X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natko mam do cie bie pytanie :)
    czemu nie idziesz wywołać @ ? podziwiam cie za cierpliwosc :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry, Wy macie słoneczko a ja mam pochmurnie o.O

Z chęcią się zamienię :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia bo chce zeby sama przyszła, ostatnio wywoływałam po 70 dniach, coś mi się poprzestawiało bo wcześniej miałam regularne, a ze mną jest tak ze jak już biorę hormony to już potem się bez nich pojawić nie chce sama,

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahha :) no w sumie lepiej jak naturalnie przyjdzie niz wywoływac ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane <3
    co u was ? :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    witam kochane <3
    co u was ? :)
    Hej :)
    odwiedziłam Twoj wykres i widzę , że nie tylko ja mam taki dziwny w tym cyklu :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    odwiedziłam Twoj wykres i widzę , że nie tylko ja mam taki dziwny w tym cyklu :)

racja :)
    ale może ten dziwny okaże się tym szczęśliwym <3

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nastawiam sie bo zbyt wiele rozczarowan za mną :)
    ale moglabyś mieć rację :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój pierwszy cykl starań :) Ale kto wie :)
    W każdym bądź razie zafasolkowania życzę <3

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas 10 - ty miesiac staran.
    Powodzenia i szybkiego zafasolkowania :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, u mnie pochmurno i trochę sie schłodziło, nawet jest ok, ja lubie upały, ale nie lubie duchówy, a ostatnie dwa dni była totalna duchówa, czuję się nawet ok
    Witam nowe staraczki :)

Z. lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    U mnie też słonecznie. W domu nie da się wytrzymać, więc trzeba gdzieś ruszyć na łono natury :)
    Miłego dnia Wam życzę! :)

Z. lubi tę wiadomość

• emi13 Nowa

Wysłany: 25 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 12:12

emi13
  • Z. Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z kawką :)

Mało żeście popisały ;)
    U mnie robi się pochmurno powoli. Ponoć ma padać o.O a ja nie lubieju deszczu ale co zrobić? :D

Złota super że tempka robi up up ;) i niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie :D

Lena ty sie jeszcze z tym kopnietym cyklem zdziwisz jak zobaczysz w końcu te dwie kreski. <3 a dobrze dobrane książki potrafią nieźle podnieść na duchu :)

Witam też nowe koleżanki ;) oby Wam sie szybciutko udało :) nie bede wam mówić wrzućcie na luz bo ja sie spinalam bardziej na początku i teraz dopiero sama doszłam do tego że ważny jest spokój ;) wszystko w swoim czasie. Ale może nie będziecie musiały zaliczać kolejnych etapów. Powodzenia! ;)

U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia :)

Natka098, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:50

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi13 wrote:
    witam,jestem nowa więc nie za bardzo ogarniam wykres i całą resztę.Ale mam pytanie ,może któraś z was mi pomoże.Chodzi mi oto że moje cykle trwają 25 do 27 dni .W tym miesiącu miesiączkę dostałam 21.05 ,zawsze trwają 5 dni a tu nagle 3 dni .pierwszy dzień krwawienie można powiedzieć dość obfite ,a następne dwa lekkie.Nigdy tak nie miałam. Biorę inofolic 2 ray dziennie , czy to może mieć na to wpływ.Po drugie dziś boli mnie jajnik prawy ,a z wykresu wychodzi dzień płodny. Czy to możliwe że dzień po okresie mogę mieć ,dni płodne? W poprzednim cyklu też tak miałam po okresie ,ból jajnika piersi i śluz rozciągliwy. Więc z mężem bardzo staraliśmy się o bobasa.Ale coś nie wyszło,więc jak to jest z tą owulacją? pomocy bo nie ogarniam.

Leki skracają cykle. Ja mam 3-dniowe. Infolic biorę od listopada.

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Witam z kawką :)

Mało żeście popisały ;)

Złota super że tempka robi up up ;) i niech już na tym poziomie wyższym sobie będzie :D

U mnie dziś też wyjściowy dzień wiec nadrabiac będę później. Życzę Wam pięknego dnia :)

Mało, bo upał, nikogo w domu przed kompem nie uświadczysz :D

Tempka robiła up up już tyle razy, ze może powinnam przestać się nią ekscytować. Ale nie mogę, jak robi up up, to mi się załącza opcja : czekamy na @ z nadzieją, że nie przyjdzie).

Ja dziś jestem przywiązana do kompa - mąż jest dyslektykiem, a ma raport w pracy do oddania, więc siedzę i poprawiam byki :D

dżona lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki
    nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
    przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
    wszytso sie wyjasnilo :)
    jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win :P
    dobrze mu tak .
    ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
    przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc :-). dziewczynki
    nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
    przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
    wszytso sie wyjasnilo :)
    jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win :P
    dobrze mu tak .
    ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
    przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara :D
    Kochana emocje emocje

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Po 12 h pracy umrzywam. Ale jest jakiś plusik niedzieli. Mamy nowy cykl :D

Anutka lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ