Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Hej
A ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że nie będę juz mierzyc temp od kolejnego cyklu. Teraz mam taki ładny wykres jakiego jjeszcze nie miałam. Temperatura z każdym dniem idzie coraz wyżej. Bronię się nogami i rękami żeby się nie nakręcać i nie robić nadzieicieeezko
Pozdrawiam wszystkie
Cześć Z. Nie nakręcaj się, wykres masz ładny, ale nigdy nie wiadomo. Ja miałam raz taki i nic z tego nie wyszło. lepiej nie mieć nadziei i pozytywnie się rozczarować, niż narobić sobie nadziei i rozczarować się, jak przyjdzie @.Z. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak się nie uda tym razem to trudno, i będziemy dalej się starać, już tylko naturalnie.
Dzięki mojemu mężowi otworzyłam się na modlitwę do Najwyższego i wierzę że prosząc go gorąco, pozwoli cieszyć się kiedyś wyczekiwanym dzieckiem.
Wiara czyni cuda i kiedyś na pewno się uda
Myślę że kiedyś napiszę Wam na forum że dzięki modlitwie i głębokiej wierze jestem w ciążysantoocha, Z., Lena87, Malenq, dżona lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Hej
A ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że nie będę juz mierzyc temp od kolejnego cyklu. Teraz mam taki ładny wykres jakiego jjeszcze nie miałam. Temperatura z każdym dniem idzie coraz wyżej. Bronię się nogami i rękami żeby się nie nakręcać i nie robić nadzieicieeezko
Pozdrawiam wszystkie
Polecam!Z. lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Cześć Z. Nie nakręcaj się, wykres masz ładny, ale nigdy nie wiadomo. Ja miałam raz taki i nic z tego nie wyszło. lepiej nie mieć nadziei i pozytywnie się rozczarować, niż narobić sobie nadziei i rozczarować się, jak przyjdzie @.
Wiem juz coś o tymdlatego staram się wypełnić swój grafik do maksimum żeby nie myśleć
I w kolejnym msc mam wizytę u lekarza więc mam nadzieję że w razie co będzie mi łatwiej wytrzymać
Złota, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota wrote:Laura, podobno są msze święte dla osób starających się o dziecko.
Ja z mężem w sierpniu wybieramy się do Częstochowy
Już się nie mogę doczekaćZ., Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Tak są kochana
Ja z mężem w sierpniu wybieramy się do Częstochowy
Już się nie mogę doczekać
Tez nad tym myślę. Żeby udać się po pomoc do Najwyższego. Na razie delikatnie zawracam Mu tym głowę, ale chyba muszę to zrobić bardziej intensywnie.Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Tez nad tym myślę. Żeby udać się po pomoc do Najwyższego. Na razie delikatnie zawracam Mu tym głowę, ale chyba muszę to zrobić bardziej intensywnie.
A ja przestalam. Modlę sie o siłę, po wiarę i o zaufanie do Bożego planuLaura, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota wrote:Tez nad tym myślę. Żeby udać się po pomoc do Najwyższego. Na razie delikatnie zawracam Mu tym głowę, ale chyba muszę to zrobić bardziej intensywnie.
Ja czytałam już kilka świadectw od par nie mogących mieć dzieci, potwierdzonych przez lekarzy, którzy dzięki głębokiej wierze i modlitwie dostali ten piękny prezent od Boga.
Myślę że to głęboka wiara czyni te cuda.
Przyznam Wam się że nigdy wcześniej tego nie czułam co teraz, a przy tej wspólnej modlitwie z mężem zbliżamy się do siebie
Nosząc też pasek i medalik Św. Dominika czuję jego obecnośćZ., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura, dziewczyny, módlcie się do św. Rity, patronki do spraw trudnych i beznadziejnych...
http://swietarita.blogspot.com/2013/05/modlitwa-dla-tych-ktorzy-nie-moga-miec.html
co prawda to dla tych, co mają mega trudności, ale nie zaszkodzi, myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:43
Laura lubi tę wiadomość
-
Lauro- trzymam kciuki
zebyscie nie musieli sie martwic i zbey ta inseminacja byla faktycznie ostatnia ..bo wiecej nie bedzie potrzeby
Dziewczyny macie jakis sposob.odstawilam kawe.. i... przez 4 dni łeb awalam mi na maksa.. ale kawy sie nie chcialo.. pozniej tydzien luzu bez bolu glowy i bez zachcianki na kawe
a dzis..porazka..tak mi sie chce kawy.. ze az ja czuje.. i jak o niej pomysle to az mi slinotok sie wlaczaczm mozna ja zastapic
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Lauro- trzymam kciuki
zebyscie nie musieli sie martwic i zbey ta inseminacja byla faktycznie ostatnia ..bo wiecej nie bedzie potrzeby
Dziewczyny macie jakis sposob.odstawilam kawe.. i... przez 4 dni łeb awalam mi na maksa.. ale kawy sie nie chcialo.. pozniej tydzien luzu bez bolu glowy i bez zachcianki na kawe
a dzis..porazka..tak mi sie chce kawy.. ze az ja czuje.. i jak o niej pomysle to az mi slinotok sie wlaczaczm mozna ja zastapic
Aniu a mrożona kawa ? te w paczuszkach ? z samym mlekiem ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:42
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No to chyba my sie dziecka nie doczekamy..bo owszem ja jestem wierzaca..ale nie chodze co niedziele do kosciola..bo mam swoje w glowei odnosnie kosciola jako instytucji.. i denerwuej mnie to ze ktos mi mowi ze am isc co niedziele do kosciola..bo to jest wyznacznik wiary.. ;/
wole isc sobie na 5-10 min na tyg co jakis czas.
a o wspolna modlitwe z mezem bylo by trudno..bo moj maz sie pop rpostu nie modli .. byl przez dlugi czas ministratem ..i powiedzial ze za duz sie tam napatrzyl i nie ma szacunku do ksiezy itp itd..od tej pory chodzi tylko na swita do kosciola i uroczystosci ..
-
Lena87 wrote:Aniu a mrożona kawa ? te w paczuszkach ? z samym mlekiem ..
a mleka nie trawie ..inie umiem pic kawy z mlekiem ..odrau mnie odrzuca
mysaam nad inka -
Zajsonek wrote:Ania_84 dziękuję za wsparcie kochana
i trzymac ksiuki
Z. lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No to chyba my sie dziecka nie doczekamy..bo owszem ja jestem wierzaca..ale nie chodze co niedziele do kosciola..bo mam swoje w glowei odnosnie kosciola jako instytucji.. i denerwuej mnie to ze ktos mi mowi ze am isc co niedziele do kosciola..bo to jest wyznacznik wiary.. ;/
wole isc sobie na 5-10 min na tyg co jakis czas.
a o wspolna modlitwe z mezem bylo by trudno..bo moj maz sie pop rpostu nie modli .. byl przez dlugi czas ministratem ..i powiedzial ze za duz sie tam napatrzyl i nie ma szacunku do ksiezy itp itd..od tej pory chodzi tylko na swita do kosciola i uroczystosci ..
ale w takich sprawach można samemu, albo poprosić o modlitwęLaura lubi tę wiadomość