X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Mnie później się jednak wypogodziło, przejechałam na rowerze ponad 40 km o.O Moich 4 liter nie czuję ..

Aniu, mało śmieszne są takie smsy .. Mój w takiej sytuacji obrócił by kota ogonem i obraził się że grzebie w jego telefonie ..

Anutka, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Jestem. Po 12 h pracy umrzywam. Ale jest jakiś plusik niedzieli. Mamy nowy cykl :D

Another dobrze że przyszła ;) teraz 3mam za ten cykl mocno kciuki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Martusia jak sie kropek czuje ?

Mam nadzieję że dobrze :) Ja troszkę gorzej chociaż dziś miałam gości to tyle myślenia nie było..

Jutro 9 dpt i planuje za testować na własne ryzyko że jeszcze może nie wyjść..

Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia trzymam kciuki :)

Lena - ja tez myslaam ze zrobi mi jazde ze mu grzebe w telefonie..ale jak ie okazalo..widzial ze strasznie to odebralam.. no i to ze dalam mu na wstepie obroczke zdjelam z palca - pozniej powiedzial mi ze sie strasznie przerazil i nogi mu sie ugely ..
    poznije wygonilam go do drugiego pokoju spa c;P
    a ze nigdy takie akcje u mnie nei wystepowaly to zrozumial dobitne ze mne zranil tym zarem ;/

ale teraz juz jest ok..dokonczylismy razem sprzatac, zabralmnie na lody :) , upieklismy ciasto czekoladowe.. juz sie studzi a ja wpeirdzielam wlasnie ostatnie ogorki kizone..opierniczylam caly sloik :D
    ale wujkowe sa najlepsze ;D

Lena87, dżona lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu troszkę zazdroszczę Wam tych relacji, rozmów i to jak rozwiązujecie problemy ;)

Ania_84, dżona lubią tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane <3
    mnie dziś wzięło na spacer ponad 20 km :)
    a po powrocie umyłam okna i posprzątałam cały balkon i wyłożyłam na nim wykładzinę, którą kupiłam rok temu :) a co u was ? :)

Lena87, Anutka, Z. lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz moze to dlatego ze my w sumie nigdy sie nie klocilismy, i do tej pory raczej jak cos nam nie pauje to rozmawiamy .. i probujemy dojsc do wspolnych priorytetow
    choc po raz perwszy widzilam w oczach mojego ika łzy, strach i a jak mowil mi ze tylko mnie kocha i ze jestem dlaniego najwazniejsza... to az mu sie lamal glos....
    a juz tymco mnei robilo i ryczalam jak bobr to jak wzial ta obrczke wzial moja reke zalozyl ja i powiedzial ze ta obraczka ejest naszym symbolem wiernosci i dajac mi ja w dni slubu dal mi swoja wiernosc i ze nigdy by mnie nie zdradzil bo jako jedyna wybral mnie :)

ehhh ..myslalam ze mu leb urwe w pierwszym momencie :)
    ale trzeba troche ochlonac i pogadac ;)

Lena87, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc dziewczynki
    nie bylo mnie kilka dni. .. bo mialam z mezem mega spiecie..
    przeczytalam u niego eska.. choc nigdy tego nie robilam.. i tak sie wkurzylam ze dalam mu obraczke do reki i powiedzialam ze dopoki mi wszytskiego nie wyjasni to niech misie na oczy nie pokazuje..
    wszytso sie wyjasnilo :)
    jest ok.. choc dostal nauczke i mysle ze nigdywiecej niczego podobnego nie wymysli..naisal do kolezankai ( w zartach- dla mnei nei byl to zart.. ze przydalby sie jakis romansik na boku.. ) jak ona odm to zbyl juz temat ..pozniej mi wyjasnil ze tak dla jaj napisal a pozniej nei chcial na glupka wyjsc.. no to mu powiedzial ze nie wyszedl na glupka ale na idiote i ze stracil u mnei wiele jesli chodzi o zaufanie.. o i teraz mamy etap maz pracuej nad zrekompensowaniem swoich win :P
    dobrze mu tak .
    ale poraz pierwszy widzialam u niego taki strch jak dalam mu obroaczke.od teog moemntu wiedzial z e to nie przelewki ..
    przyznal ze glupio zrobil i ze przez jednego eska mog mnie stracic..no ale nieh sie teraz stara :D
    No Masakra!!! jak ja bym znalazla takiego eska tez nie pomyslalabym ze to zart...faceci czasami nie mysla...
    Another wrote:
    Jestem. Po 12 h pracy umrzywam. Ale jest jakiś plusik niedzieli. Mamy nowy cykl :D
    Powodzenia w nowym cyklu!!!kochana i odpoczywaj:D

Ania bardzo sie ciesze ze wszytko wyjasniliscie sobie tak dobrze:D tak trzymac:D

Lena87, dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie małe ukłucie zazdrości było ;)
    Mi też się już zdarzyło oddać obrączkę i pierścionek ale nie zrobiło to na Nim żadnego wrażenia o.O

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja ci Lenko powiem ze tez tak mnie ukulo bo od mojgo nawet jak on mocno przegnie to baaardzo ciezko uslyszec slowa czulosci...chociaz wiem ze mnie kocha ale chcialabym tak od czasu do czasu uslyszec kilka słow takich ze az by mi w piety poszlo...tylko 2 razy w zyciu takie cos uslyszalam ze sam z siebie :D

Lena87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka też bym tak chciała, ale wylewny to On nie jest o.O
    Nawet słowa przepraszam nie używa ..

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj u mojego z tym tez bardz ciezko...ale i tak go kocham mimo wszytko hehe

Lena87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam kobitki kochane, że jak jeszcze razem nie mieszkaliśmy (pół roku temu) to codziennie sms "kocham cię" przynajmniej kilka razy, a odkąd mieszkamy razem to jak ja mu powiem kocham cię to odpowie ja ciebie też :) ale tak to już jest z tymi chłopami :) a pierścionkiem (zaręczynowym) rzuciłam mu kilka razy to przy kilku razach się popłakał :)<3

Anutka, Lena87, dżona lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terapia Szokowa jest najlepsza ;)

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Terapia Szokowa jest najlepsza ;)

popieram ;)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swojemu kiedys tez oddalam pierscionek niby sie przejal ale nie przejal...tak do konca nie wiadomo..ale nie bede roztrzasac bylo minelo:D teraz jest ok...czasami ciezej czasmi latwiej ale do przodu zobaczymy co dalej...

Zajsonek lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    czasami ciezej czasmi latwiej ale do przodu zobaczymy co dalej...

prawie w każdym związku tak jest :) kiedyś słyszałam, że bez kłótni i seksu nie ma związku <3

Kaśka28, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejcia, w końcu na basenie wylądowałam a i dobrze dawno nie byłam :) U mnie jest odwrotnie, mój jest bardzo nerwowy, i jak się kłócimy to on oddaje obrączkę, wyprowadza się itp, ale za chwile wraca, jest porywczy a ja bardzo spokojna więc wiem co potem się wydarzy, mieliśmy kryzysowe tygodnie, teraz jest dobrze i jakoś się dogadujemy.

Kaśka28, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 a u mnie to ja się zawsze wyprowadzam i rzucam pierścionkiem i zawsze zadaje pytanie "czy mam zabierać ze sobą kota czy ci zostawić?" hahaha :)http://zapodaj.net/167ce8be4feb6.jpg.html

Lena87, Ania_84 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój kociak?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ