X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zero kofeiny :(
    a mleka nie trawie ..inie umiem pic kawy z mlekiem ..odrau mnie odrzuca :(
    mysaam nad inka

Nie wiem czy to akurat zawiera jakąś kofeinę, będę musiała przeczytać ;)

http://kruger.pl/produkt/ice-coffee-caramel-125g tą kupuję bądź classic coś pysznego :D

Chyba Inka będzie najlepszym wyjściem ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zero kofeiny :(
    a mleka nie trawie ..inie umiem pic kawy z mlekiem ..odrau mnie odrzuca :(
    mysaam nad inka

A inka to nie na mleku?

A żołędziowa kawa? Albo zielona?

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    A inka to nie na mleku?

A żołędziowa kawa? Albo zielona?

Żołędziowa ? taka jest ?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inke nie musisz pic z mlekiem :) teciowa wlasnie mi mowila ze ona tak pija bez mleka bo tez uwialbiea tak jak ja ciemna, parzona :D
    i teraz probuje odstawic i zamienila na inke ;)
    ale akurat dzis niemam inki ;/

Lena87, Złota lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Żołędziowa ? taka jest ?

Jest, moja teściowa taka kupiła w Białowieży. Podobno nawet smaczna.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o zielonek czyalam..ale zoledziowa..hmmm;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    No to chyba my sie dziecka nie doczekamy..bo owszem ja jestem wierzaca..ale nie chodze co niedziele do kosciola..bo mam swoje w glowei odnosnie kosciola jako instytucji.. i denerwuej mnie to ze ktos mi mowi ze am isc co niedziele do kosciola..bo to jest wyznacznik wiary.. ;/

wole isc sobie na 5-10 min na tyg co jakis czas.

a o wspolna modlitwe z mezem bylo by trudno..bo moj maz sie pop rpostu nie modli .. byl przez dlugi czas ministratem ..i powiedzial ze za duz sie tam napatrzyl i nie ma szacunku do ksiezy itp itd..od tej pory chodzi tylko na swita do kosciola i uroczystosci ..
    A ja myślę że to że do kościoła nie chodzicie to nie znaczy że nie zasługujecie na dziecko.
    Wiara w Boga nie objawia się tylko poprzez chodzenie do kościoła.
    Modlitwa w domu i wiara w tą modlitwę i po prostu rozmowa z Bogiem to jest ta wiara <3
    Jeśli w modlitwę wierzysz głęboko prosząc Pana Boga to jest wiara, a kościół jest tylko dodatkiem do wiary. To jest moje zdanie :)

Another, dżona, Anutka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu doczekasz, doczekasz....chodzenie do kościoła to NIE wyznacznik wiary chrześcijańskiej, a wyznacznik katolicyzmu -- taka różnica...
    ZŁOTA Bóg pragnie żarliwej i głośnej i domagającej się modlitwy, więc porzuć "lekkie zawracanie mu głowy", a zacznij do Niego krzyczeć....niestety bidulek ma sporo na swojej głowie i dlatego trzeba się dobijać:D:D:D

Laura, Misty87, dżona lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Aniu doczekasz, doczekasz....chodzenie do kościoła to NIE wyznacznik wiary chrześcijańskiej, a wyznacznik katolicyzmu -- taka różnica...
    ZŁOTA Bóg pragnie żarliwej i głośnej i domagającej się modlitwy, więc porzuć "lekkie zawracanie mu głowy", a zacznij do Niego krzyczeć....niestety bidulek ma sporo na swojej głowie i dlatego trzeba się dobijać:D:D:D

Nie lubię być nachalna :D Poza tym uczono mnie, że Bóg słucha każdej modlitwy tak samo. Może jednak trzeba czasem nakrzyczeć i na Niego.

Laura, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota tak Bóg słucha każdej modlitwy, ale lubi ludzi gorliwych:)
    może nie "krzyczeć na Niego" a DO Niego...
    nie pamiętam już dokładnie cytatu, ale jest taki, który mówi o tym, że nie każda modlitwa się podoba Bogu, dlatego tak wiele jest "niewysłuchanych"...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:58

Laura, Złota lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście uwielbiam dostawać sprzęty, bo jakby nie było taki blender zelmera to nie mały wydatek, co prawda trafiłam na promocję zamawiając przez internet. Gdybym dostała sokowirówkę, bo marzy mi się, to skakałabym do góry. A teściowa to dziwna kobieta, ona się stara, nie jest zła, tylko całe życie nie kierowała się własnym rozumem tylko tym co powiedzieli jej rodzice, przez co rozwaliła sobie małżeństwo. Ogólnie nie ma własnego zdania i podatna jest na to co powiedzą inni.Wylewna jeśli chodzi o uczucia, też nie jest. Wczoraj blenderem zrobiła masę do tortu i zadowolona była, bo mikserem chlapie, a tu nie. Ja zrobiłam koktajl z truskawek i bananów. Może niezadowolenie wynika też z tego, że nie bardzo wie do czego to...
    Ale gorąco, przy oknie nie idzie wystać, tak słońce smali. M. kupił kobiałkę truskawek. Po 3,80zł/kg
    a po pracy wybieramy się na cmentarz do mojej mamy

Lena87, dżona lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Złota tak Bóg słucha każdej modlitwy, ale lubi ludzi gorliwych:)
    Tak gorliwych i cierpliwych.
    Ja wiem, że jak teraz się modle gorliwie to cud nie musi się zaraz zdarzyć, ale wierzę i będę czekać cierpliwie że kiedyś na pewno zostanie wysłuchana moja modlitwa i ten cud się wydarzy <3

Malenq, Another, Z., dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blender super sprawa, wiele można nim zrobić :D, tym bardziej że nie miała. Głowa mnie coś boli, mało dziś spałam, jeszcze do tego na kumulowało się problemów w pracy i teraz ciężko z tego wybrnąć, w ciągu tygodnia wszystko się spier*liło. Próbuje coś sensownego wymyślić ale trudna sprawa. Jest zła jak osa, oby mój M. za bardzo na tym nie ucierpiał.

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wrocilam na chwilke :) ogarnelam prasowanie, pokoj i korytarz. Wrzucam Wam moj brzucholek! Rosnie w zastraszajacym tempie :D az sie boje co bedzie za 3 mc...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab224661bb5.jpg

Magdas, Malenq, Another, Little Frog, Ania_84, Natka098, Z., dżona, Anutka, Kaśka28, Maniuś lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    ale chmury krążą chyba na coś się zbierze u nas :D ale fajnie tak chłodno jest :)

dziewczyny mam pytanie po jakim maksymalnym czasie po odstawieniu dupka powinnam dostać @? jest jakiś czas,że jeśli nie dostanę to mam się zgłosić do gina? bo nie dpytałam go a nie chce zawracać na razie mu głowy :D więc jeśli coś wiecie to podzielcie się wiedzą :D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Jeszcze wrocilam na chwilke :) ogarnelam prasowanie, pokoj i korytarz. Wrzucam Wam moj brzucholek! Rosnie w zastraszajacym tempie :D az sie boje co bedzie za 3 mc...

Piękny :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdas ja dostawałam między 4 a 5tym dniem po odstawieniu, raz 3dzień po...

• Magdas Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    magdas ja dostawałam między 4 a 5tym dniem po odstawieniu, raz 3dzień po...
    mhm kurczę u mnie już 5 dzień i ni widu ni słychu co tam mi się podziało,że ona nie chce przyleźć :/
    a też Cie po odstawieniu cycki bolały :P ? to normalne :)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    mhm kurczę u mnie już 5 dzień i ni widu ni słychu co tam mi się podziało,że ona nie chce przyleźć :/

Cześć <3
    Do 10 dni powinnaś dostać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

Piękny Blady brzusio :D bo narzekałaś że biała jak córka młynarza jesteś :D

Misty87 lubi tę wiadomość

‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ