X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból był okropny.. Największemu wrogowi tego nie życzę :( Mam nadzieję, że to nic poważnego :) I może uda nam się już za pierwszym razem ?

Lena87 dziękuję za miłe przywitanie :)

80d3cc6b6986cf27d886eaf8391400ff.png

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Ból był okropny.. Największemu wrogowi tego nie życzę :( Mam nadzieję, że to nic poważnego :) I może uda nam się już za pierwszym razem ?

Lena87 dziękuję za miłe przywitanie :)

80d3cc6b6986cf27d886eaf8391400ff.png

Zajsonek nie musisz za każdym razem kopiować link do wykresu, wystarczy że wkleisz Go do podpisu ;)

Ustawienia -> Społeczność -> I na dole masz tabelkę do wklejenia Linku ;)

Kto Wie, może akurat będzie to złoty strzał tak jak u Naszej Misty ;)
    ( do tego podwójny bo bliźniaki <3 )

Do tego nie bądź tak w gorącej wodzie kąpana z tymi testami ;) poczekaj do @ wtedy wszystko będzie wiadome :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:26

Misty87 lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 dziękuję za podpowiedź :)

Bliźniaki no to powiem, że podwójne szczęście ! :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, to Ci niedobry mąż :D zamiast spędzić czas z tobą i <3 aby dzieci z tego były :D
    ps: Nadal w kubraczku ?

u Mnie straszna ulewa jest :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Lena 87 dziękuję za podpowiedź :)

Bliźniaki no to powiem, że podwójne szczęście ! :)

Kochana, Mniejszy stres :) Im bardziej się nakręcasz tym Mniej wychodzi ;)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Lena wiem :) tylko jak sobie poradzić z takim stresem ? :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Wiem Lena wiem :) tylko jak sobie poradzić z takim stresem ? :)

Zająć się czymś, było by Mi łatwiej gdybym pracowała o.O

W ostatnie dni, dużo czasu spędziłam przed domem bądź poza ;) nawet byłam na pielgrzymce komunijnej z Chrześnicą ;)
    Przeczytałam książkę ..

dżona lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie też nie pracuję :) Ale cały ten tydzień też o tym nie myślałam, bo jeździliśmy na działkę i zawsze było co robić :) Ale teraz gdy siedzę w domu nie ma co robić, wczoraj całe mieszkanie posprzątane dzisiaj jedynie co to pranie nastawiłam, nawet obiadu mi się nie chciało robić więc poszliśmy do zaprzyjaźnionej restauracji :) Właśnie myślę nad przeczytaniem jakiejś książki :)

Lena87, dżona lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedynie co to ratują mnie szkoła, uczę się zaocznie ale zajęcia mam co drugi weekend, a tam jedna kuzynka w ciąży a druga ma już synka, który ma teraz 6 miesięcy :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    jedynie co to ratują mnie szkoła, uczę się zaocznie ale zajęcia mam co drugi weekend, a tam jedna kuzynka w ciąży a druga ma już synka, który ma teraz 6 miesięcy :)

Tym się nie przejmuj, u Mnie to samo ;) wszyscy w koło mają dzieci tylko Ja nie o.O jest to irytujące ale to nie jest Mój wybór :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane coś napstrykałam na ovufriend i nie mogę dodać wpisu do pamiętnika, chciałam pousuwać wszystkie wykresy z OF i BBF i jakieś jaja mi wyszły . Wiecie jak to naprawić??

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena no na pewno kiedyś przyjdzie na nas pora :) A może nawet w tym cyklu :)

CLOnówka nie mam pojęcia jak to naprawić :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek, to i ja się dołączam do życzeń "złotego strzału" :) :)
    Lenko, a u mnie to teraz różnie bywa. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co bez kubraczków, ale chyba się na nie zdecyduję. W sumie i tak jadę do Polski za ponad miesiąc, to może jeszcze na ten czas się wstrzymamy. Nie wiem....nic nie planuję, bo z planów niewiele wychodzi...musimy to jeszcze skonsultować. Troszkę się u nas pozmieniało, także wolę dobrze wszystko przemyśleć. Z jednej strony szkoda czekać, bo co druga pisze, że żałuje, że się nie starała wcześniej, z drugiej to mnie już samą trochę tak "ciśnie", a z jeszcze innej strony to też nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko. Zawsze jest coś, co by się przydało zrobić zanim dziecko przyjdzie na świat. Mam ostatnio straszny mętlik w głowie. Serce walczy z rozumem.
    CLOnówka niestety, ale nie mogę Ci pomóc. Nie mam zielonego pojęcia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:47

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    kochane coś napstrykałam na ovufriend i nie mogę dodać wpisu do pamiętnika, chciałam pousuwać wszystkie wykresy z OF i BBF i jakieś jaja mi wyszły . Wiecie jak to naprawić??

Nie mam zielonego pojęcia jak Ci pomóc :O ..

Zajsonek wrote:
    Lena no na pewno kiedyś przyjdzie na nas pora :) A może nawet w tym cyklu :)

Na Mnie nie licz , moje cykle są posrane ;)

Little Frog wrote:
    Zajsonek, to i ja się dołączam do życzeń "złotego strzału" :) :)
    Lenko, a u mnie to teraz różnie bywa. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co bez kubraczków, ale chyba się na nie zdecyduję. W sumie i tak jadę do Polski za ponad miesiąc, to może jeszcze na ten czas się wstrzymamy. Nie wiem....nic nie planuję, bo z planów niewiele wychodzi...musimy to jeszcze skonsultować. Troszkę się u nas pozmieniało, także wolę dobrze wszystko przemyśleć. Z jednej strony szkoda czekać, bo co druga pisze, że żałuje, że się nie starała wcześniej, z drugiej to mnie już samą trochę tak "ciśnie", a z jeszcze innej strony to też nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko. Zawsze jest coś, co by się przydało zrobić zanim dziecko przyjdzie na świat. Mam ostatnio straszny mętlik w głowie. Serce walczy z rozumem.

Żabko jestem tego samego zdania, Gdyby wiedziała że takie to trudne będzie to zaczęła bym te wszystkie podchody robić wcześniej ..
    Nigdy nie będziesz pewna, czy będzie odpowiedni czas ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 19:01

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog dziękuję bardzo :) i wzajemnie <3

Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Na Mnie nie licz , moje cykle są posrane ;)
    Oj tam. Z posranych cykli też mogą wyjść dwie kreski :) Ja tam wierzę w większe i mniejsze cuda :) I czekam z niecierpliwością aż nam się pochwalisz pozytywnym wynikiem :) :)

Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 87 ja tam wierze w twój cykl <3

Lena87 lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Lena 87 ja tam wierze w twój cykl <3

Oj tam Oj tam ;) Ja czekam na Was ;)

Z. lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek moim zdaniem ten ból to mógł się zdażyć. Macica to przecież mieśnie, a skurcz mięśni przy wysiłku to nic dziwnego.

Dobrze że przeszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 19:08

Zajsonek, dżona lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej gdy wszystkie będziemy w ciąży :)

liwi, Lena87, dżona lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ