Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam

Tak Lena brzuszek blady hehe nadrobie za rok
Pada jak z cebra, grzmi i sie schlodzilo,jak dla mnie ok
Kupilismy mamom po reczniku kapielowym z wyhaftowanym napisem Kochana Mama, tak ladnie zapakowany w rulon i do tego po kubku z napisem Ten specjalny kubek jest przeznaczony wylacznie dla MAMY
Tesciowa nawet mi buziaka dala....!
Zaba ale masz fajnie
ja motorowka plywalam lata temu jako dziecko, w dodatku policyjna
moj tatko cale zycie pracuje w MPWiK nad jeziorem i znajomosci ma 
Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
czesc kochane,
tak, wiem...dlugo mnie nie pisalam...ale Was podczytywalam...
choruje...niestety obnizona odporonosc zrobila swoje i przeziebilam sie ;(
a jak wiadomo na poczatku ciazy nic a nic nie mozna brac...wiec leczę się ku nie pocieszeniu mojego małża: syropkiem z cebuli i czosnkiem
zachecalam go ze jak chce to moze jesc ze mna
a co
bedzie wtedy mniej czuł 
Mala Mi - jeszcze troche za wczesnie na dwie kreski....poczekaj kilka dni..A i na to ramie nie bierz zadnych lekow.Bo jezeli jestes w ciazy to nie ma bata ale lekow NIET!
Anutka a Ty jak sie czujesz ciązowo? jakies dolegliwosci?Pisz jak badanie!
Little Frog - fajna jazda ta motorowka
dalas czadu 
Kasia-zalozycielko - ladny nowy avatarek
martusia gratulacje ladnej bety!!!
Fidelissa pisz jak badanie krwi! A wogole dlaczego je robisz?
Dla calej reszty ogromne i słoneczne calusy!
Anutka, Little Frog, martusia1986, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Delia wrote:czesc kochane,
tak, wiem...dlugo mnie nie pisalam...ale Was podczytywalam...
choruje...niestety obnizona odporonosc zrobila swoje i przeziebilam sie ;(
a jak wiadomo na poczatku ciazy nic a nic nie mozna brac...wiec leczę się ku nie pocieszeniu mojego małża: syropkiem z cebuli i czosnkiem
zachecalam go ze jak chce to moze jesc ze mna
a co
bedzie wtedy mniej czuł 
Mala Mi - jeszcze troche za wczesnie na dwie kreski....poczekaj kilka dni..A i na to ramie nie bierz zadnych lekow.Bo jezeli jestes w ciazy to nie ma bata ale lekow NIET!
Anutka a Ty jak sie czujesz ciązowo? jakies dolegliwosci?Pisz jak badanie!
Little Frog - fajna jazda ta motorowka
dalas czadu 
Kasia-zalozycielko - ladny nowy avatarek
martusia gratulacje ladnej bety!!!
Fidelissa pisz jak badanie krwi! A wogole dlaczego je robisz?
Dla calej reszty ogromne i słoneczne calusy!
Ja czuje aie rewelacyjnie' rano lekkiw mdlosci i zawroty glowy ktore mijaja z uplywem dnia i pozniej mam juz spokoj
. Moja mama tak ladnie przechodzila ciaze ze mna wiec chyba mam to szczescie miec bezobjawowa ciaze 
Co do przeziebienia to mialam taki moment na samym piczatku ciazy.... Pomaga... PRENALEN - specjalna seria dla kobiet w ciazy, syrop, tabletki do ssania i spray do nosa, koszy ok 50 zl za wszystko, ale pomaga
Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane

my wczoraj zniklismy
szpinak dodal nam vigoru
heheh i z tego korzystalismy namietnie
Anutka, przedszkolanka:), martusia1986, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
dzieki Malenq!
Anutka co do tego leku to nie wiem czy mozna go kupic u mnie...nie mieszkam w PL..;( wiec zostalo mi leczenie sie domowymi srodkami...
u nas pochmurno ale upal..
wylazłam spod prysznica...i...zakopałabym sie w łóżeczku znowu...
calusy
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A mi się chce ryczeć.
Zabawne, bo nie mam powodu, a łzy mi podchodzą same do oczu.
Hej. ja dzisiaj mam to samo,obudziłam sie i placze o byle co no i oczywiscie wisze na telefonie bo musze zaczac w mojego...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
cudownie świeżo dzisiaj. taka pogode lubię, dodaje energii:)
po badaniach krwi, wyniki po 16.
jeszcze muszę isc prywatnie na awidność toxoplazmozy- aby potwierdzic czy wszystko ok i z pakietem we wtorek do ginki.
zjadlam omlecik w bistro i wypilam slaba kawke.
a wczoraj w Dzien Matki skusilam sie na Mcdonalda: male frytki, kanapka z kurczakiem i fanta. Cola ma za duzo kofeiny wiec sobie podarowałam.
u obu mam byly straszene ilosci lodow. u jednej czeresnie u drugiej truskawki, wrocilismy ok 22.30.
dzisiaj maluje obraz bo moja mama ma jutro urodzinki wiec postanowilam jej cos machnac do pokoju.
jeszcze mnie dzis dentysta czeka. jakosc w ciazy bardziej mnie boli mimo posmarowanych dziasel czyms przeciwbolowym.
milego dnia
Z. lubi tę wiadomość
-
czesc DZiewczęta
Złota ja mam podobnie, mam jakas wkurwe od rana, jestem rozdrażniona itdd i wiecie co....bolą mnie plecy-krzyże jak na okres a jestem ledwo po ovulce,,nie wiem o co kaman 

Fidelissa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH