Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam
Tak Lena brzuszek blady hehe nadrobie za rok
Pada jak z cebra, grzmi i sie schlodzilo,jak dla mnie ok
Kupilismy mamom po reczniku kapielowym z wyhaftowanym napisem Kochana Mama, tak ladnie zapakowany w rulon i do tego po kubku z napisem Ten specjalny kubek jest przeznaczony wylacznie dla MAMY
Tesciowa nawet mi buziaka dala....!
Zaba ale masz fajnieja motorowka plywalam lata temu jako dziecko, w dodatku policyjna
moj tatko cale zycie pracuje w MPWiK nad jeziorem i znajomosci ma
Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
czesc kochane,
tak, wiem...dlugo mnie nie pisalam...ale Was podczytywalam...
choruje...niestety obnizona odporonosc zrobila swoje i przeziebilam sie ;(
a jak wiadomo na poczatku ciazy nic a nic nie mozna brac...wiec leczę się ku nie pocieszeniu mojego małża: syropkiem z cebuli i czosnkiem
zachecalam go ze jak chce to moze jesc ze mnaa co
bedzie wtedy mniej czuł
Mala Mi - jeszcze troche za wczesnie na dwie kreski....poczekaj kilka dni..A i na to ramie nie bierz zadnych lekow.Bo jezeli jestes w ciazy to nie ma bata ale lekow NIET!
Anutka a Ty jak sie czujesz ciązowo? jakies dolegliwosci?Pisz jak badanie!
Little Frog - fajna jazda ta motorowkadalas czadu
Kasia-zalozycielko - ladny nowy avatarek
martusia gratulacje ladnej bety!!!
Fidelissa pisz jak badanie krwi! A wogole dlaczego je robisz?
Dla calej reszty ogromne i słoneczne calusy!
Anutka, Little Frog, martusia1986, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Delia wrote:czesc kochane,
tak, wiem...dlugo mnie nie pisalam...ale Was podczytywalam...
choruje...niestety obnizona odporonosc zrobila swoje i przeziebilam sie ;(
a jak wiadomo na poczatku ciazy nic a nic nie mozna brac...wiec leczę się ku nie pocieszeniu mojego małża: syropkiem z cebuli i czosnkiem
zachecalam go ze jak chce to moze jesc ze mnaa co
bedzie wtedy mniej czuł
Mala Mi - jeszcze troche za wczesnie na dwie kreski....poczekaj kilka dni..A i na to ramie nie bierz zadnych lekow.Bo jezeli jestes w ciazy to nie ma bata ale lekow NIET!
Anutka a Ty jak sie czujesz ciązowo? jakies dolegliwosci?Pisz jak badanie!
Little Frog - fajna jazda ta motorowkadalas czadu
Kasia-zalozycielko - ladny nowy avatarek
martusia gratulacje ladnej bety!!!
Fidelissa pisz jak badanie krwi! A wogole dlaczego je robisz?
Dla calej reszty ogromne i słoneczne calusy!
Ja czuje aie rewelacyjnie' rano lekkiw mdlosci i zawroty glowy ktore mijaja z uplywem dnia i pozniej mam juz spokoj. Moja mama tak ladnie przechodzila ciaze ze mna wiec chyba mam to szczescie miec bezobjawowa ciaze
Co do przeziebienia to mialam taki moment na samym piczatku ciazy.... Pomaga... PRENALEN - specjalna seria dla kobiet w ciazy, syrop, tabletki do ssania i spray do nosa, koszy ok 50 zl za wszystko, ale pomagaDelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane
my wczoraj zniklismyszpinak dodal nam vigoru
heheh i z tego korzystalismy namietnie
Anutka, przedszkolanka:), martusia1986, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
dzieki Malenq!
Anutka co do tego leku to nie wiem czy mozna go kupic u mnie...nie mieszkam w PL..;( wiec zostalo mi leczenie sie domowymi srodkami...
u nas pochmurno ale upal..
wylazłam spod prysznica...i...zakopałabym sie w łóżeczku znowu...
calusy
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A mi się chce ryczeć.
Zabawne, bo nie mam powodu, a łzy mi podchodzą same do oczu.
Hej. ja dzisiaj mam to samo,obudziłam sie i placze o byle co no i oczywiscie wisze na telefonie bo musze zaczac w mojego...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
cudownie świeżo dzisiaj. taka pogode lubię, dodaje energii:)
po badaniach krwi, wyniki po 16.
jeszcze muszę isc prywatnie na awidność toxoplazmozy- aby potwierdzic czy wszystko ok i z pakietem we wtorek do ginki.
zjadlam omlecik w bistro i wypilam slaba kawke.
a wczoraj w Dzien Matki skusilam sie na Mcdonalda: male frytki, kanapka z kurczakiem i fanta. Cola ma za duzo kofeiny wiec sobie podarowałam.
u obu mam byly straszene ilosci lodow. u jednej czeresnie u drugiej truskawki, wrocilismy ok 22.30.
dzisiaj maluje obraz bo moja mama ma jutro urodzinki wiec postanowilam jej cos machnac do pokoju.
jeszcze mnie dzis dentysta czeka. jakosc w ciazy bardziej mnie boli mimo posmarowanych dziasel czyms przeciwbolowym.
milego dnia
Z. lubi tę wiadomość
-
czesc DZiewczęta
Złota ja mam podobnie, mam jakas wkurwe od rana, jestem rozdrażniona itdd i wiecie co....bolą mnie plecy-krzyże jak na okres a jestem ledwo po ovulce,,nie wiem o co kaman
Fidelissa lubi tę wiadomość