Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:
Zajsonek nie musisz za każdym razem kopiować link do wykresu, wystarczy że wkleisz Go do podpisu
Ustawienia -> Społeczność -> I na dole masz tabelkę do wklejenia Linku
Kto Wie, może akurat będzie to złoty strzał tak jak u Naszej Misty
( do tego podwójny bo bliźniaki)
Do tego nie bądź tak w gorącej wodzie kąpana z tymi testamipoczekaj do @ wtedy wszystko będzie wiadome
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:26
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Wiem Lena wiem
tylko jak sobie poradzić z takim stresem ?
Zająć się czymś, było by Mi łatwiej gdybym pracowała
W ostatnie dni, dużo czasu spędziłam przed domem bądź pozanawet byłam na pielgrzymce komunijnej z Chrześnicą
Przeczytałam książkę ..dżona lubi tę wiadomość
-
no ja właśnie też nie pracuję
Ale cały ten tydzień też o tym nie myślałam, bo jeździliśmy na działkę i zawsze było co robić
Ale teraz gdy siedzę w domu nie ma co robić, wczoraj całe mieszkanie posprzątane dzisiaj jedynie co to pranie nastawiłam, nawet obiadu mi się nie chciało robić więc poszliśmy do zaprzyjaźnionej restauracji
Właśnie myślę nad przeczytaniem jakiejś książki
Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:jedynie co to ratują mnie szkoła, uczę się zaocznie ale zajęcia mam co drugi weekend, a tam jedna kuzynka w ciąży a druga ma już synka, który ma teraz 6 miesięcy
Tym się nie przejmuj, u Mnie to samowszyscy w koło mają dzieci tylko Ja nie
jest to irytujące ale to nie jest Mój wybór
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek, to i ja się dołączam do życzeń "złotego strzału"
Lenko, a u mnie to teraz różnie bywa. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co bez kubraczków, ale chyba się na nie zdecyduję. W sumie i tak jadę do Polski za ponad miesiąc, to może jeszcze na ten czas się wstrzymamy. Nie wiem....nic nie planuję, bo z planów niewiele wychodzi...musimy to jeszcze skonsultować. Troszkę się u nas pozmieniało, także wolę dobrze wszystko przemyśleć. Z jednej strony szkoda czekać, bo co druga pisze, że żałuje, że się nie starała wcześniej, z drugiej to mnie już samą trochę tak "ciśnie", a z jeszcze innej strony to też nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko. Zawsze jest coś, co by się przydało zrobić zanim dziecko przyjdzie na świat. Mam ostatnio straszny mętlik w głowie. Serce walczy z rozumem.
CLOnówka niestety, ale nie mogę Ci pomóc. Nie mam zielonego pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:47
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCLOnówka wrote:kochane coś napstrykałam na ovufriend i nie mogę dodać wpisu do pamiętnika, chciałam pousuwać wszystkie wykresy z OF i BBF i jakieś jaja mi wyszły . Wiecie jak to naprawić??
Nie mam zielonego pojęcia jak Ci pomóc..
Zajsonek wrote:Lena no na pewno kiedyś przyjdzie na nas poraA może nawet w tym cyklu
Na Mnie nie licz , moje cykle są posrane
Little Frog wrote:Zajsonek, to i ja się dołączam do życzeń "złotego strzału"
Lenko, a u mnie to teraz różnie bywa. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co bez kubraczków, ale chyba się na nie zdecyduję. W sumie i tak jadę do Polski za ponad miesiąc, to może jeszcze na ten czas się wstrzymamy. Nie wiem....nic nie planuję, bo z planów niewiele wychodzi...musimy to jeszcze skonsultować. Troszkę się u nas pozmieniało, także wolę dobrze wszystko przemyśleć. Z jednej strony szkoda czekać, bo co druga pisze, że żałuje, że się nie starała wcześniej, z drugiej to mnie już samą trochę tak "ciśnie", a z jeszcze innej strony to też nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko. Zawsze jest coś, co by się przydało zrobić zanim dziecko przyjdzie na świat. Mam ostatnio straszny mętlik w głowie. Serce walczy z rozumem.
Żabko jestem tego samego zdania, Gdyby wiedziała że takie to trudne będzie to zaczęła bym te wszystkie podchody robić wcześniej ..
Nigdy nie będziesz pewna, czy będzie odpowiedni czas ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 19:01
-
Lena87 wrote:Na Mnie nie licz , moje cykle są posrane
Ja tam wierzę w większe i mniejsze cuda
I czekam z niecierpliwością aż nam się pochwalisz pozytywnym wynikiem
Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny