X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natko mam do cie bie pytanie :)
    czemu nie idziesz wywołać @ ? podziwiam cie za cierpliwosc :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry, Wy macie słoneczko a ja mam pochmurnie o.O

Z chęcią się zamienię :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia bo chce zeby sama przyszła, ostatnio wywoływałam po 70 dniach, coś mi się poprzestawiało bo wcześniej miałam regularne, a ze mną jest tak ze jak już biorę hormony to już potem się bez nich pojawić nie chce sama,

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahha :) no w sumie lepiej jak naturalnie przyjdzie niz wywoływac ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane <3
    co u was ? :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    witam kochane <3
    co u was ? :)
    Hej :)
    odwiedziłam Twoj wykres i widzę , że nie tylko ja mam taki dziwny w tym cyklu :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    odwiedziłam Twoj wykres i widzę , że nie tylko ja mam taki dziwny w tym cyklu :)

racja :)
    ale może ten dziwny okaże się tym szczęśliwym <3

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nastawiam sie bo zbyt wiele rozczarowan za mną :)
    ale moglabyś mieć rację :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój pierwszy cykl starań :) Ale kto wie :)
    W każdym bądź razie zafasolkowania życzę <3

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas 10 - ty miesiac staran.
    Powodzenia i szybkiego zafasolkowania :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, u mnie pochmurno i trochę sie schłodziło, nawet jest ok, ja lubie upały, ale nie lubie duchówy, a ostatnie dwa dni była totalna duchówa, czuję się nawet ok
    Witam nowe staraczki :)

Z. lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    U mnie też słonecznie. W domu nie da się wytrzymać, więc trzeba gdzieś ruszyć na łono natury :)
    Miłego dnia Wam życzę! :)

Z. lubi tę wiadomość

• emi13 Nowa

Wysłany: 25 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 12:12

emi13
  • Z. Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z kawką :)

Mało żeście popisały ;)
    U mnie robi się pochmurno powoli. Ponoć ma padać o.O a ja nie lubieju deszczu ale co zrobić? :D

Złota super że tempka robi up up ;) i niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie :D

Lena ty sie jeszcze z tym kopnietym cyklem zdziwisz jak zobaczysz w końcu te dwie kreski. <3 a dobrze dobrane książki potrafią nieźle podnieść na duchu :)

Witam też nowe koleżanki ;) oby Wam sie szybciutko udało :) nie bede wam mówić wrzućcie na luz bo ja sie spinalam bardziej na początku i teraz dopiero sama doszłam do tego że ważny jest spokój ;) wszystko w swoim czasie. Ale może nie będziecie musiały zaliczać kolejnych etapów. Powodzenia! ;)

U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia :)

nick nieaktualny, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:50

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi13 wrote:
    witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.

Leki skracają cykle. Ja mam 3-dniowe. Infolic biorę od listopada.

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Witam z kawką :)

Mało żeście popisały ;)

Złota super że tempka robi up up ;) i niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie :D

U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia :)

Mało, bo upał, nikogo w domu przed kompem nie uświadczysz :D

Tempka robiła up up już tyle razy, ze może powinnam przestać się nią ekscytować. Ale nie mogę, jak robi up up, to mi się załącza opcja : czekamy na @ z nadzieją, że nie przyjdzie).

Ja dziś jestem przywiązana do kompa - mąż jest dyslektykiem, a ma raport w pracy do oddania, więc siedzę i poprawiam byki :D

dżona lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki
    nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
    przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
    wszytso sie wyjasnilo :)
    jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win :P
    dobrze mu tak .
    ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
    przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc :-). dziewczynki
    nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
    przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
    wszytso sie wyjasnilo :)
    jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win :P
    dobrze mu tak .
    ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
    przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara :D
    Kochana emocje emocje

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Po 12 h pracy umrzywam. Ale jest jakiś plusik niedzieli. Mamy nowy cykl :D

Anutka lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ