czuje u nich spokój jakiego brakowało mi w rodzinnym domu. Cóż takie życie
U mnie upał i korki. Ale weekend jest juz otwarty!ide dzisiaj w plener a co!
Pozdrawiam, moze nie cieplo żebyście nie mialy przesytu, ale serdecznie!
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Hej wszystkim
Aniolek nie wiem co to pregnyl ale jak test pozytywny no to chyba ciąża
Lenka odpoczelas?miło Cię znów widzieć. Jak sytuacja u Ciebie?
Co do tesciow to ja wolę odwiedzać ich niż moich wlasnych rodziców. .. tescie sa szczesliwszym małżeństwem i czuje u nich spokój jakiego brakowało mi w rodzinnym domu. Cóż takie życie
U mnie upał i korki. Ale weekend jest juz otwarty!ide dzisiaj w plener a co!
Pozdrawiam, moze nie cieplo żebyście nie mialy przesytu, ale serdecznie!
Z. z odwiedzinami u teściów i rodziców mam dokładnie tak samo!
Witaj Lenko! :*Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Złota
Cześć Znie odpoczywałam, po prostu nie miałam ochoty się odzywać ale podczytywałam Was na bieżąco
U Mnie nic się nie dzieje ciekawegosłoneczko pięknie świeci, troszkę mnie dziś spiekło
Jak co miesiąc wyszła opryszczka, owulacji raczej nie było przynajmniej nic Mnie nie bolało, temperatury nie mierzyłam ponieważ budziłam się o różnych porach i nie widziałam żadnego sensu
czekam na @ niech szybko się pojawi ..
Cześć Martusia a u Ciebie jak wygląda sytuacja ? kiedy robisz test, betę bądź usg ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 18:58
martusia1986, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Lena87 a u mnie dziś dopiero 6 dpt po transferze strasznie się dłuży normalnie oszaleć idzie
Jestem szalona i planuje w 9dpt za testować chociaż liczę się z tym że może nie wyjść a betę mam w klinice 30 maja...
Sama pewnie bym siedziała jak na szpilkach i czekała na cudowne wieści
Z. a u Ciebie jak tam ?martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Wiem, że istnieje taka możliwość iż zarodek się nie przyjmie ale chyba takiej opcji nie bierzemy w ogóle pod uwagę
Staram się nie brać tej opcji pod uwagę ale też myślę z rozwagą że różnie może być..
Ale w zanadrzu mamy trzy mrozaczki ale myślę że to będzie na rodzeństwo dla kropeczkiLena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Widzę, że zanosi się na dobre wieści
Trzymam kciuki, żeby tak było
Ja przy tych upałach ledwo dyszę i nawet moja rybka tego nie mogła wytrzymać i chciała popełnić samobójstwo. Wyskoczyła na podłogę wariatka. Jak ją znalazłam to już była sucha, ale mąż ją wrzucił do akwarium i odżyła.
A moja mama mi teraz mówi, że zgubiła telefon. Biedna, zaledwie kilka miesięcy temu go kupiła i dupaHeh, jakbym ja znalazła telefon, to bym oddała bez zastanowienia. Czasami się nie da jak jest wyłączony, ale jak go ktoś dopiero po jakimś czasie wyłączył, to już takie chamstwo trochę...
Lenko, w końcu wyskoczyłaś ze strony biernej w czynnąJak tam ogródeczek?
Warzywka rosną? Ja to cały rok wyglądam jak córka piekarza ;]
Z, korzystaj z pogody i wietrz tyłeczek na świeżym powietrzu ile się da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 21:13
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhh z tym telefonem to chamstwo że ludzie tak sobie biorą..
Mój mąż kiedyś znalazł na stacji benzynowej i od razu w kontakty żeby do kogoś zadzwonić i poinformować..Gościu był tak zadowolony że zaproponował zapłatę oczywiście odmówiliśmy cieszyłam się że mąż spełnił dobry uczynek
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór. Ale upały zawitały do nas. Ja to w taką pogodę z domu wyjść nie mogę, bo od razu ból głowy dopada i wymioty. Ale dobrze, że na podwórku mam trochę cienia.
Dziś niestety nocka w pracy. M. może zapomnieć o wolnym, bo żona kolegi z pracy (szefa) co w ciąży już nie będzie przychodziła do pracy.... M. dostał propozycję pracy jako kierowca, ma zajmować się transportem mebli. Praca niestety nie w raju, tylko Litwa, Włochy. Ale zarobki większę i to prawie 3krotnie. Ja tam jestem za, może wreszcie udałoby się mu uzbierać na prawo jazdy na autobus, bo pracując tutaj nie ma niestety szans.