Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zero kofeiny
a mleka nie trawie ..inie umiem pic kawy z mlekiem ..odrau mnie odrzuca
mysaam nad inka
Nie wiem czy to akurat zawiera jakąś kofeinę, będę musiała przeczytać
http://kruger.pl/produkt/ice-coffee-caramel-125g tą kupuję bądź classic coś pysznego
Chyba Inka będzie najlepszym wyjściemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inke nie musisz pic z mlekiem
teciowa wlasnie mi mowila ze ona tak pija bez mleka bo tez uwialbiea tak jak ja ciemna, parzona
i teraz probuje odstawic i zamienila na inke
ale akurat dzis niemam inki ;/
Lena87, Złota lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No to chyba my sie dziecka nie doczekamy..bo owszem ja jestem wierzaca..ale nie chodze co niedziele do kosciola..bo mam swoje w glowei odnosnie kosciola jako instytucji.. i denerwuej mnie to ze ktos mi mowi ze am isc co niedziele do kosciola..bo to jest wyznacznik wiary.. ;/
wole isc sobie na 5-10 min na tyg co jakis czas.
a o wspolna modlitwe z mezem bylo by trudno..bo moj maz sie pop rpostu nie modli .. byl przez dlugi czas ministratem ..i powiedzial ze za duz sie tam napatrzyl i nie ma szacunku do ksiezy itp itd..od tej pory chodzi tylko na swita do kosciola i uroczystosci ..
Wiara w Boga nie objawia się tylko poprzez chodzenie do kościoła.
Modlitwa w domu i wiara w tą modlitwę i po prostu rozmowa z Bogiem to jest ta wiara
Jeśli w modlitwę wierzysz głęboko prosząc Pana Boga to jest wiara, a kościół jest tylko dodatkiem do wiary. To jest moje zdanie
Another, dżona, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu doczekasz, doczekasz....chodzenie do kościoła to NIE wyznacznik wiary chrześcijańskiej, a wyznacznik katolicyzmu -- taka różnica...
ZŁOTA Bóg pragnie żarliwej i głośnej i domagającej się modlitwy, więc porzuć "lekkie zawracanie mu głowy", a zacznij do Niego krzyczeć....niestety bidulek ma sporo na swojej głowie i dlatego trzeba się dobijać:D:D
Laura, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu doczekasz, doczekasz....chodzenie do kościoła to NIE wyznacznik wiary chrześcijańskiej, a wyznacznik katolicyzmu -- taka różnica...
ZŁOTA Bóg pragnie żarliwej i głośnej i domagającej się modlitwy, więc porzuć "lekkie zawracanie mu głowy", a zacznij do Niego krzyczeć....niestety bidulek ma sporo na swojej głowie i dlatego trzeba się dobijać:D:D
Nie lubię być nachalnaPoza tym uczono mnie, że Bóg słucha każdej modlitwy tak samo. Może jednak trzeba czasem nakrzyczeć i na Niego.
Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota tak Bóg słucha każdej modlitwy, ale lubi ludzi gorliwych:)
może nie "krzyczeć na Niego" a DO Niego...
nie pamiętam już dokładnie cytatu, ale jest taki, który mówi o tym, że nie każda modlitwa się podoba Bogu, dlatego tak wiele jest "niewysłuchanych"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:58
Laura, Złota lubią tę wiadomość
-
Ja osobiście uwielbiam dostawać sprzęty, bo jakby nie było taki blender zelmera to nie mały wydatek, co prawda trafiłam na promocję zamawiając przez internet. Gdybym dostała sokowirówkę, bo marzy mi się, to skakałabym do góry. A teściowa to dziwna kobieta, ona się stara, nie jest zła, tylko całe życie nie kierowała się własnym rozumem tylko tym co powiedzieli jej rodzice, przez co rozwaliła sobie małżeństwo. Ogólnie nie ma własnego zdania i podatna jest na to co powiedzą inni.Wylewna jeśli chodzi o uczucia, też nie jest. Wczoraj blenderem zrobiła masę do tortu i zadowolona była, bo mikserem chlapie, a tu nie. Ja zrobiłam koktajl z truskawek i bananów. Może niezadowolenie wynika też z tego, że nie bardzo wie do czego to...
Ale gorąco, przy oknie nie idzie wystać, tak słońce smali. M. kupił kobiałkę truskawek. Po 3,80zł/kg
a po pracy wybieramy się na cmentarz do mojej mamyLena87, dżona lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Złota tak Bóg słucha każdej modlitwy, ale lubi ludzi gorliwych:)
Ja wiem, że jak teraz się modle gorliwie to cud nie musi się zaraz zdarzyć, ale wierzę i będę czekać cierpliwie że kiedyś na pewno zostanie wysłuchana moja modlitwa i ten cud się wydarzyMalenq, Another, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlender super sprawa, wiele można nim zrobić
, tym bardziej że nie miała. Głowa mnie coś boli, mało dziś spałam, jeszcze do tego na kumulowało się problemów w pracy i teraz ciężko z tego wybrnąć, w ciągu tygodnia wszystko się spier*liło. Próbuje coś sensownego wymyślić ale trudna sprawa. Jest zła jak osa, oby mój M. za bardzo na tym nie ucierpiał.
-
Jeszcze wrocilam na chwilke
ogarnelam prasowanie, pokoj i korytarz. Wrzucam Wam moj brzucholek! Rosnie w zastraszajacym tempie
az sie boje co bedzie za 3 mc...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab224661bb5.jpgMagdas, Malenq, Another, Little Frog, Ania_84, Natka098, Z., dżona, Anutka, Kaśka28, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ale chmury krążą chyba na coś się zbierze u nasale fajnie tak chłodno jest
dziewczyny mam pytanie po jakim maksymalnym czasie po odstawieniu dupka powinnam dostać @? jest jakiś czas,że jeśli nie dostanę to mam się zgłosić do gina? bo nie dpytałam go a nie chce zawracać na razie mu głowywięc jeśli coś wiecie to podzielcie się wiedzą
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Jeszcze wrocilam na chwilke
ogarnelam prasowanie, pokoj i korytarz. Wrzucam Wam moj brzucholek! Rosnie w zastraszajacym tempie
az sie boje co bedzie za 3 mc...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab224661bb5.jpgW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:magdas ja dostawałam między 4 a 5tym dniem po odstawieniu, raz 3dzień po...
a też Cie po odstawieniu cycki bolały? to normalne
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:24
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny