Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Jeszcze godzinka i wolny weekend
Jutro świętujemy rocznicę ślubuJuż się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że M. nie da plamy i kupi mi jakiegoś badyla.
Ale jestem wściekła, koleżanki z pracy dostały wypłatę, a ja nie. Bo ponoć szef nie miał jeszcze całej kasy od kierowców, przyniósł w zwartek tej dziewczynie co miała nockę i tej co dzień, a że ja miałam później nockę, to padło na mnie i nie dostałam wypłaty. Jak się wkurzę, to zaraz zadzwonię do szefa i zapytam dlaczego padło na mnie? To mógł dać po połowie skoro nie miał całej kasy. Wrrrrr zaraz wyjdę z siebie.
Miłego weekendu.Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki:D Sara wiem co czujesz sama kiedys tak pracowalam w zlobku prywatnym babeczka opozniala sie z wyplata czasami nawet miesiac...a na fryzjera we wroclawiu miala sama sie chwalila ze 500zl na niego dala...wtedy do byla moja wieksza czesc wyplaty...ale i tak wspominam ten czas najlepiej na swiecie:D bo dzieci fajne miejsce fajne i babeczki kurcze super miejsce bylo szkoda ze nie pociaglo dlugo...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No mialam nie zmieniac awatarka ale jakos mam czas na zmiany w swoim zyciu i zaczelam od kloru wlosow teraz avatar a za chwile moze faktycznie odchudzanie:D
Little Frog, Nati89, przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry Kasiu! u mnie nic ciekawego, ale za to u Ciebie zmiany, zmiany, zmiany
Super!
Mam nadzieję, że to dodaje Ci pozytywnej energii
Z, też muszę się w jakiś wiatraczek zaopatrzyć, bo zginęA co do wiatraczków, to mój mąż spełnia swoje dziecięce marzenia i ostatnio kpił sobie taki zdalnie sterowany samolocik (zazwyczaj mężczyźni tak się bawią pod pretekstem zabawy z dzieckiem, ale cóż - mój wyprzedził ten zwyczaj) no i ja leżałam wczoraj taka półprzytomna jak mucha przed zimą i wpadł na pomysł, że mnie ochłodzi wiatrem z tego helikopterka...pech chciał, że nad moją głową bateria mu padła i spadł na mnie i wkręcił mi się we włosy (!!!). Wyplątałam tyle ile się dało, ale było ciężko, bo zrobił mi kilka mini dredów i musiałam trochę obciąć. Myślałam, że mu nogi z tyłka powyrywam, bo na punkcie swoich włosów to j akurat mam okropnego bzika. Heh, ja to przy nim chyba nigdy nie będę się nudzić...
Nati89, Natka098, Misty87, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
No tak, przepraszał, a przy tym się dusił ze śmiechu ;] Powinnam dostać order za cierpliwość i wytrzymałość psychiczną
Kasiu, jak skończysz u siebie, to wpadnij do mnie
Też by się przydało ogarnąć, a chęci kompletnie brak!
Miłego dnia!!Z., dżona lubią tę wiadomość