Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no ja też ciekawa jestem ile ten zastrzyk bo zapewnie mnie nie ominie:/ więc msc będę miała ustawiony clo jeśli coś będzie to pewnie na pęknięcie i dupka majątek a aptece zostawię
Nie martw się ja też wiem, że Mnie to nie ominie ..
Został mi jeszcze duphaston więc Go skończę @ troszkę szybciej przyjdzie,
tylko co ja zrobię w przyszłym cyklu ?
Bo ona nie jest skora do przepisania duphastonu
Chyba pozostanie Mi odwiedzić innego ginekologa i poprosić o receptę .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki
Mam już swój wiateeerek!Jest dużo lepiej, odpoczywam sobie po obiadku. Ale tylko chwilkę bo niedługo wybywamy wykorzystać pogodę i weekend
Lenka zaciskam mocno kciuki aby Ci to CLO pomogło jak Anutce
Magdas za Ciebie też kciukam mocno! I dobrze, że powiedziałaś teściowej. Może weźmie sobie do serca!
Żabko ten Twój mąż to dobre pomysły maAle mój tez taki, że przepraszałby a z drugiej strony pękałby ze śmiechu
Misty, wulkanie energii z dwoma góralami pod serduchem!Odpoczywać też trzeba!
Ściskam mocno wszystkie!Lena87, Magdas, Little Frog, Anutka, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. Mi aktualnie już nie jest potrzebny twój wiaterek
deszcz popadał, troszkę grzmi
fajnie chłodniutko się zrobiło
ale pewnie się to jeszcze dziś zmieni bo słoneczko przebija chmurki
Do CLO jeszcze troszkę czasu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 14:04
Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Z. Mi aktualnie już nie jest potrzebny twój wiaterek
deszcz popadał, troszkę grzmi
fajnie chłodniutko się zrobiło
ale pewnie się to jeszcze dziś zmieni bo słoneczko przebija chmurki
Do CLO jeszcze troszkę czasu jest
U mnie burze ponoć jutro mają być, ale kto tam wie. Jak taki upał to chwila moment może się zmienić
Za ten wiaterek jak mi rachunki za prąd przyślą to się wtedy dopiero będę cieszyć hah
A do CLO już bliżej jak dalej nie?będzie dobrze!
PS. Laura za Ciebie też mocno zaciskam kciuki! W końcu zamówiłaś bociana na teraz
I w ogóle za każdą o!Little Frog, Lena87, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Matko, na mnie siódme poty wychodzą. Robię pierwsze (i prawdopodobnie ostatnie) gołąbki w życiu.
Możecie się teraz śmiać, ale ja nie wiedziałam, że z nimi tyle roboty! Myślałam, że to się normalnie trochę mięsa w listek zawija, wrzuca do gara i gotowe. Że też mnie mama nie nauczyła gotować (w zasadzie to pierwsze sama by się musiała nauczyć).... Wtedy bym taka głupia nie była i wiedziałabym, że na upałach nie warto robić gołąbków, bo trochę czasu musi być piec włączony...
Lena87, Natka098, agawa, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Matko, na mnie siódme poty wychodzą. Robię pierwsze (i prawdopodobnie ostatnie) gołąbki w życiu.
Możecie się teraz śmiać, ale ja nie wiedziałam, że z nimi tyle roboty! Myślałam, że to się normalnie trochę mięsa w listek zawija, wrzuca do gara i gotowe. Że też mnie mama nie nauczyła gotować (w zasadzie to pierwsze sama by się musiała nauczyć).... Wtedy bym taka głupia nie była i wiedziałabym, że na upałach nie warto robić gołąbków, bo trochę czasu musi być piec włączony...gołąbki zjeść z młodej kapusty dobra rzecz. Ale siódme poty ze mnie przy tym wyszły
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:U mnie burze ponoć jutro mają być, ale kto tam wie. Jak taki upał to chwila moment może się zmienić
Za ten wiaterek jak mi rachunki za prąd przyślą to się wtedy dopiero będę cieszyć hah
A do CLO już bliżej jak dalej nie?będzie dobrze!
PS. Laura za Ciebie też mocno zaciskam kciuki! W końcu zamówiłaś bociana na teraz
I w ogóle za każdą o!
Chociaż inne boćki też istnieją
Dziękuję dziewczyny za kciukaski, a są potrzebneLena87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to mąż mi zwiał do kumpla. Mam teraz trochę czasu i planuję nic nie robić i leżeć brzuchem do góry.
Chociaż w sumie może trochę sobie w szafkach posegreguję... Jeszcze mam ponad 5 tygodni do wyjazdu, ale jestem tak podekscytowana, że najchętniej już bym siedziała ze spakowaną walizką
Laura, boćków tyle, że jakiś się znajdzie dla CiebieNo i przyleci teraz wedle Twojego zamówienia
PS Moje gołąbki wyszły pyszne!(ahhh ta skromność
Ale ja mam tak zazwyczaj, że za pierwszym razem mi wszystko wychodzi, a za kolejnymi razami już niekoniecznie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:02
Laura, Natka098, Lena87, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam, staramy się co prawda dopiero pierwszy cykl.. jestem 7dpo i dziś po stosunku dorwały mnie takie skurcze w podbrzuszu (podejrzewam, że to macica), że nie mogłam się nawet ruszyć. Żeby przewrócić się na drugi bok musiałam poprosić mojego narzeczonego o pomoc
Pierwszy raz w życiu spotkało mnie coś takiego
Czym to mogło być spowodowane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:12
-
nick nieaktualny