Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
chciałam zrobic badanie nasienia gdzie indziej niz pierwszy raz.. dzwonie do sąsiedniej miejscowosci i koszt 15 zl, ie trzeba sie umawaic , pokoju "zwierzeń nie mają" tylko trzeba dostarczyc asienie do 15 min o d wytrysku .. to gdzie o ma to zrobić w aucieeee ? chyba pojdziemy tam gdzie poprzednio robiliśmy
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:chciałam zrobic badanie nasienia gdzie indziej niz pierwszy raz.. dzwonie do sąsiedniej miejscowosci i koszt 15 zl, ie trzeba sie umawaic , pokoju "zwierzeń nie mają" tylko trzeba dostarczyc asienie do 15 min o d wytrysku .. to gdzie o ma to zrobić w aucieeee ? chyba pojdziemy tam gdzie poprzednio robiliśmy
Do godziny jak najbardziej można dowieźć nasienie,za 15 zł nic dobrego nie będzie ..
Ja żałuję że nie dałam zrobić dokładniejszych badań, ale jeśli będzie taka potrzeba to wyślę Go jeszcze raz ale tym razem do Kliniki -
nick nieaktualnyMagdas wrote:hej
Ahano to czekam jeszcze
myślałam,że to szybciej
Wydaje Mi się, że nawet na ulotce to pisze
Za pierwszym razem dostałam po 3 dniach, ostatnio po 10
Another wrote:Dziiiiiiiiiiiień dobry bardzo
Taka piękna pogoda a ja do pracyCzasem mam wrażenie, że żyję żeby pracować, a nie na odwrót
Cześć Another, z miłą chęcią się zamienię
Chętnie poszła bym do pracy,a jej brak
Jeśli chodzi o temat prezentów, to Ja jak najbardziej lubię dostawać sprzęt kuchenny, przynajmniej wiem że troszkę zaoszczędzę bądź wydam to na inną rzeczWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:34
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Wydaje Mi się, że nawet na ulotce to pisze
Za pierwszym razem dostałam po 3 dniach, ostatnio po 10Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
my tamte robilismy za 30 zł i wszystkie najważniejsze parametry byly tylko nie bylo morfologii mitki , głowki itp ale wyniki nas tak załamaly, ze masakra..
powiedziala babka ze do 15 min minut trzeba dostarczyc .. to ciekawe jak maja zbadać upłynnienie jak u nas było natychmiastowe a teraz wg mnie ok 5 minut.. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:my tamte robilismy za 30 zł i wszystkie najważniejsze parametry byly tylko nie bylo morfologii mitki , głowki itp ale wyniki nas tak załamaly, ze masakra..
powiedziala babka ze do 15 min minut trzeba dostarczyc .. to ciekawe jak maja zbadać upłynnienie jak u nas było natychmiastowe a teraz wg mnie ok 5 minut..
Może warto dołożyć parę złotych więcej, zrobić dokładniejsze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:36
-
Złota wrote:Magdas, na ulotce od lutki jest napisane, że @ ma przyjść w ciągu 2 tyg. od odstawienie. Dupek to to samo, co lutka, więc ja bym się na Twoim miejscu jeszcze nie martwiła.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.