Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Hej. Jestem tu nowa. Odkąd odnalazłam to forum nie moge przestać czytać.
Dziś postanowiłam się zarejestrować.To widzę, że masz tak jak większość z nas!
Zdradź nam kilka szczegółów o sobieWitamy z otwartymi ramionami
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za miłe przyjęcie.
Ja jestem z małej miejscowości na dolnym śląsku. Mam 26 lat. Mam 5 lestnią córeczke która była dla nas wielką niespodzianką.
Pomysleliśmy że już naweyższy czas na rodzeństwo dla małej.
Juz od jakiegoś roku nie stosujemy żadnych zabezpieczeń ale nie staraliśmy się jakoś specjalne. Teraz dopieo od kilku cykli mam jakieś większe ciśnienie bo sobie zaczyman myśleć ze coś jest chyba kurcze nie tak.
przedszkolanka:), Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
widziałam się wczoraj z teściowąnawet nic jej nie zrobiłam
tylko powiedziałam,że jest mi strasznie przykro,że rozgadała w sumie nasz intymny problem. Chyba zrobiło to na niej bo najpierw odeszła ode mnie poszła do pokoju a później jak odjeżdżaliśmy to podeszła do mnie i szeptem powiedziała przepraszam. ja powiedziałam,że ok juz trochę strawiłam alejeśli mówię jej coś w tajemnicy to niech ją zachowa dla siebie. A ona do mnie teraz to już chyba nic mi nie powiesz...powiedziałam,że szczerze to na dzień dzisiejszy to nie bardzo. Ale ulżyło mi
Życzę Wam miłego dnia i lece ogarnąć mieszkanie a potem wybieramy się na przejażdżkę rowerową
PaLena87, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej kobitki!
Witam liwizapraszamy do naszego wspanialego klubu
Podczytuje Was na biezaco, wiec nic mojej uwadze nie umknie, ale jakos tak czasu malo na udzielanie sie
W PL to zawsze cos sie znajdzie, jakies zajecie, tym bardziej mieszkajac w domu na wsi
Wczoraj bylam po mojego meza u tesciowej, nie mialam zamiaru do niej wchodzic ale wyszla na zewnatrz i jakby nigdy nic "czesc kochana" myslalam ze mnie rozwali...pytala jak zakupy sie udaly itp. Ehhhh to sie nazywa nieszczerosc. No i nie umie powiedziec przepraszam...
Ja tak nie potrafie...
Pobuszowalam troche w dzieciecych rzeczach wczoraj, kupilam troche skarpetuni,rajstop,bodybyly w fajnych cenach.
Dzis buszowalam z mamcia na targu. Wykupilam sukienke taka sportowa,jakies koszulki luzniejsze,rybaczki
Moj maz na mnie krzyczy, bo zamiast odpoczywac, to ja co chwile cos dzialam, a nogi mi juz do dupki wlazawczoraj to nawet na traktorze chcialam jechac ale mi nie pozwolil haha
Kochaniutkie ja moze nie nawiazuje w postach do kazdej, ale wiem co u Was i za kazda wciaz sciskam kciuki!!
Tez mi smutno jak ktoras ma zly dzien... ;/
Zapraszam dzis na kompocik z rabarbaru i jablkana poprawe humorow!
Little Frog, Laura, Anutka, Z., przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hejka
Jestem po inseminacji
Jajeczko jeszcze nie pękło, w poniedziałek jedziemy na monitoring.
Miłego weekenduAnutka, Lena87, Magdas, Little Frog, Z., Nati89, przedszkolanka:), Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka Dziewczynki
Żabko rosną rosną ale nie wiem co z tego będzie
Kaśkajakoś leci, troszkę Mnie moja opalenizna szczypi ale da się wytrzymać
Teraz lekko popadało i fajnie chłodniejszy wiaterek wieje
Żabko noo powiem Ci Twój Mąż do ma pomysłynie chciała bym wiedzieć twojej miny jak wyplątujesz te włosy
u Mnie same ku#$% by się sypały
Z. podeślij ten wiatraczek i do Mnie
Misty siądź na dupcebo się wykończysz
Lauro ściskam mocno kciuki aby więcej podchodów już nie było
Magdas dobrze że poruszyłaś ten temat, przynajmniej wie że zrobiła źle
Ściskam i tulę resztę dziewczyn
ps. wykupiłam dziś CLO, zdziwiłam się że takie małe pudełeczko, tylko 10 tabletek i taka cena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 12:55
Little Frog, Z., Laura, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Hejka Dziewczynki
Żabko noo powiem Ci Twój Mąż do ma pomysłynie chciała bym wiedzieć twojej miny jak wyplątujesz te włosy
ps. wykupiłam dziś CLO, zdziwiłam się że takie małe pudełeczko, tylko 10 tabletek i taka cena -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Hejka Dziewczynki
ps. wykupiłam dziś CLO, zdziwiłam się że takie małe pudełeczko, tylko 10 tabletek i taka cenato fajnie
a ile płaciłaś? bo ja zauważyłam,że w każdej aptece inaczej chcą
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:już masz clo
to fajnie
a ile płaciłaś? bo ja zauważyłam,że w każdej aptece inaczej chcą
CLO mam od przyszłego cyklu, mam nadzieję że nastąpi to za kilka dni ..
ale też tylko obserwacja26 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 13:08
-
Magdas, teraz przynajmniej sytuacja jest wyjaśniona. Powiedziałaś wprost i dobrze
Misty, widzę że przygotowujesz się do tego co będzie po porodzieKondycja przy dwóch małych urwiskach się przyda
Dobrze, że się czujesz na tyle na siłach, że możesz być taka "obrotna" ;]
Laura, to zaciskam mocno kciuki i czekam na dobre wieści!
Oj Anutka, niewiele pomarudziłaś
Lenka, a może mój mąż ma podlecieć ze swoim helikopterkiem?Hehe, opalenizna...co to jest?
Magdas, Lena87, Z., Laura, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:CLO mam od przyszłego cyklu, mam nadzieję że nastąpi to za kilka dni ..
ale też tylko obserwacja26 zł
ja płaciłam raz 26zł a ostatnio 21. To ja już zaciskam kciuki za efekty clo :)a dlaczego tylko obserwacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 13:11
Lena87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Lenka, a może mój mąż ma podlecieć ze swoim helikopterkiem?
Hehe, opalenizna...co to jest?
Oczywiście że może, przeważnie mam koka zrobionegotak więc nie będzie się miało w co wplątać
Magdas wrote:ja już nie mogę się doczekać @ i zaczynam od nowa.
ja płaciłam raz 26zł a ostatnio 21. To ja już zaciskam kciuki za efekty clo :)a dlaczego tylko obserwacja?
Bo chce popatrzyć czy rosną i później czy pękają
Taka piękna pogoda była a teraz grzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 13:14
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Lena za to clo to strasznie się cenią gdzie to 10 tabletek tyle dawać a też je mam niestety.
Ciekawa jestem ile ten zastrzyk kosztuje później,
Gin mi powiedziała, że niektóre nie są dostępne w PL a z racji tego że mam blisko do czech to mogę tam wykupić receptę -
Lena87 wrote:Ciekawa jestem ile ten zastrzyk kosztuje później,
Gin mi powiedziała, że niektóre nie są dostępne w PL a z racji tego że mam blisko do czech to mogę tam wykupić receptęLena87 lubi tę wiadomość
mi gin mówił o pregnylu to koszt ok 25 zł za jedną ampułkę lub ovitrelle a to ok 150 zł o.0 sprawdziłam teraz na doz matko ale ceny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 13:27
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.