Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhejcia, ja jakaś zaspana jestem, marzy mi się spokój z rana, żebym spokojnie mogła się wyspać wstać, a nie hałasy od rana
przez to mam nerwa, jeszcze dziś do urzędu muszę pobiec, jak wrócę to wpadnę i Was kochane poczytam trochę
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:czesc DZiewczęta
Złota ja mam podobnie, mam jakas wkurwe od rana, jestem rozdrażniona itdd i wiecie co....bolą mnie plecy-krzyże jak na okres a jestem ledwo po ovulce,,nie wiem o co kaman
Ja tak miałam w zeszłym cyklu z tymi bólami krzyża. Nie wiem od czego, w tym cyklu się nie powtarza. -
Halooo
Fideliss, moja wczorajsza historia tez podobna, w mc fryty i ulubiony mcWraporaz sterta truskawek u tesciowej...
Tatus dzis zrobil bryndze z bundza, a jaka pyszna puszysta!zapraszam!
Buziaki dla wszystkich :*Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Halooo
Fideliss, moja wczorajsza historia tez podobna, w mc fryty i ulubiony mcWraporaz sterta truskawek u tesciowej...
Buziaki dla wszystkich :*
Ty tak nie zapraszaj, bo jak Ci się na głowę zwalimy wszystkie...Misty87 lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja tak miałam w zeszłym cyklu z tymi bólami krzyża. Nie wiem od czego, w tym cyklu się nie powtarza.
ja tak mam ale nie tuż po ovulce, tylko na 3 dni prze @ wiec nie wiem o co kaman..ogolnie to mam zły dzien, oczy mnie pieką, gorąco mi jakos i wogole....ehhhhhhhhhhh -
Misty87 wrote:Halooo
Buziaki dla wszystkich :*
Misty ja chetnie na bryndze mniam...ale czy aby pasteryzowana?)))))))0000
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta mi organizm zaczał coś swirować , nie wiem czy to po lekach czy po czym..od wczoraj chodze i mówie do mojego R ze czuje tłuszcz, taki przypalony z kotletów czy naleśników. Wczoraj cały wieczór i dziś rano....teraz jem pyszną kanapeczke z sałateczka, szyneczką, ogórkiem i serem zółtym i czuje RYBEEEEE!!!! bleeeeeeeeeeeee
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
kochane,
tak sobie siedze i mysle...chwila spokoju...
i natchnelo mnie...aby sie podzielic z Wami takim pomyslem:
kazda z Was jak i ja duzo siedzi przy kompie, czy z telefonem, czy przed tv...
a jak chronicie swoj brzuszek przed falami elektromagnetycznymi?
mowie tu do wszystkich nie tylko do tych zafasolkowanych....
ja kupilam tu u siebie taki fantastyczny malutki kocyk (sa tez pasy ochronne pod bluzki, ktorych nie widac); ktory odbija promienie elektromagnetyczne od brzuszka, chroniac jego zawartosc.
a nie wiemy jakie konsekwencje w przyszlosci da nam takie napromieniowanie...
uwazam,ze warto sie ochronic...a szczegolnie brzuszek i fasolke badz przyszle mieszkanko fasolki
jak bedziecie zainteresowane oto linki na dole;
oto główna strona http://www.bellyarmor.com/
http://allegro.pl/koc-belly-armor-oslona-przed-promieniow-z-komputer-i4165833457.html
co prawda akcja na allegro juz skonczona u tej pani, ale to taki przyklad jak kocyk wyglada i pewnie inne firmy tez cos takiego produkuja...rozejrzyjcie sie u siebie albo na necie..cos powinno byc w tym stylu.
w gwoli wyjasnienia nic tu nie sprzedaje...tylko udostepniam moja rade i to co u mnie sie sprawdzilo.
caluje serdecznie
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczęta mi organizm zaczał coś swirować , nie wiem czy to po lekach czy po czym..od wczoraj chodze i mówie do mojego R ze czuje tłuszcz, taki przypalony z kotletów czy naleśników. Wczoraj cały wieczór i dziś rano....teraz jem pyszną kanapeczke z sałateczka, szyneczką, ogórkiem i serem zółtym i czuje RYBEEEEE!!!! bleeeeeeeeeeeee
Nadwrażliwośc na zapachy to jeden z objawów zafasolkowaniaFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek to faktycznie wczesnie...
ale moze...wiesz kazdy jest inny...moze jestes super wyczulona...
Malenq - ja wczesniej tez nie myslalam o tym...dopiero jak zobaczylam ten kocyk w sklepie to sobie uzmyslowilam ile niebezpieczenstw stoi przed tą moją malutka fasolka....