Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 12:12
emi13 -
Witam z kawką
Mało żeście popisały
U mnie robi się pochmurno powoli. Ponoć ma padaća ja nie lubieju deszczu ale co zrobić?
Złota super że tempka robi up upi niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie
Lena ty sie jeszcze z tym kopnietym cyklem zdziwisz jak zobaczysz w końcu te dwie kreski.a dobrze dobrane książki potrafią nieźle podnieść na duchu
Witam też nowe koleżankioby Wam sie szybciutko udało
nie bede wam mówić wrzućcie na luz bo ja sie spinalam bardziej na początku i teraz dopiero sama doszłam do tego że ważny jest spokój
wszystko w swoim czasie. Ale może nie będziecie musiały zaliczać kolejnych etapów. Powodzenia!
U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia
Natka098, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
emi13 wrote:witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.
Leki skracają cykle. Ja mam 3-dniowe. Infolic biorę od listopada. -
Z. wrote:Witam z kawką
Mało żeście popisały
Złota super że tempka robi up upi niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie
U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia
Mało, bo upał, nikogo w domu przed kompem nie uświadczysz
Tempka robiła up up już tyle razy, ze może powinnam przestać się nią ekscytować. Ale nie mogę, jak robi up up, to mi się załącza opcja : czekamy na @ z nadzieją, że nie przyjdzie).
Ja dziś jestem przywiązana do kompa - mąż jest dyslektykiem, a ma raport w pracy do oddania, więc siedzę i poprawiam byki
dżona lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
wszytso sie wyjasnilo
jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win
dobrze mu tak .
ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara -
Ania_84 wrote:Czesc
. dziewczynki
nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
wszytso sie wyjasnilo
jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win
dobrze mu tak .
ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara