X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja Wam pwiem ze dla mnie najwazniejsza jest pamiec :)
    a co do prezentow gospodarczych - tez lubie :) bo przynajemnij zawsze sie przydadza ..a niestety na czesc nie raz nie chce nam sie kasy wydawac :D wiec jak dostae to przynajenij nie musze kupowac :D

Malenq, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D najchetniej to bym jej nic nie kupowala...
    Juz widze jej mine i slysze "dziekuje kochani" ehhhhhh :D dramat :)

Lece juz na serio!! Zaczelam w sobote segregacje 5 kartonow z ubrankami. Czas schowac gleboko ciuszki dla malej princeski :D

Buuuuuuzioleeeee

Wirusy!!!
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Malenq, Złota, Z., Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie dzwonię do teściowej - ma synów, jak pamiętają to złożą życzenia. Ja mamę mam tylko jedną - ze względu na 250 km odległości dostanie kwiatki i czekoladki ode mnie i mojego brata :) Wczoraj dzwoniłam do niego, aby kupił też ode mnie :) Taka składka będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:53

Malenq lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzwonię i kupuje prezenty:) Lubię moją teściową, traktuje mnie jak córkę, której nigdy nie miała, dlaczego nie miałabym odpłacić jej tym samym? :)

Przypomniała mi się opowieść Teścia, który dostał w podziękowaniu za pomoc biżuterie dla żony (dwa zestawy) od kumpla, który ma sklep jubilerski. Ucieszył się i mówi: o to drugi będzie dla córuchny. A kumpel na to: urodziło Ci się w tym wieku dziecko? Gratulacje stary! Co na to syn?

A teściu na to: syn szczęśliwy, dogadują się dobrze, kochają mocno.

Facet oczy w słup, no bo jak tu się dogadać z niemowlakiem.
    Teściu się zaśmiał i wyjaśnił, że córuchną jest synowa. A facet na to, ze on swojej nie cierpi i w życiu by jej córka nie nazwał.

Bardzo mi miło było, gdy to usłyszałam. Być kochanym przez teściów, to wielkie szczęście. No i kochać teściów, to też szczęście :)

Malenq, Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to szczęściara z Ciebie...:-)

Złota lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Złota to szczęściara z Ciebie...:-)

Muszę się zgodzić :)

Chociaż trochę mi brakuje do pełni szczęścia. Nie ma fasolki :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:07

dżona lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamam tak jak Zlota.. :)
    moja tesciowa jest super .. ma coprawda corke ale mnie zawsze traktuje jak swoje dziecko :) wiec czemu mam jej przynajemnij nie zlozyc zyczen :) i zrobic placuszka :)
    Moja mama kochan nad zycie :) wiec robie jej weikszy prezen :D
    w tym roku tyle ze wczesniej kupilam jej perfumy i zerwalam z mojeg ogrod duzy bukikiet konwalii ktoremama uwielbia :) wiec dzis zloze tylko zycznia :)
    Mojaj mamuska tak samo jak i tata ..uazaja ze najlepszym prezentwm jest pamiec..tego mnie nauczyli i uwazam ze warto przynajemnij pamietac :)

Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota fasolka będzie:)

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedyś... :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie teściowa od samego początku uważała za koleżankę swojego syna, teraz, mimo iż jesteśmy małżeństwem, niewiele się zmieniło. Poza tym uważa mnie za darmozjada, bo nie pracuję, a jej synek musi pracować na całą rodzinę (mnie i siebie, i teraz Fasolkę). Ale to moje odczucie...
    Temat teściowych uważam (ja!) za zamknięty.
    Dzień Mamy - a moja tak daleko (ech)

• Laura Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :D
    Dzisiaj jadę na USG, zobaczyć czy jajeczko pękło :)

A komu zablokowali wiadomość na 828?
    Przyznawać się :)

Z., Lena87, dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    a mnie teściowa od samego początku uważała za koleżankę swojego syna, teraz, mimo iż jesteśmy małżeństwem, niewiele się zmieniło. Poza tym uważa mnie za darmozjada, bo nie pracuję, a jej synek musi pracować na całą rodzinę (mnie i siebie, i teraz Fasolkę). Ale to moje odczucie...
    Mamy tak samo...ale nie ma to tamto...same niedługo zostaniemy mami:)
    moja rodzicielka też daleko - na tyle, że nie mogę osobiście do niej wpaść z życzeniami, więc telefon tylko został....

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Cześć dziewczyny :D
    Dzisiaj jadę na USG, zobaczyć czy jajeczko pękło :)

A komu zablokowali wiadomość na 828?
    Przyznawać się :)

Cześć Laura! Trzymam kciuki za peknięte jajko:)

Ja zgłosiłam post, bo jakaś laska spamowała, wrzucała linki do jakichś zakładów, czy innych gier przez neta. Wkurzyło mnie to.

Laura, Z., Lena87, dżona lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Temat teściowych uważam (ja!) za zamknięty.
    Dzień Mamy - a moja tak daleko (ech)

Daleko masz do mamy? ja 550 km:(

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja o połowę mniej - około 250 km

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja o połowę mniej - około 250 km

To i tak szmat drogi.

Żeby jechać do domu, muszę wziąć urlop w pracy, bo tam sie jedzie 7-8 godzin. 2 dni w podróży po to, żeby prę godzin pogadać. Nie mogę doczekać się urlopu, pojadę wtedy na cały tydzień!

Wiem, ze zamknęłaś temat teściowych,ale chciałam Ci tylko powiedzieć, że nie jesteś darmozjadem! dbasz o dom i męża, a teraz jesteś inkubatorkiem dla Fasolki. nalezy Ci sie SZACUNEK!

Szacun! :) Zazdroszczę Ci tego, ze możesz spędzać czas w domu i się nim zajmować, i teraz jeszcze szykować się na Fasolkę. Mąż niech zarabia, przez wieki tak było, teraz też tak być może :) Jak tylko mój mąż stanie mocno na nogi, to mam zamiar zredukować pracę do połowy etatu.

Malenq, Z., Misty87 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko wiesz, teściowa ma wpływ na myślenie mojego małża, czasami coś mu dogada, że tego nie może zrobić, na to go nie stać, bo ja nie pracuję...

także, wiesz jak to bywa... ja chętnie bym poszła do pracy, ale cóż poradzę... poniekąd to nasz wybór, bo mogłam pójść pracować do biedry, ale wtedy nie miałabym czasu na leczenie (na nfz tylko wizyty do południa), a prywatnie to by mi zabrakło tej wypłaty. Ale wiadomo, chętnie bym popracowała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:38

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    tylko wiesz, teściowa ma wpływ na myślenie mojego małża, czasami coś mu dogada, że tego nie może zrobić, na to go nie stać, bo ja nie pracuję...

także, wiesz jak to bywa... ja chętnie bym poszła do pracy, ale cóż poradzę...

Stać Was pewnie na wszystko, co jest potrzebne. To co nie jest potrzebne...nie jest potrzebne. Kupicie sobie kiedy indziej. Poza tym, jak tak współczuje, ze nie stać synusia na coś, to niech mu kupi, skoro taka obeznana w tym na co Was stać, a na co nie.

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech, wiesz... na wiele nas nie stać, ale bidy nie ma... niektórzy mają gorzej... ona taka mądra, bo całe życie pracowała i poniekąd utrzymywała rodzinę, bo były czasy, kiedy teść nie pracował... także o tyle mądrzejsza jest... no, ale na tym kończę te moje narzekanie...
    teraz nie zacznę nagle pracować, choć chętnie bym cosik porobiła, pozarabiała na swoje zachcianki...

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas była przez krótki czas odwrotna sytuacja. Ja pracowałam, a małż miał tylko zlecenia i to nieregularne. Rodzice solidarnie nas wspierali, ale tak, żeby nikogo nie urazić.

Chociaż wiem, ze dla męża nie było to łatwe być na garnuszku u żony, więc i Tobie nie może być prosto, ale zamień tę swoja sytuację na powód do dumy. Nie daj się wpędzić w poczucie winy :)

‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ