Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:młode ziemniaczki, jajo sadzone i sałata zielona
Zapomniałam dodać, że musi być możliwość odgrzania na drug dzień. Gotuję obiady wieczorami na następny dzień, bo wracam do domu o 17:00 i do tego czasu małżonek padłby z głodu
Ale brzmi smacznie. Będzie w sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:51
-
Czasami nadrobić Was to graniczy z cudem!
Misty, super brzusio!A jak to byś chciała na nas z boku popatrzeć?
Nic ciekawego
Od czasu do czasu jakieś ekstremalne pomysły mojego męża ;] Ja też nie lubię wyrzucać zarówno jedzenia jak i prezentów czy czegokolwiek. Także prezenty, które są nietrafione i wiem, że nie będę ich używać puszczam dalej w obieg
A rodzinie to nie szkoda mi dawać
Z, ciężko się nie nakręcać. Szczególnie jak się na coś oczekuje, a wiele na to wskazuje. Ja to w miarę możliwości staram się nastawiać, że się nie uda, a jak się w końcu uda, to będę chodzić tyłem i śpiewaćA później oczywiście zacznę się przejmować czy wszystko ok ;]
Z., dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jest deszc juz jest
dobrze niech popada z 1-2 pozniej zamawiam sloneczkoi wsio bedzie roslo
obie 5 dpo
z tym , że ja tak głupiego wykresu jak ten jeszcze nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 13:11
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
u mnie ziemniaczki, z młoda kapustka na smietance i nie wiem co
też chyba jaja, bo mięsko w lodówce
no i zupka serowa dziś, choc zcoraj mój R stwierdził ze taka botwinka dobra ze mogłby ja jesc jeszcze przez tydzien:D
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Aniu jesteśmy dokladnie na tym samym etapie wykresu
obie 5 dpo
z tym , że ja tak głupiego wykresu jak ten jeszcze nie miałamcizaowy
i sie smieje ze jak bedzie taki ktory bedzie wygladanl na bezowulacyjny to moze wtedy
u mnei jedyne cos nowego to brak obajawow ani na @ ani ze juz jestempo owu
zawsze po owiulce cyce mnei rwaly teraz nic ;/ tylko sa wieksze ipozylkowane.. -
Ania_84 wrote:moj to staje sie nudny ten wykres bo zawsze mam taki
cizaowy
i sie smieje ze jak bedzie taki ktory bedzie wygladanl na bezowulacyjny to moze wtedy
u mnei jedyne cos nowego to brak obajawow ani na @ ani ze juz jestempo owu
zawsze po owiulce cyce mnei rwaly teraz nic ;/ tylko sa wieksze ipozylkowane..
ja raz miałam wykres idealnie ciążowy, jajniki bolaly , podbrzusze, dziewczyny pisały że jak nie bede w ciązy to to niemożliwe i masz... małpa przyszła .. -
tylko dziś w nocy mnie mozno prawy jajnik zakłuł kilka razy ale tak bardzo, ze az meza za ręke sciskalam, potem on dał mi ręke na brzuch i powiedział ze może sie tam cos zagniezdża i zasneliśmy... hahahahaha dobry żart
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja objawow poowulacyjnych nie zauważyłam nigdy u siebie.. a pożyłkowane piersi mam zawsze po owulce ..
ja raz miałam wykres idealnie ciążowy, jajniki bolaly , podbrzusze, dziewczyny pisały że jak nie bede w ciązy to to niemożliwe i masz... małpa przyszła ..
Idealny wykres, pożyłkowane piersi, jajniki i podbrzusze lekko bolące - przerabiałam to w zeszłym cyklu. A @ i tak przyszła.
Też nie zauważam objawów poowulacyjnych, dlatego tak ciężko uznać czy już była, czy jeszcze nie. -
Złota wrote:Idealny wykres, pożyłkowane piersi, jajniki i podbrzusze lekko bolące - przerabiałam to w zeszłym cyklu. A @ i tak przyszła.
Też nie zauważam objawów poowulacyjnych, dlatego tak ciężko uznać czy już była, czy jeszcze nie. -
u mnie dziś małpa przyszła. boli i nie chce mi się z wyrka ruszać. nie chce mi się gotować, więc jak ktoś lubi to zapraszam do mnie na wielkie pichcenie
Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no dokładnie Złota... tak nas to wszystko myli .. pewnie zajdziemy jak sie tego najmniej bedziemy spodziewać .
Pewnie takAlbo jak nie będzie czas ku temu. Tak jak koleżanka moja - starali sie długo. W końcu podjęli decyzje o przeprowadzce, zmianie pracy i ogólnie przeorganizowywali swoje życie. Trochę była tym wszystkim zmęczona, trochę czuła się przeziębiona. W końcu jak zemdlała, to trafiła do lekarza - bliźniacza ciąża 10 tydzień. Bez pracy, z nowym mieszkaniem, kredytem i remontem na głowie.
Wciąż mi radzi: odpuść, zajmij się czymś, zapomnij, to zajdziesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 13:32
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość