X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Szkoda kontaktów i zdjęć przede wszystkim. No cóż...bywa.
    Uciekam do spania.
    Dobranoc! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi duszno ... nie wiem jak zasne

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Jeszcze godzinka i wolny weekend :)
    Jutro świętujemy rocznicę ślubu ;) Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że M. nie da plamy i kupi mi jakiegoś badyla.
    Ale jestem wściekła, koleżanki z pracy dostały wypłatę, a ja nie. Bo ponoć szef nie miał jeszcze całej kasy od kierowców, przyniósł w zwartek tej dziewczynie co miała nockę i tej co dzień, a że ja miałam później nockę, to padło na mnie i nie dostałam wypłaty. Jak się wkurzę, to zaraz zadzwonię do szefa i zapytam dlaczego padło na mnie? To mógł dać po połowie skoro nie miał całej kasy. Wrrrrr zaraz wyjdę z siebie.
    Miłego weekendu.

Z., dżona lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Sara, przyjemnego świętowania! ;) A z tym szefem to kiepsko :/ ale tak się w tych czasach traktuje pracowników...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Wpadłam życzyć miłego dnia:)
    Sara wszystkiego naj z okazji rocznicy:)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:D Sara wiem co czujesz sama kiedys tak pracowalam w zlobku prywatnym babeczka opozniala sie z wyplata czasami nawet miesiac...a na fryzjera we wroclawiu miala sama sie chwalila ze 500zl na niego dala...wtedy do byla moja wieksza czesc wyplaty...ale i tak wspominam ten czas najlepiej na swiecie:D bo dzieci fajne miejsce fajne i babeczki kurcze super miejsce bylo szkoda ze nie pociaglo dlugo...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam:) Jak pogoda u was? U mnie zapowiada się pięknie i słonecznie:)
    Kasia nie pozanałam Cie, myślę kto to sie tutaj wypiwada :D Kolorek boski :)

Kaśka28 lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mialam nie zmieniac awatarka ale jakos mam czas na zmiany w swoim zyciu i zaczelam od kloru wlosow teraz avatar a za chwile moze faktycznie odchudzanie:D

Little Frog, Nati89, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek! ;)

U mnie też upał. Obecnie w pokoju mam 27 stopni o.O Jadę po wiatrak zanim pprzyjdzie lato pelna gębą i mi wszystkie wykupia :)
    Życzę wam milego dnia!

<3

Lena87, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Zabka witajcie:D co u was?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam cos poeksperymentować z wlosami, ale teraz nie bardzo, jedyne co to chyba zetne na boba bo bedzie mi wygodniej i wyrownam moj odsrost zeby juz w ciazy wiecej nie farbowac, ale poczekam do II trymestru

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia .. nawet moja temp ciała poranna wskazuje na upaly :)

Malenq, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kasiu! u mnie nic ciekawego, ale za to u Ciebie zmiany, zmiany, zmiany :):) Super! :) Mam nadzieję, że to dodaje Ci pozytywnej energii :)
    Z, też muszę się w jakiś wiatraczek zaopatrzyć, bo zginę :D A co do wiatraczków, to mój mąż spełnia swoje dziecięce marzenia i ostatnio kpił sobie taki zdalnie sterowany samolocik (zazwyczaj mężczyźni tak się bawią pod pretekstem zabawy z dzieckiem, ale cóż - mój wyprzedził ten zwyczaj) no i ja leżałam wczoraj taka półprzytomna jak mucha przed zimą i wpadł na pomysł, że mnie ochłodzi wiatrem z tego helikopterka...pech chciał, że nad moją głową bateria mu padła i spadł na mnie i wkręcił mi się we włosy (!!!). Wyplątałam tyle ile się dało, ale było ciężko, bo zrobił mi kilka mini dredów i musiałam trochę obciąć. Myślałam, że mu nogi z tyłka powyrywam, bo na punkcie swoich włosów to j akurat mam okropnego bzika. Heh, ja to przy nim chyba nigdy nie będę się nudzić...

Nati89, Natka098, Misty87, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaahha Żabko ale Twoj ma pomysły :P

Little Frog lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hahaahha Żabko ale Twoj ma pomysły :P
    Ja dziękuję za takie wspaniałe pomysły! :D Jakbym zaczęła spisywać te wszystkie moje wypadki, to bym niezłą komedię stworzyła ;]

Z. lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fuck masakra pewnie przepraszal i przepraszal...j mykam do sprztania i jade kupic prezencik dla mamy na dzien mamy:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, przepraszał, a przy tym się dusił ze śmiechu ;] Powinnam dostać order za cierpliwość i wytrzymałość psychiczną
    :) Kasiu, jak skończysz u siebie, to wpadnij do mnie :D Też by się przydało ogarnąć, a chęci kompletnie brak!
    Miłego dnia!! :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Miłego weekendu dla wszystkich ;)

Monia chciałaś owulkę i masz, ciesze się <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa. Odkąd odnalazłam to forum nie moge przestać czytać.
    Dziś postanowiłam się zarejestrować.

Little Frog, Lena87, Z., Kaśka28, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
‹‹ 818 819 820 821 822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ