Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Tak Kasiu mójDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ooo to do tego da sie przyzwyczaic?? nawet nie wiedzialam...jak moj mial kota i do niego chodzilam to wystarczylo ze kot lezal wczesniej w miejscu gdzie ja siadla i wystarczyla chwila to kichalam jak szalonaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mialam tak samo a co do wykresu moim zdaniem calkiem dobrze ci wyznaczyl bo tamte wysokie temki mialas mierzone o roznych godzinach i mysle ze jakby byly mierzone o tej 7 rano bylyby nizsze chociaz wiem ze trezba brac poprawke na wykres ale jak to jest twoj pierwszy wykres to spokojnie nauczysz sie no chyba ze bedzie ci dane sie tego nie dowiedziec jak nasza Misty:D oby tak bylo:D
Zycze milych i kolorowycch snow bo mowie dobranoc dziewczynki czeka mnie dluugi dzien jutro oby szybko zlecial:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:03
Misty87, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kochane poradźcie mi
wczoraj po
dostałam takich skurczy, że nie mogłam się wyprostować a gdy już osłabły byłam tak wykończona, że nie mogłam się przewrócić na drugi bok
mój ma dziś ochotę nie wiem co robić, bo boje się, że znowu się powtórzy
dodam, że po ostatniej wizycie u gin 12.05 dowiedziałam się, że mam torbielkę 2mm lub 20mm dokładnie nie usłyszałam
-
nick nieaktualny
-
Witam poniedzialkowo
Nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien, pewnie bedzie ciagnal mi sie niemilosiernie
A jutro pierwsza ciazowa wizyta u ginka. Emocje emocje
Pozdrawiam dziewczynki i serduchowac ile wlezieobalam mit, ze z seksu z ... Co tu kryc ... Przymusu nie ma dzieci - sa i ja jestem tego zywym przykladem
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny!!! I się poryczałam ..
JUPI !!!!
Czułam że się udało
Buziak z okazji Dnia Mamy dla wszystkich przyszłych mamusiekmartusia1986, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Kochana jak beta potwierdzi będę szczęśliwa na maksa !!
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Martusia gratuluję pozytywnego wyniku i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!
Widzę że tu rzucanie obrączek, pierścionków itp. Ja to też czasami uprawiam takie czarnowidztwo - jak się pokłócimy, to cały mój związek stawiam w czarnych kolorach. Po 10 minutach przechodziTak mocniej to pokłóciliśmy się tylko raz. Tak, że podnieśliśmy na siebie głos. A tak to się zachowujemy jak narcystyczny związek
Jak tak razem siedzimy i sobie miło rozmawiamy, to dochodzimy do wniosku, że jesteśmy idealnie dobrani i ludzie muszą nam zazdrościć
A przez ten weekend to czułam się jakbyśmy byli takim świeżutkim związkiem. Spędziliśmy tyle czasu razem - tak dosłownie, nie że jeden siedzi przy kompie, a drugi przed TV. Przegadaliśmy chyba wszystkie możliwe tematyNo i kto wie...może z wczorajszego dnia coś wyjdzie
hehehe
Miłego dnia dziewczynkiMalenq, Z., martusia1986, Ania_84, Misty87, Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej!
U mnie dziś negatyw.W sumie niczego innego sie nie spodziewałam.Coś tam i moze by się dopatrzył,ale wolę nie robić sobie nadziei.Czekam na @.W czwartek kończę dupka i najpóźniej w dzień dziecka przylezie ta wredota.Powiem wam szczerze,że juz nie mam siły.Od nastepnego cyklu nie mierzę temp. bo za bardzo mnie nakręca.Chociaz w tym cyklu mam najładniejszy wykres od 12 m-cy.No,ale co z tego.....
Miłego Dnia!